Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (21 μέλη και 298 επισκέπτες)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Καλημέρα επιτρέψτε μου τον πρόλογο γιατί σήμερα για το Μεταξουργείο είναι μια ξεχωριστή μέρα αναγέννησης,γιορτής χαράς,μυσταγωγιας, αφήνουμε πίσω τις φολες άκυρες δοκιμές που σαν αποτέλεσμα είχαν απώλεια €ο και χρόνου.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είναι ξανά κοντά μας η Νατάσσα στο Κολωνου53
Μπράβο ρε συναγωνιστή, μου έφτιαξες τη μέρα  :kneel: :kneel: :hi: :hi: :worship: :worship: Επιτέλους, μετά από 2,5 μήνες επέστρεψε η αγαπημένη μου Νατάσσα. Ω ρε τι έχει να γίνει  :pipa1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :pipa2:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Ποιες ωρες δουλευει;
Πριν φύγει συναγωνιστή, δούλευε από το πρωί 9 ή 10, μέχρι αργά το απόγευμα. Τώρα δεν ξέρω μέχρι τι ώρα δουλεύει, αλλά σίγουρα την πρωινή βάρδια είναι εκεί  :pipa1: :pipa2:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου το λόγο που γίνεται αυτή η βαβούρα με την Βερόνικα πραγματικά απορώ πολύ μέτρια προσωπικά δεν μου κίνησε ποτέ την περιέργεια να δοκιμάσω βέβαια έτσι και αλλιώς αφού βρίσκεται στην ναρκοθετημενη ζώνη των κεντρικών δεν θα ρισκαρα επίσης αυτή η Άννυ είναι τόσο άσχημη στην φάτσα που αναρωτιέμαι βλέποντας την αν είναι γυναίκα τι να πω δεν ξέρω
Επιτέλους ένας που λέει την αλήθεια με βάση την εμφάνιση των κοριτσιών   :hi: και όχι κάποιος αγαπουλης :thubsdown:.
Γκομενα με φουλ μακιγιάζ και διακοσμητικά γυαλιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΌΜΟΡΦΗ.
ΝΌΜΟΣ  :woldman:
Άς βγει στο σαλόνι χωρίς αυτά και θα δούμε πόσο όμορφη είναι.
Δηλαδή η Βίκυ από Βεργας 3 τι είναι;  Θεομουνο;  :think:
Όσο για την τραβελο-Αννυ δεν έχω να πω κάτι για το πρόσωπο της πέρα από αυτό...  :vomit:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
Επιτέλους ένας που λέει την αλήθεια με βάση την εμφάνιση των κοριτσιών  :hi: και όχι κάποιος αγαπουλης :thubsdown:.
ΝΌΜΟΣ  :woldman:
Δηλαδή η Βίκυ από Βεργας 3 τι είναι;  Θεομουνο;  :think:
Όσο για την τραβελο-Αννυ δεν έχω να πω κάτι για το πρόσωπο της πέρα από αυτό...  :vomit:

Η τραβελοΑννυ ηταν σκυλα στη μουρη αλλα κορμαρος.Απο τις πιο ασχημες πουτανες που εχω δει στην πορνοιστορια μου.Αυτη και η Βικυ Καυλουσκα παλια απο το Φωκαιας 27 υπογειο που ηταν πετσι και κοκαλο και μες τις μελανιες απο τις φαπες του αγαπητικου.Την Βερονικα,ειχα περασει μια φορα μαζι της και επειδη δεν εκανε ακαποτο σε μενα(παντου εγραφαν οτι εκανε παπαδες) την πεταξα εξω,πηρα το κοσαρι πισω και δεν ξαναπερασα.Με την Αννυ περασα δυο φορες σουπερ και επειτα που τα χαλασε στις υπηρεσιες δεν ξαναπερασα.Συμπαθουσα πολυ την τριτη της παρεας με την αγρια ακμη στη μουρη.Ξεχασα το ονομα της.

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Η τραβελοΑννυ ηταν σκυλα στη μουρη αλλα κορμαρος.Απο τις πιο ασχημες πουτανες που εχω δει στην πορνοιστορια μου.Αυτη και η Βικυ Καυλουσκα παλια απο το Φωκαιας 27 υπογειο που ηταν πετσι και κοκαλο και μες τις μελανιες απο τις φαπες του αγαπητικου.Την Βερονικα,ειχα περασει μια φορα μαζι της και επειδη δεν εκανε ακαποτο σε μενα(παντου εγραφαν οτι εκανε παπαδες) την πεταξα εξω,πηρα το κοσαρι πισω και δεν ξαναπερασα.Με την Αννυ περασα δυο φορες σουπερ και επειτα που τα χαλασε στις υπηρεσιες δεν ξαναπερασα.Συμπαθουσα πολυ την τριτη της παρεας με την αγρια ακμη στη μουρη.Ξεχασα το ονομα της.
Την νικη λες φιλε που σταματησε γρήγορα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Σε ποια Άννα αναφέρεσαι?
Ευχαριστώ

Aννα Ουκρανη ψιλη μιλφ με σχετικα κοντο καρε ξανθο μαλλι
ωραιο σωμα μικρο στηθος γλυκο προσωπο ανοιχτα ματια
ηλικια περιπου 32-35
ηταν ολο το χειμωνα Ρευμουνδου 21 ανω

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Νικη και Αννυ ηταν καλες για τα κορμια τους και το αναλ αλλα να μην λεμε και μαλακιες τωρα οτι η Βερονικα ηταν ασχημη.και γαμω τις γκομενες ηταν και γαμω τα προγραμματα εκανε, λες και πηδαγαμε πορνοσταρ με 20ρικο.
και δεν ημουν ποτε αγαπουλης με την συγκεκριμενη (με αλλη ναι ημουν  :grin: )

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Aννα Ουκρανη ψιλη μιλφ με σχετικα κοντο καρε ξανθο μαλλι
ωραιο σωμα μικρο στηθος γλυκο προσωπο ανοιχτα ματια
ηλικια περιπου 32-35
ηταν ολο το χειμωνα Ρευμουνδου 21 ανω

φιλε εσυ που εισαι γκλομπαλ μοντερειτορ ξερεις οι μαυρες στο φωκαιας 25 πανω τι γινανε? εφυγαν και κρατησαν μονο την Αννυ? και γιατι? αφου πολυς κοσμος ενδιαφερετε δεν θελει να βγαλει λευτα ο οικος?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
φιλε εσυ που εισαι γκλομπαλ μοντερειτορ ξερεις οι μαυρες στο φωκαιας 25 πανω τι γινανε? εφυγαν και κρατησαν μονο την Αννυ? και γιατι? αφου πολυς κοσμος ενδιαφερετε δεν θελει να βγαλει λευτα ο οικος?

επειδη ειμαι γκλομπαλ δεν σημαινει οτι και τα γνωριζω ολα!
προφανως δεν τραβαγανε οι μαυρες, λεω εγω τωρα....

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Νικη και Αννυ ηταν καλες για τα κορμια τους και το αναλ αλλα να μην λεμε και μαλακιες τωρα οτι η Βερονικα ηταν ασχημη.και γαμω τις γκομενες ηταν και γαμω τα προγραμματα εκανε, λες και πηδαγαμε πορνοσταρ με 20ρικο.
και δεν ημουν ποτε αγαπουλης με την συγκεκριμενη (με αλλη ναι ημουν  :grin: )
Φίλε μέτρια είναι όχι άσχημη και σου έχω και ενδείξεις. 
1)Πολύ μακιγιάζ
2)Γυαλιά για ντεκόρ (χωρίς γυαλιά χάνει)
3)Πλαστικές
Την εχεις δει χωρίς αυτά;
Χωρίς αυτά είναι μέτρια.
Εγώ γράψει δύο κριτικές για την Βερονικα όπου στην πρώτη πέρασα τέλεια, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι μιας μέτριας εμφάνισης όσον αφορά την φυσική ομορφιά της.
Να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη :S

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Επιτέλους ένας που λέει την αλήθεια με βάση την εμφάνιση των κοριτσιών   :hi: και όχι κάποιος αγαπουλης :thubsdown:.
ΝΌΜΟΣ  :woldman:
Δηλαδή η Βίκυ από Βεργας 3 τι είναι;  Θεομουνο;  :think:
Όσο για την τραβελο-Αννυ δεν έχω να πω κάτι για το πρόσωπο της πέρα από αυτό...  :vomit:
Μουναρος ειναι το κοριτσι και δεν μασαει πουθενα.Σ λιγο θα μας πειτε οτι βρισκεις στην φυλης τετοιο μουνι με αντιστοιχες υπηρεσίες.Οσο για την αννυ αυτη ειναι τραβελομποντιμπιλντερου εδω συμφωνω.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μουναρος ειναι το κοριτσι και δεν μασαει πουθενα.Σ λιγο θα μας πειτε οτι βρισκεις στην φυλης τετοιο μουνι με αντιστοιχες υπηρεσίες.Οσο για την αννυ αυτη ειναι τραβελομποντιμπιλντερου εδω συμφωνω.
Δεν μίλησα για υπηρεσίες ρε συ. Που κολλάει αυτό.
Τεσπα ο καθένας την γνώμη του  :hi:
Καθόμαστε και ασχολούμαστε για μια που μας έχει χεσμενους.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
και επηδη τα πηρα με τον τυπο κουαρεσμα17.6 που με ειπε αγαπουλη θελω να μας πει αλλη που συνδιαζει εμφανιση συμπεριφορα και προγραμμα σαν την Βερονικα.
η Ειρηνη το γυφτακι απο φωκαιας? πολυ πιο ασχημη απο την Βερονικα, κανει αναλ αλλα για πηγαινε να της πιασεις το κωλοτρυπιδι να δεις τι θα σου σουρει. αν παλι πας να της βαλεις κωλοδαχτυλο θα γινει ο WW3.
η Βερονικα μου ελεγε απο μονη της να της βαλω 2-3 δαχτυλα στον κωλο και οταν την επερνα απο μουνι και ποναγε λογω μεγεθους μου ελεγε βαλτο κωλο και βαρα οσο δυνατα θες.
τωρα που σκεφτομαι τι γαμισια εχω κανει μαζι της μετανιωνω για τις τελευταιες φορες που δεν περασα γιατι την εβλεπα πεσμενη ψυχολογικα.επρεπε να περναγα και ας ηταν -50% η αποδοση της.
ξαναλεω αυτη η γκομενα ηταν για στουντιο και πανω

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
επειδη ειμαι γκλομπαλ δεν σημαινει οτι και τα γνωριζω ολα!
προφανως δεν τραβαγανε οι μαυρες, λεω εγω τωρα....

εχεις κ αυτο το αβαταρ και λεω οτι θα σαι πανταχου παρων και τα παντα γνωριζον χαχαχα.
αν δεν τραβανε τι κανουνε τις πανε μεταξι πχ? επαρχια? τις απολυουν?
ρωταω γιατι ειχα περασει μια μερα χωρις λευτα να δω μονο μου αρεσαν κ οταν ξαναπηγα ειχαν εξαφανιστει.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Φίλε μέτρια είναι όχι άσχημη και σου έχω και ενδείξεις. 
1)Πολύ μακιγιάζ
2)Γυαλιά για ντεκόρ (χωρίς γυαλιά χάνει)
3)Πλαστικές
Την εχεις δει χωρίς αυτά;
Χωρίς αυτά είναι μέτρια.
Εγώ γράψει δύο κριτικές για την Βερονικα όπου στην πρώτη πέρασα τέλεια, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι μιας μέτριας εμφάνισης όσον αφορά την φυσική ομορφιά της.
Να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη :S

φιλε μια ερωτηση... οι πορνοσταρ σου αρεσουν?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
Την νικη λες φιλε που σταματησε γρήγορα.

Ααααα γεια σου.Η Νικη που λες γουσταρε κωλο οσο τιποτα.Προσπαθουσε να αποφυγει γλειφομουνια,τσιμπουκια,χυσιματα στο στομα αλλα το γαμησι απο τον κωλο το ζουσε.Ετριβε το μουνακι της (επιτηδες απεριποιητο) και εσκουζε στο χυσιμο οσο της βιαζες το κωλαντερο.Την γουσταρα πολυ.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
Ααααα γεια σου.Η Νικη που λες γουσταρε κωλο οσο τιποτα.Προσπαθουσε να αποφυγει γλειφομουνια,τσιμπουκια,χυσιματα στο στομα αλλα το γαμησι απο τον κωλο το ζουσε.Ετριβε το μουνακι της (επιτηδες απεριποιητο) και εσκουζε στο χυσιμο οσο της βιαζες το κωλαντερο.Την γουσταρα πολυ.

ακριβως ετσι αλλα απο μουρη ηταν λες και ειχε φαει σκαγια και σαν ζακι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom