Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Κατάθεση στη Νατάσα απο κολωνου 30 απλα όαση στο 10ρικο,καβλομουνο με πολυ καλες υπηρεσίες τρεξτε!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ;Κατάθεση στη Νατάσα απο κολωνου 30 απλα όαση στο 10ρικο,καβλομουνο με πολυ καλες υπηρεσίες τρεξτε!
Μίλα με ονόματα
Έχω απειληθεί να μην μιλάω για αυτά και δεν έχω καμία όρεξη να μπω στο στόχαστρο από κανέναν. Όποιος τα ψάχνει ξέρει, αλλά ειδικά Μεταξουργείο παίζουν πολλά τέτοια και χωρίς εξτραδάκια. Οι μύστες τα γνωρίζουν καλά...Μίλα με ονόματα
...ούτε μία...ούτε δύο...και χωρίς extra...Έλα που δεν είναι μόνο μία
ντορινα = ρουμανα = ikea (τις περισσοτερες φορες.)πας να δεις κ ντορινα στο 11 Πως να μην το γαμησεις αυτο το μωρο
ρε μαλ.. νταβατζ.. παρτε την απο εκει περα που την πηδανε τα πακια
ντορινα = ρουμανα = ikea (τις περισσοτερες φορες.) = ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣντορινα = ρουμανα = ikea (τις περισσοτερες φορες.)
Αρα, καλα ειναι εκει που καθετε. Ελαχιστες αξιζουν πλεον πανω απο δεκαρικο, σε παροχη υπηρεσιων.
πηγα για να βρω την σοφια στο κολωνου 27 και λεω δεν
πας να δεις κ ντορινα στο 11!που γινεται χαμος;
Πως να μην το γαμησεις αυτο το μωρο;
παρτε την απο εκει περα
που την πηδανε τα πακια.τουλαχιστον μια φυλης....
ασε που ανετα στεκοταν σε studio...
φοβερο βυζι και απιθανο σωμα!!!
Φίλε στην αρχή κάναμε προκατακτικά όρθιοι και όταν της ζουλούσα την κωλάρα άνοιγε τέρμα τα μάτια και στα χαστουκια μου είπε με γλυκό τρόπο οτι την πονάει λίγο, αλλά δεν πειράζει αφού μου αρέσει .
Έγινε απογευματινό στανταράκι
Πρωινό είναι η Όλγα από κολ.30 β
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΏΝΑΤΕ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΣΑΥΡΟ;;; >: (
Σε αυτόν τον οίκο δεν ανέβαινα γιατί λέγανε για μία που γαμιέται ακάποτα
Τι έχανα τόσους μηνες
μαλλον λες τη μαρια,ελληνιδα πιθανον,παντα μεσ στη νταγκλα.....ειχε κανει και στο φ59.δε θυμάμαι όνομα..μα αφού ρωτας,είσαι της εποχής και θα θυμηθείς..
καστανόξανθη,αμίλητη και σνομπ στο σαλόνι..1,65 με 1,70 αδύνατη,με ωραίο 2,5αρι στήθος κι ανοιχτόχρωμες πεταχτές ρώγες..έβγαινε από το δωμάτιο κρατώντας στο ένα χέρι τα πορνοπάπουτσα..ξυπόλητη..γούσταρε ήρεμο αισθησιακό γαμήσι..να της φέρεσαι σα σε γκόμενά σου..σκανδιναβόφατσα..
Προχτές την είχα πετύχει βράδυ στο Φυλής 67 νομίζω ισόγειο με την πράσινη πόρτα. Για την ακρίβεια δεν την είδα με τα μάτια μου αλλά όταν είπε το όνομα η τσατσά εφυγαΜήπως ξέρεις κανείς τι απέγινε η Μπιούτι; Σταμάτησε μόνιμα;
Την Παρασκευή που είχα περάσει είχε μια άλλη που μου είπε ότι η Πωλίνα θα γύριζε τη Δευτέρα, δηλαδή προχθές.Ξερει κανεις αν εχει γυρισει η Πωλινα απο Καλυμνου 48