GiannarasB
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίζει καμια φωτο απο κοπελες ? Μη κατεβαινω τζαμπα κεντρο.
οντως ειναι μουναρος η καρολ εμφανισιακα, τωρα στο δωματιο αγνωστες οι επιδοσεις της.
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι πιστεύω είναι από τα καλύτερα δίδυμα για παρτουζα από εμφάνιση αυτή την στιγμή με κωλαρες και βυζάρες οι καυλεςΕιναι υποδεεστερη της πατριτσιας αλλα ΟΧΙ κακη! θα τις παρω καποια στιγμη παρτι να χτυπω τα σφικτα κωλομαγουλα τους!!!
για την καινουρια μαζι με την αννυ μιλατε?καποτε εκανε πολλα πραματα η συγκεκριμενη.Ισως ειναι και η αιτια που εκοψε και τα πολλα πολλα!
Ποια είναι αυτή η Βερόνικα ρε χύστες;
η καλυτερη πορνη της φυλης λενε αυτο το καιρο
η οταν δουλευε ,ξερω γω
απο υπηρεσιες παντα
εγω εχω την εξης παρατηρηση
εμενα θα μαρεσε μια ιεροδουλη να μου κανει εμενα τα χατηρια με λιγα περισσοτερα χρηματα
οχι ακαποτο σεξ
δηλαδη το ελ στοματικο τελειωτικο να το κανει με περισσοτερα,αλλα με λιγους,επιλεγμενους καθαρους μπουρδελιαρηδες
ξερεις τι ειναι,να ρουφας την ψωλη του καθε ενα? φυσικα υπαρχουν και ατομα που τον δινουν με καποτα
αλλα η πλειοψηφια θελει ακα,διοτι εχει περισσοτερη ηδονη
εμενα και με τα μωρομαντηλα τον πλενουν οταν εχει να κανει με ακα
αλλα παντα τον καθαριζω στο νεροχυτη με νερο και σαπουνι
Υποδεεστερη σε συμμετοχή ή εμφάνιση;Ειναι υποδεεστερη της πατριτσιας αλλα ΟΧΙ κακη! θα τις παρω καποια στιγμη παρτι να χτυπω τα σφικτα κωλομαγουλα τους!!!
Συνέχεια με το χαμόγελο η τυπισσα!!!Ειναι κ οι δυο τους ομορφες,αλλα εκει που τα σπαει η πατριτσια ειναι στο γαμησι! Κ μαλιστα στο σκληρο,αυτο που γουσταρω ..
Παρεπιπτοντως γουσταρω κ την συμπεριφορα
της..μου αρεσει σαν τυπακι...
Βράδια δουλεύει η Ειρήνη φίλε.Καλησπέρα παίδες.... Η Ειρήνη από Φώκαιας 9 τι ώρες δουλεύει??? Επίσης η υπάρχει κανένα καλό πουτανα κι τέτοια ώρα που να δίνει και καλό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Βόλτα υπό βροχή στο Μεταξουργείο λίγο πριν τη λήξη της δεύτερης βάρδιας,είδα στο Ιάσονος 46 όροφο τη σχετικά καινούρια Μαρία και μια ψηλή μελαχρινή μοντέλα,ο τσάτσος την είπε Ροξάνα,σαλονάρισε βιαστικά αλλά χαμογελαστή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω πήρα την Αλεξάνδρα που δουλεύει το πρωί στο Ακομινάτου 2,παραμένει καλή σε υπηρεσίες.
Στα Ισπανικά, "papi" σημαίνει "μπαμπά".πριν λίγο στο Λιοσιων 73α...η Ελεν, ... όσο την γαμας όλο επαναλάμβανε την λέξη πάπι......
Ψόφια πράγματα,μόνο λίγους σκουρόχρωμους ασιάτες πέτυχα...Είχε καθόλου κίνηση τριγύρω ή ψόφια πράγματα ;;
Δουλευε αλλού..ή με κάποιο άλλο όνομα;;
Καινούρια δεν ειναι αυτη η δουλευε αλλου?η καλυτερη πορνη της φυλης λενε αυτο το καιρο
η οταν δουλευε ,ξερω γω
απο υπηρεσιες παντα
εγω εχω την εξης παρατηρηση
εμενα θα μαρεσε μια ιεροδουλη να μου κανει εμενα τα χατηρια με λιγα περισσοτερα χρηματα
οχι ακαποτο σεξ
δηλαδη το ελ στοματικο τελειωτικο να το κανει με περισσοτερα,αλλα με λιγους,επιλεγμενους καθαρους μπουρδελιαρηδες
ξερεις τι ειναι,να ρουφας την ψωλη του καθε ενα? φυσικα υπαρχουν και ατομα που τον δινουν με καποτα
αλλα η πλειοψηφια θελει ακα,διοτι εχει περισσοτερη ηδονη
εμενα και με τα μωρομαντηλα τον πλενουν οταν εχει να κανει με ακα
αλλα παντα τον καθαριζω στο νεροχυτη με νερο και σαπουνι
Κάνει πρωκτικό το ειρηνακι ;Πιπινου 118 Τζενη και Ειρηνακι.Μες την καυλα το Ειρηνακι,με συνεχομενα δωματια.Λιγακι κουρασμενο το Τζενακι,αλλα δεν απαγοητευει.