mounakias*
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 1.011
Η μάρα απτο 71 τελος οριστικα τελικα;
Arivedecci,caput,finito..παει να χωνει ιταλικες ψωλες στο σιφωνι της.. ευτυχως που της τοχα μπουκωσει πριν φυγει..
Η μάρα απτο 71 τελος οριστικα τελικα;
Κατατοπιστικότατος!! Εύγε. .Και διεύθυνση και αριθμό.. Πλήρης ενημέρωση.
Ποια ήταν η κορασίδα;Καλημετα. Μετα απο πολλα χρονια επισκεψεων αυτο που εγινε χθες δεν περιγραφεται. Μπηκα στο Κολωνου 48 και περιμενα να βγει η κοπελα απο το δωματιο. Μεσα στο δωματιο ο συναγωνιστης εδινε ρεστα αφου η κοπελα βογκουσε. Μετα απο λιγο ανοιγει η πορτα και εμφανιζεται η κοπελα γυμνη μαζι με το παλικαρι επισης γυμνος. Κατι πακιδες που περιμεναν ταειδαν ολα. Ωρα περιπου 12:30.
Δεν εμεινα. Εφυγα. Μια μελαχρινη milf ηταν. Γελουσε ειρωνικα δεν εκατσα.Ποια ήταν η κορασίδα;
Φίλε Νάσο πήρα την Αλεξάνδρα σήμερα.Μεταξουργειο σημερα απο 19.00 ως 20.15
Κολωνου
32Α-Αννα(στο δωματιο) και Ναταλυ,μελαχροινη αλογομουρα-χουφτωσε καυλι στο σαλονι-σε απλο :thubsdown:
32-υπογειο-Νικη-Ρωσιδα-μιλφογκρανυ -σε διαδικασια μουμιοποιησης πλεον
30-Μαρια,αδυνατο Ρουμανακι-γνωστη φολα :thubsdown:
27 ισογειο-Ελενα,αδυνατη με ραστα και Λωρενα,με πιασιματα,μελαχροινη γλυκια-σε απλο
27-υπογειο-Καρινα-ψηλη-αδυνατη γυφτισσα-ωραιο σωμα-με μυτογκα
23 υπογειο-Μαρια,μελαχροινη-προσχαρη,με ψευτικο βυζι-σε απλο
23-Ανακτορο-κλειστο
15 αριστερα-Μπελλα-μελαχροινη γεματουλα-Αλβανοφατσα-σε απλο
11 υπογειο--Καρινα,Ρωσιδα,καστανη,ωραιο σωμα και φατσουλα,γυρω στα 30-σε απλο
Τραμπουκα της τσατσας σε πακι που δεν κατεβαζε το κινητο
Στροφη στην Ιασωνος..
2-Τζοαννα-αλληθωρη χοντρη-με κωλο στο μενου-μονιμα στην πορτα προς αγρα πελατων-για σκληροπυρηνικους :-
10-ισογειο-Ελενα-ψηλη Βουλγαρογυφτισσα-προσχαρη-σε απλο
10 οροφος-Σαμπρινα,γυφτακι με γκροβερακι και Αννα-μελαχροινη χοντρουλα σε απλο
20 μεσαιο-πανω-κλειστο
20 κατω-δεξια,Οαννα,ψηλη αδυνατη με γυαλια-φολιαζε καποιον στο δωματιο :thubsdown:
20 αριστερα-ασανσερ-Ναταλι-αδυνατη-πηρε λιγα κιλα τελευταια στην μαπα,συμπαθητικη
19Α-ισογειο-Ντιανα,κοντη καστανη,ωραιουτσικη φατσα και Ροζα,μελαχροινη,πολυ αδυνατη με 69 η δευτερη.
19-πανω-Ναομι-μαυρουλα ,ωραια,με σφιχτο σωμα-σε απλο-τιμια γενικα περιπτωση
παιχτηκε ψιλοτσαμπουκας με τη τσατσα,την Βικυ την Καζακστανη και ενα καρβουνο που την κοιταζε επιμονα
-'τι κοιτας';
-'ματια εχω και κοιταω' απαντησε ο καμμενος απο τους μπαφους τυπος
27 υπογειο-Σοφια,ατσουμπαλη χοντρουλα γυφτισσα,χαμογελαστη-σε απλο
30-υπογειο-Μαρινα,μετρια γυφτισσα και Βιβιανα-κοκκινομαλλα μιλφ,χαμογελαστη-σε απλο
31 δεξια-ισογειο-Αλεξανδρα-ψηλη σχετικα καστανη Αλβανη,με κοιλιτσα.σφιχτο σωμα,τσατσα η Νελλυ που δεν σε αφηνει να φυγεις,με 69 στο μενου-επιθετικο σαλοναρισμα
31 Hostel-Bικυ-μετριο μιλφ με αφελειες
31 υπογειο-Ρωξαννα-πετιτ ΒλαχοΜολδαβη-μετρια φατσα-σε απλο
36-Βικυ-μαυρουλα απο Ι.19Α-πανω-με καλο σαλοναρισμα και Αντριαννα,ατσουμπαλο καστανο μιλφ πλεον,δεν...
37-ισογειο-σπασμενο μιλφ-οδευει προς γκρανυ με ταχυτατους ρυθμους-δεν συγκρατησα ονομα-κοντη-στα νιατα της παιζει να ηταν ωραιο νιμου-με ελευθερο μπουκι
44 δεξια-Αντζελα-γριετζο με βαψιμο Μαιριλυν Μανσον-θλιβερη περιπτωση-δεν μπορει να βγει στην εθνικη συνταξη ως υπερηλικας
44 αριστερα-Λολα-ψηλη μελαχροινη πιτσιρικα,ωραιο σωμα και προσωπο-λιγο μυτη-εχει ριξει πολλες φολες-κλασσικη Αλβανη
46-αριστερα τερμα-Ντινα απο Ισπανια-Ντινος απο Βουλγαρια δηλαδη-αποκρουστικο μειγμα γριας και τραβελου-κανονικο σαψαλο-καθρεπτη δεν εχει
43-Μαρια,κοντη πονηροφατσα-με πεταχτο κωλο και δοντια-ελευθερο μπουκι-δηλωσε Κυπρια απο την Λευκωσια :S
Μεγαλου Αλεξανδρου και Περδικα,γωνια ακριβως οροφος-Ντονα,γυφτΑλβανη με κωλο στο μενου-ατσουμπαλη αλλα οχι κλασσικη χοντρη
Μ.Αλεξανδρου 28 δεξια-Νατασσα
Μ.Αλεξανδρου 28 Α-Αριστερα--Αλεξανδρα-ψηλη-ψυχρη-αδιαφορη-σχετικα νεα-μυριζει φολα απο μακρια--και Αντριαννα-κοντη μιλφ με μακρυ μαλλι-βγηκε απο το δωματιο με τσαντακι-ξεκωλιαζε μαι πουστρα -οπως επιβεβαιωσε και η Μαρια απο Ι44 Δεξια-που ριχναμε γαμισαρες-που εκτελει χρεη τσατσας και οδευει πλεον στην κατηγορια της θειτσας :thubsdown:.
Περδικα 3- Μονικα-κοκκινομαλλα χοντρη-μπαζο-σε απλο
Μεγαλου Αλεξανδρου 25-αποτροπαιο τραβελι με ξανθια περουκα
'τραβεστι ειμαι αγορι μου'..
-'ναι,δεν το καταλαβα'
'εσυ θα χασεις-κανω τρελο τσιμπουκι' εκραζε καθως κουτρουβαλουσα τις σκαλες
Γονεις δεν εχει να τον μαζεψουν :thubsdown:
Εγαμηθη τελικα η Αλεξανδρα απο Ιασωνος 31-δεξια-τιμιο Αλβανικο μουνοτρυπιδι-μου αδειασε καλα τα αρχιδια-θα ακολουθησει κριτικη
:S :S :S
Μεταξουργειο σημερα απο 19.00 ως 20.15
2-Τζοαννα-αλληθωρη χοντρη-με κωλο στο μενου-μονιμα στην πορτα προς αγρα πελατων-για σκληροπυρηνικους :-
αρα την πηρες πριν απο μενα.Φίλε Νάσο πήρα την Αλεξάνδρα σήμερα.
Δεν ειναι φόλα ούτε ξεπετα (15 λεπτά στο δωμάτιο) με πολλή ώρα προκατ και gfe συμπεριφορά
ΑΛΛΆ
Έχει ένα σημάδι στο στήθος που είναι αποκρουστικο, τουλάχιστον για μένα και στα 4 που την πήρα έκανε τόσο μεγάλη καμπουρα που νόμιζα ότι γαμαγα καμήλα .
Ώστε πήγες τσάρκα ρε νιμου και δεν είπες τίποτα >
Και μετά λες για άλλους...
τυπε εισαι σκληροπυρηνικοςΕβαλε κωλο η Tζοαννα στο μενου?
Το καλοκαιρι την ειχα παρει τρεις φορες,μια φορα το μηνα.
Ειχα διαβασει οτι εδινε κωλο και σε παλιοτερη κριτικη αλλα οταν τησ ζητησα να μου δωσει ειπε οτι δεν θελει να της παρω την παρθενια εκει πισω.
Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι τσιμπουκωνεται χωρις αναστολες μα και μου...και κανει δυνατο τσιμπουκι,
Επισης στηνεται ωραια στα 4 και αντεχει σε σφυροκοπημα ανελεητο χωρις -επισης- μα και μου.
Περνουσα φασεις που χρειαζομουν μια καλτιλα και εκανα τις επισκεψεις μου εκει
οριστε,δεν χρειαζεται να πας Αφρικη-πας Μεταξι και ανεβαινεις και σε καμηλα-τι γκρινιαζεις :S :S :S
όχι άλλη Αλινα αυτή που λεςΚολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος
αυτη ειναι απογευμα διδυμου 16 ?
...η Αλίνα...πρώην Σάντρα...πρώην Ροδίκα...που αν δεν κάνω λάθος δούλευε Φ54...που δουλεύει τώρα?...ξέρει κανείς?...όχι άλλη Αλινα αυτή που λες