ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
τολμο να πω και οι δυο μας...Τύπε, εσύ συγκινήθηκες, ή εκείνη;
τολμο να πω και οι δυο μας...Τύπε, εσύ συγκινήθηκες, ή εκείνη;
ουρές τα Πακιστάνια??
Καθηγητης Παντειου ο κυριος.παιδες ερωτηση ποιο ειναι το πιο φτηνο μπουρδελο αθηνα? και με ποσα?
Μονο για το πρωκτικό άξιζε όταν είχε κέφια. ........Η Μαρία-Μαντα από Φυλης74 επέστρεψε στο Πιπινου65 με εντελώς απλό πρόγραμμα.Ούτε ελεύθερο στοματικό ούτε πρωκτικό.
Κατάθεση στην Σοφία από Κολωνού 27 β όροφο για τρίτη φορά σε μια εβδομάδα .καντο δικέ μου κ περιμένουμε ανατριχιαστικες λεπτομέρειες πρόσεχε μην παρασυρθείς μόνο..
Την Σοφία δεν την ξέρω καθόλου η Λυδία δεν μου αρέσει στη φωτεινή την αδύνατη είμαι χρόνια πελάτης δεν έκανε ποτέ κίνηση ρομαντική απεναντίας μάλιστα.. Αλλά να είναι όλες σε αυτών τον οίκο ρομαντικες κάτι παίζει εκεί..
η χριστινα καζακσταν ηταν αρκετα σνομπ στο σαλονιΗ Αρίνα στο Φυλ 72 απόγευμα, είναι από
τις καλύτερες μέσα, σε συμπεριφορά.
Στο σαλονάρισμα δεν κάνει σκέρτσα,
αλλά είναι κανόνας ότι αυτές που είναι
καλές μέσα είναι σοβαρές στο σαλονάρισμα,
ενώ οι φόλες κάνουν ότι μπορούν για να
περάσεις, σε χαίδεύουν , σε πλησιάζουν με χαμόγελο
κάνουν κινήσεις στριπτηζούς και μετά όταν
περάσεις... καταλαβαίνεις ότι είναι απάτη !
Ο κανονας τελικα επιβεβαιωνεται... Μολις βαλει φραγκα στην τσεπη η πουτανα που ερχεται πεινασμενη κ την παρεις τις πρωτες μερες(και ειναι super), μετα γινεται μια απο τα ιδια....λιγες εχουν σταθερη αποδοση μετα απο καιρο!!!μαρεσει που γραφουμε κ καλες κριτικες κ ενημερωσεις, τους κανουμε τσαμπα εμμεση διαφημιση κ μολις λιγδωσει το εντερο αλλαζουν ολα...
Η Αρίνα στο Φυλ 72 απόγευμα, είναι από
τις καλύτερες μέσα, σε συμπεριφορά.
Στο σαλονάρισμα δεν κάνει σκέρτσα,
αλλά είναι κανόνας ότι αυτές που είναι
καλές μέσα είναι σοβαρές στο σαλονάρισμα,
ενώ οι φόλες κάνουν ότι μπορούν για να
περάσεις, σε χαίδεύουν , σε πλησιάζουν με χαμόγελο
κάνουν κινήσεις στριπτηζούς και μετά όταν
περάσεις... καταλαβαίνεις ότι είναι απάτη !
1 πολύ καλή εξαίρεση του κανόνα, είναι η Μπιούτι! Η γυναίκα κάνει στουντιακού επιπέδου σαλονάρισμα και μέσα αυτή η διαχυτικότητα δεν χάνεται!
τι να το κανεις αφου ειναι σαν αφρικανικο αγριογουρουνο :thubsdown:
Η χαζή αν πρόσεχε το φαΐ της και πήγαινε γυμναστήριο θα ήταν καλή για Αφρικάνα.
Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα πάει στο μπουρδέλο που δούλευε δεν μου είχε πει η τσατσά ότι είχε μαύρη και με το που την είδα σκιάχτηκα ...
και απο υπηρεσιες χαλια.κουτοπονηρη αντιεπαγγελματιαςτι να το κανεις αφου ειναι σαν αφρικανικο αγριογουρουνο :thubsdown: