Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (23 μέλη και 372 επισκέπτες)

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Eχει γεμίσει το Μετάξι με τέτοια A/C
Καλά είναι Τιμήθηκε η παλλακίδα Μαρία στο νέο της πόστο Μ.Α28 το καινούργιο .
Από τις 17.00 συνεχόμενα δωμάτια !!!!!!
Ευχαριστώ το μέλος  Borgia21 για την υπενθύμιση του νέου ποστου της .

Άσχετο αλλά τα Gree είναι τα καλύτερα κλιματιστικά σε vfm , αξιοπιστία και υποστήριξη αντιπροσώπου. Μου κάνει εντύπωση η επιλογή τους στους οίκους του 10ρικου.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πιπίνου 118.Ναταλί και Χριστίνα.Νομίζω πρώτη φορά είδα την ξανθιά Ναταλί.Μου άρεσε.Προφέσορα,την Ναταλί είχες πάρει εσύ παλιά και έγραψες κριτική;
Tην Ναταλύ δεν την έχω πάρει.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Η Ντιάνα από Μαγνησίας 1 βρίσκεται στο Καλύμνου 48 όροφος, απογευματινή βάρδια. Για όποιον τυχόν την έψαχνε.

tony_montana1989

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχετε πετύχει ρε μύστες καμιά κοπέλα με πιρσινγκ στη γλωσσα;

• Like
Αντιδράσεις: obi1

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
            [size=10pt][size=10pt]ΦΟΛΑΡΑ  ALERT[/size][/size]  :headbang:

Κολωνού 11 πάνω 3η βάρδια:
Μια Ντιάνα Μολδαβή κατά τα λεγόμενά της (μπορεί και να έλεγε μαλακίες η πονήρω), 20-25 χρονών ψηλή ξανθιά κορμάρα και ΠΟΛΎ όμορφη στα 10 ευρώ, σοβαρή στο σαλονάρισμα (δεν έδωσε σημασία φάνηκε έτσι το στυλάκι της) λέω εδώ είμαστε, χώθηκα.

Απλά στο δωμάτιο έκανε επίτηδες σαν να μην την γαμάω, κοίταζε δεξιά και αριστερά και ήθελε να κάνει ότι στάση θέλει αρνώντας μου πίπα/επιλογή στάσεων. Μόνο με τρελή επιμονή κατάφερα απλά να τη γαμήσω σκληρά και να χύσω σε αυτό το όμορφο κατά τα άλλα [size=10pt][size=10pt]κομοδίνο [/size][/size]που ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΕΥΡΩ.  Στο τέλος με έβριζε στα ρώσικα κιόλας χωρίς να της έχω κάνει τίποτα.

Για σένα μωρή πουτάνα θα κάτσω γράψω αρνητική κριτική όσο και να βαριέμαι. Που θα μου πεις: όχι δε σου κάνω πίπα, όχι δεν έρχομαι από πάνω κλπ.
Προσοχή μάγκες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Τώρα στο Κολωνού 30 1ος όροφος η παλιά κοπέλα Μελίνα με κιλάκια και χαμογελαστή,δούλεψε εδώ πριν από δύο χρόνια περίπου,και η μοντελοπιπίνα Βάλια.Στον 2ο όροφο η Σόφη και η Ντάνα με ανανεωμένη διάθεση και look,με καστανομελί βάψιμο.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Το λοιπόν, δοκίμασα χθες μια ξανθούλα Ρωσίδα (κατά δήλωση έστω) νομίζω ονόματι "Χριστίνα", στο Κολωνού 11 πάνω.
23:30 η ώρα,

Ρε 'σεις, ποιό μέλος του bou με κοίταζε περίεργα στο ισόγειο όταν έβγαινα/έμπαινε;  :huh: Είχα κανένα λεκέ δηλαδή; Συναντηθήκαμε και στην Ακομινάτου νωρίτερα. Να γνωριστούμε αν είναι να μην κοιταζόμαστε σα να χρωστάμε δανεικά.
Καλησπέρα φίλε επειδή για το σημείο και την ώρα που αναφέρεις έχουν συμβεί διαφορά και επικίνδυνα περιστατικά μακάρι αυτός που σε κοίταζε περίεργα να ήταν κάποιο μέλος και όχι κάποιο άλλο παρασιτικό κακοποιό στοιχείο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή νυχτερινές ώρες σε κάποια σημεία του Μεταξουργείου

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλε επειδή για το σημείο και την ώρα που αναφέρεις έχουν συμβεί διαφορά και επικίνδυνα περιστατικά μακάρι αυτός που σε κοίταζε περίεργα να ήταν κάποιο μέλος και όχι κάποιο άλλο παρασιτικό κακοποιό στοιχείο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή νυχτερινές ώρες σε κάποια σημεία του Μεταξουργείου

Ευχαριστώ γα την προειδοποίηση φίλε μου, και όντως όλα παίζουν. Θέλει προσοχή και μάτια και στον κώλο το σημείο.

Επισκέπτης
Άσχετο αλλά τα Gree είναι τα καλύτερα κλιματιστικά σε vfm , αξιοπιστία και υποστήριξη αντιπροσώπου. Μου κάνει εντύπωση η επιλογή τους στους οίκους του 10ρικου.
και αθορυβα σχετικα.

πάντως τώρα είναι η καλύτερη εποχή για τσάρκες.. λίγη κίνηση εύκολο πάρκινγκ και μετακίνηση..λίγος κόσμος στα μαγαζιά και αναδουλειά ότι καλύτερο

Η αναδουλεια φερνει νευρα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Κολ./11Α,ισογειο.-Α'βαρδια.Βιολλετα,νεαρη καστανοξανθη ρωσις,συμπαθητικη με κανονικο σωμα και υψος,σε αποστειρωμενο απλοπρογραμμα.Εκανα ενα τσεκ-ίν εις ματην ομως, αφου σε υπηρεσιες ειναι ενα κλικ πιο πανω μια πλαστικη κουκλα.Με την διαφορα οτι παιζει δαγκωτο σκουφατο σαξοφωνο σε σημειο πονου.  :S

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Φόλα ολικής , Φώκαιας 24 απόγευμα δοκιμάστηκε κάποια Άννα πιπινα ξανθιά γλυκούλα τα θετικά ως εδώ μέσα όλα χάλια σηνενοηση 0 αν και νομίζω ότι ήθελε το καταλαβενε  όλο μη και μη  >:( πίπα μου έριξε μια με τα δόντια στην αρχή πετάχτηκα μέχρι πάνω  :S και αντί να την διώξω συνέχισα  :headbang: μπας και στρώσει αφού φτιάχτηκα και με ξενέρωσε δυο φορές τελικά την έδιωξα μες τα νεύρα ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω, ευτυχώς πήγα στην Ρενάτα καπάκι  :erection: με ηρέμησε με τα χίλια ζόρια το πάλεψε αρκετά και έσωσε την παρτίδα  :dancing:

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
868
Πόντοι
81
Επίσης να πω οτι η τσατσά της Αννίτας είχε ρωτήσει 2 Πάκι αν μιλάνε ελληνικά και όταν είπαν όχι τους έδιωξε.

Στο μαγαζί της Αννίτας στην πόρτα έχουν βάλει χαρτί only greek. Tώρα από εκεί και πέρα...

Tank111

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Καλησπέρα,υπάρχει κάτι αξιόλογο για μετα τις 00:00;;;;

Penarrubias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2018
Like
490
Πόντοι
280
Φόλα ολικής , Φώκαιας 24 απόγευμα δοκιμάστηκε κάποια Άννα πιπινα ξανθιά γλυκούλα τα θετικά ως εδώ μέσα όλα χάλια σηνενοηση 0 αν και νομίζω ότι ήθελε το καταλαβενε  όλο μη και μη  >:( πίπα μου έριξε μια με τα δόντια στην αρχή πετάχτηκα μέχρι πάνω  :S και αντί να την διώξω συνέχισα  :headbang: μπας και στρώσει αφού φτιάχτηκα και με ξενέρωσε δυο φορές τελικά την έδιωξα μες τα νεύρα ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω, ευτυχώς πήγα στην Ρενάτα καπάκι  :erection: με ηρέμησε με τα χίλια ζόρια το πάλεψε αρκετά και έσωσε την παρτίδα  :dancing:

Φόλα έφαγα κι εγώ από αυτή την Άννα προχθές το απόγευμα που δούλευε στη Φωκαίας 27.
Πήγα και στοχευμένα μάλιστα μετά την κριτική με τα καλά λόγια που γράφτηκαν γι'αυτήν  :jerking: και τελικά...κονομήσαμε! >:(
Όπως τα περιγράφει ο συναγωνιστής:
Γλυκιά στο σαλόνι με ξενέρωσε μέσα άλλα έκανε πως δεν καταλαβαίνει,άγαρμπη πίπα,δήθεν κουρασμένη τις στιγμές που ήθελε,εντελώς χάλια η κατάσταση μ'ένα 20άρικο πεταμένο. :headbang:

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Φόλα έφαγα κι εγώ από αυτή την Άννα προχθές το απόγευμα που δούλευε στη Φωκαίας 27.
Για ποιά Άννα λέτε ρε παιδιά; Αυτή που έγραψαν οτι δουλεύει από τις 17:00 έως το πρωί στο Φώκαιας 27 όροφος;
Και η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου και μάλιστα είπε στον συναγωνιστή « γιατί βγήκες τόσο νωρίς; » ;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πήγα και στοχευμένα μάλιστα μετά την κριτική με τα καλά λόγια που γράφτηκαν γι'αυτήν  :jerking: και τελικά...κονομήσαμε! >:(
Όπως τα περιγράφει ο συναγωνιστής:
Γλυκιά στο σαλόνι με ξενέρωσε μέσα άλλα έκανε πως δεν καταλαβαίνει,άγαρμπη πίπα,δήθεν κουρασμένη τις στιγμές που ήθελε,εντελώς χάλια η κατάσταση μ'ένα 20άρικο πεταμένο. :headbang:
Τι να πω ρε παιδιά, λυπαμαι που ήταν τόσο χάλια.
Σε μένα ήταν πολύ τίμια και υπομονετικη.
Βέβαια για τίτλο έβαλα "Ανώτερη των προσδοκιών", αλλά φαινεται σε σας έσκασε η φόλα  :-

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Για ποιά Άννα λέτε ρε παιδιά; Αυτή που έγραψαν οτι δουλεύει από τις 17:00 έως το πρωί στο Φώκαιας 27 όροφος;
Και η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου και μάλιστα είπε στον συναγωνιστή « γιατί βγήκες τόσο νωρίς; » ;
αυτή πρέπει να είναι , από την περιγραφή ταιριάζει  :think: μας φάγανε οι πρωμοτωρες  :headbang:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
αυτή πρέπει να είναι , από την περιγραφή ταιριάζει  :think: μας φάγανε οι πρωμοτωρες  :headbang:
Ρε φίλε εγώ είμαι, τι προμοτορας και βλακειες λες;
Τίμια και όμορφη την είπα, δεν είπα ότι έκανα πορνοσταρικο γαμηση.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Τι να πω ρε παιδιά, λυπαμαι που ήταν τόσο χάλια.
Σε μένα ήταν πολύ τίμια και υπομονετικη.
Βέβαια για τίτλο έβαλα "Ανώτερη των προσδοκιών", αλλά φαινεται σε σας έσκασε η φόλα  :-
αν δεν ήσουν εσύ ο γνωστός θα πίστευα ότι μας την έστησαν προπαγάνδα , αλλά εντάξει εσένα σε πιστεύω μπορεί να είναι επιλεκτική ή να κάηκε κιόλας  :think: πάντως βάση κριτικών το σκορ είναι 2-1 κατά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom