Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (39 μέλη και 265 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όταν ψηφίστηκε ο νόμος, για τρεχούμενο νερό στους οίκους ανοχής την δεκαετία του 50, στα δωμάτια που δεν είχαν παροχή νερού, κρεμαγαν βρύσες εκστρατείας.
Σαν κι αυτη που εχουμε στο σπιτι στο χωριο στο χαγιατι δηλαδη.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
Αρχές 90 στην Διδύμου σε έναν οίκο (2 είχε μόνον)  μια μελαχρινή πλενόταν σε πλαστική λεκάνη στην αυλή με το κατσαρολακι .
Σήμερα τιμήθηκε η γνωστή Φωτεινή στο Κ27 Ορ. Αναμονή τρελλη

Συνημμένα

• IMG_20180714_011245.jpg
    IMG_20180714_011245.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 34
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Την τελευταία ώρα της Παρασκευής αποπειράθηκα να ξεμπαζώσω στα γρήγορα με τη Ναταλία.
Ήττα.
Μουνί κατακλυσμένο από λιπαντικά, μπούτια αξύριστα.
Όταν πήγα σπίτι έφαγα μια κονσέρβα σαρδέλες που μύριζε σαν το μουνί της.
Εμφανισιακά, Ναταλία 4.5/10, και η Λίλια 4/10 επίσης
Η μια χοντρή κι άλλη κοντή.

Επίσης:

Ιωαννίνων 5
Ναταλί, μιλφογκιλφ, χάλια πρόσωπο από πλαστικές 4/10
Ντάνα, σιτεμένη μιλφ, βραχύσωμη, κιλά, μέτρια στο γαμίσι 4/10

Ιωαννίνων 3 κάτω
Άννα, πετυχημένη μιλφ, με αλληλοδιαδοχικές συνεδρίες με συναγωνιστές, 6,5/10
Ωραία ενημέρωση κατατοπιστική και στοχευμένη θα σταθώ όμως στην Ναταλυ από Ιωαννίνων 5 όντως χάνει αρκετά στο πρόσωπο αλλά όπως ξέρεις δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ καθώς η εμπειρία της την κάνει μοναδική στο τσιμπούκι πραγματικά είναι άριστη.
Επίσης η Άννα δίπλα στο Ιωαννίνων 3 εγγύηση γαμάτο Μιλφ με ωραίο σώμα τέλειο ζύγισμα η γυναίκα δεν παίζεται στανταρακι.
Άλλη μια τίμια επιλογή στην ίδια μεριά είναι η  ψηλή Μιλφαρα Αλεξία απέναντι στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
παιδια ειμαι νεο μελος εδω θελω να μ πειρε ποτε γυρνάει η λιζα απο φιλιπιδου Α

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Πολλές φορές στα ορυχεία σε κάποια σημεία αναβλύζει καθαρό νερό.
Ανάμεσα στις λάσπες και τα κάτουρα των μεταλλωρύχων και τα ποντικοκούραδα των νυχτερίδων, κυλά γάργαρο νερό.
Πάντα σκύβω και πίνω το νερό της Ελληνικής γης μέσα από τη βρύση του μπουρδέλου.
Η διαρκής ροή που προκαλούν οι συναγωνιστές που πλένουν τις ψωλές τους, εγγυάται την δροσιά και την καθαρότητα.

Βλέπω υπάρχει μεγάλη γκάμα μπουρδελοποιητών στο Μπου !!!!
Αν ένας τέτοιος δαγκώσει ένα μπουρδελοσυναγωνιστή θα γίνει και αυτός έτσι??
Όπως με τους βρικόλακες δηλαδή...

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Πιπινου 65 πριν κανά δυο μέρες απογευματινή μια πιτσιρίκα ονόματι Ρόξυ(20-25 ετών θα ελεγα)
Για τους πιπινολάτρες το γράφω, 1,55 με τα χερια στην ανάταση, στεγνή εντελώς, κορμακι, πονηρόφατσα από αυτές που λες "θα μου σπάσουν στα τέσσερα" περίεργο μαλλί ράστα extensions. Δεν πήρα γιατί δεν ψάχνομαι για τέτοια αλλά διάολε... αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο  :grin:

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Φ109 άνω
Βικτώρια, λεπτή μιλφ με αμυδρά γυφτοειδή χαρακτηριστικά, 6/10
Μαρινέλα, λεπτή νεαρή, 6,5/10
Η Μαρινέλα δεν μιλάει ούτε EL ούτε EN.
Το δωμάτιο είχε πολύ black light, που με έκανε να φαίνομαι σαν άθλια παληόγρια.
Ίσως γι αυτό η Μαρινέλα με κοίταγε χαζογελώντας,  
Την εγάμησα ώρα πολλή, στέρεψαν τα λιπαντικά στο μουνί, συνέχισα ενθουσιωδώς με την σφριγηλή αίσθηση του νεαρού μουνιού, όπου και επιτέλους άδειασα τα παπάρια μου.
Καλό μουνί η Μαρινέλα που την είδα σήμερα το πρωί.Λεπτό,λευκό και μαυρομάλλικο κορίτσι με ικανοποιητικό σώμα και ένα ειρωνικό χαζομειδίαμα.Ελεύθερο στοματικό.
Ήταν και η Λιλύ εκεί.Ξανθιά η Λιλυ με καμπυλωτό σώμα χωρίς εμφανείς ραγάδες,κώλο αρκούντως γυναικείο και πρόσωπο οικοκυράς! Ελεύθερο στοματικό & πρωκτικό.
Από κάτω στο 109β ήταν μόνη της η Αλίνα.

julio2018

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0
Ωραία ενημέρωση κατατοπιστική και στοχευμένη θα σταθώ όμως στην Ναταλυ από Ιωαννίνων 5 όντως χάνει αρκετά στο πρόσωπο αλλά όπως ξέρεις δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ καθώς η εμπειρία της την κάνει μοναδική στο τσιμπούκι πραγματικά είναι άριστη.
Επίσης η Άννα δίπλα στο Ιωαννίνων 3 εγγύηση γαμάτο Μιλφ με ωραίο σώμα τέλειο ζύγισμα η γυναίκα δεν παίζεται στανταρακι.
Άλλη μια τίμια επιλογή στην ίδια μεριά είναι η  ψηλή Μιλφαρα Αλεξία απέναντι στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α
Καλισπερα τι ορα εργαζετε η Αλεξία πιγα πριν 2 μερες κε μου ιπαν οτι είναι σε αδια για 7 μερες δεν χερο εαν η τσατσα μου ιπε ψεματα .Τιν ιδες σιμερα

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλισπερα τι ορα εργαζετε η Αλεξία πιγα πριν 2 μερες κε μου ιπαν οτι είναι σε αδια για 7 μερες δεν χερο εαν η τσατσα μου ιπε ψεματα .Τιν ιδες σιμερα
Όχι φίλε δεν την είδα σήμερα συνήθως δουλεύει εκεί πρωινή βάρδια 10:00-18:00 μάλλον θα λείπει σε άδεια γιατί να σου πει ψέματα η τσατσά.

julio2018

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0
Απλος νομιζα οτι τιν ιδες σιμερα για αυτο λεο οτι μου ιπαν απο τιν επομενι βδομαθα θα είναι εκι

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
[...]
Τι έπαθα σήμερα... Πήγα στο Αχαρνών 85 για την Μαίρη που μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις την προηγούμενη φορά. Μπαίνω μέσα και τη μου λέει η τσατσά ... Ότι είναι αγενές που μασαγα τσίχλα!!!
Για λίγο δεν νόμιζα ότι σοβαρολογουσε δεν περίμενα ότι είναι τοσο βλητο και όμως...
Άκου εκεί τι ξεστωμισε μια πρώην πουτανα και τωρινή τσατσά λες και είναι η κομισα ντεξεκαβλόν!!! Έφυγα κρίμα για την Μαίρη να χάνει κόσμο από την σκουσκούρα με την ψιλή μύτη.
[...]
Ἡ Μαίρη, παρότι μία φορά ἔχουμε συνευρεθεῖ, ἐκτιμῶ ὅτι ἀποτελεῖ περίπτωση τίμιας ἐργαζόμενης. Τὸ καλύτερο γιὰ τὴν ἴδια θὰ ἤταν νὰ ἀλλάξει στέγη. Για τὸν ἴδιο λόγο λόγο (συμπεριφορά τσατσάς) δὲν ξαναπάτησα ἐκεῖ.

Σκατά στα μούτρα της είναι. Ανήκει στα ψώνια που όσο γνωρίζουν κάποιον τόσο χειρότερη συμπεριφορά έχουν αντί για καλύτερη.
Και σε μένα τις πρώτες φορές καλή μου φάνηκε, αλλά στην πορεία φάνηκε η μαλακία που την δέρνει από την κλεισούρα στους τέσσερις τοίχους. Έπρεπε να το είχα καταλάβει από την γάτα που κυκλοφορούσε εκεί μέσα.
Άλλες τσατσάδες είναι συνεχώς ευγενικές όχι αυτή, έχει θέματα.
[…]
Κι ἐγώ τὴν πρώτη φορά εἶχα ἀποκομίσει ἄκρως θετική γνώμη γιὰ τὴν γριά τῆς ὑπηρεσίας τοῦ Ἀχ85 (θὰ πρόσεξες ὅτι τὸ μαλλί τὸ ἔχει βαμμένο κατάμαυρο). Δὲν τὴν χαρακτήρισα τυχαῖα «οἰκουρό κυρία» τότε. Δηλαδή ἡ γυναῖκα που μένει πάντα στὸ σπίτι. Βέβαια, ἀνέδειξα τὴν κάκιστη συμπεριφορά της κατὰ τὴν δεύτερη ἐπισκεψη μου στὸν οἶκο γιὰ τὴν κυκλοθυμικὴ Ἐβελίνα [«Ἀπ’τὸ Ζενίθ στὸ Ναδίρ», 16.5.2018]. Ἀσφαλῶς καὶ διαβάζει κριτικές ἤ ἔχει καλοθελητές: ἡ κριτική για τὸ Ζενίθ ἀνέβηκε καὶ σὲ ἄλλο φόρουμ. Μετὰ ἀπὸ σύντομο διάστημα ἔγραψε κάποιος κριτική (τὸν ἔβαλαν) ὅτι ἡ Ἐβελίνα εἶναι σοῦπερ καὶ κάνει διαστημική πίπα.. Γελοῦσαν καὶ τὰ τσιμέντα. Ὠς ἀπάντηση στὴ δική μου τὴν ἔγραψε, ἀλλὰ φαινόταν τοῦτο.

Τὰ ἔχει κάνει καὶ σὲ ἄλλους αὐτά ἡ τσατσά. Τῆν ἐνδιαφέρει πολύ καὶ ἡ ὑγεῖα τῆς οἰκόσιτης γάτας, ἡ ὁποία εἶναι μονόφθαλμη. Ἀσε που ἄν σταματήσει κάποιος γιὰ λίγο στὴν εἶσοδο τὴν πόρτας κάτω, κατεβαίνει καὶ τὸν βρίζει (τάχα χώθηκε νὰ οὐρήσει. Κάποιοι πάκιδες θὰ τὸ πράττουν).
Μαῦρο στὴν γριά τσατσά. Μαῦρο καὶ στὸ μαγαζί της.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Iασ./46 - α' βαρδια. Κατερινα συμπαθητικη μιλφ, καστανη με καρεδακι σαν την νοικοκυρα της διπλανης πορτας.Αν και δηλωνει
ρωσιδα μαλλον Μολδαβη φαινεται. Σε νορμαλ με ακαπελα. Περασα για ενα κρας τεστ, αλλα χωρις επιτυχια, αφου αποχωρησα ασφαιρος. Η κοπελα θα εκανε λαμπρη καριερα στο Ικεα.  :S
Μαζι της σαλοναριζε  και η κοντουλα λεμονια, η ξανθια Ναταλια εκ ρωσιας, με θετικες εντυπωσεις απο το παρελθον.
Σε νορμαλ με ακαπελα. -Κατεληξα στο Μεγ.Αλεξ./28 με την μελαχρινη μιλφ Μαρια ρωσιδα, στο κλασσικο προγραμμα της
οπου ολοκληρωθηκε ευχαριστα η συνεδρια.  :sunglasses:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
...ἔχει καλοθελητές: ἡ κριτική για τὸ Ζενίθ ἀνέβηκε καὶ σὲ ἄλλο φόρουμ. Μετὰ ἀπὸ σύντομο διάστημα ἔγραψε κάποιος κριτική ...
Καλά με αυτούς τους προσκυνημένους πυρφόριους λευκούς ιππότες πουτανων και τσατσάδων που τις υπερασπίζονται ενώ αυτές ευχαρίστως θα τους τάιζαν ποντικοφάρμακο για να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν γελώντας πάνω από το πτώμα τους αν μπορούσαν τι να πει κανείς.
Υπέρτατοι ξεφτίλες και σκουληκαντέρες που την ημέρα θα το παίζουν μάτσο άντρες ή ηθικά υποδήματα οικογενειαρχών με παιδιά και το βράδυ θα τους στραπονάρουν οι αγαπούλες τους.

*Θέλω να δω αν κάποιος με παραθέσει ή μου στείλει ΠΜ να μου κάνει παρατήρηση προβάλλοντας την ανωμαλία που τον δέρνει πάνω μου.

Ἀσε που ἄν σταματήσει κάποιος γιὰ λίγο στὴν εἶσοδο τὴν πόρτας κάτω, κατεβαίνει καὶ τὸν βρίζει (τάχα χώθηκε νὰ οὐρήσει. Κάποιοι πάκιδες θὰ τὸ πράττουν).
Μαῦρο στὴν γριά τσατσά. Μαῦρο καὶ στὸ μαγαζί της.

Καλά αν μου  έκανε κάτι τέτοιο θα πλήρωνα πάκιδες να χέζανε κάθε μέρα εκεί.

ASILAOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
10
Πόντοι
0
Kana VFM πουτανακι να επισκευτουμε στο εικοσαρικο?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Kana VFM πουτανακι να επισκευτουμε στο εικοσαρικο?
Αθήνα από φωκ.27 ισόγειο
Άννα Ιωαννίνων 3 ισόγειο
Βερόνικα από Φυλής 86α

Καλά λόγια έχω ακούσει για την Κατερίνα Σερβα από Αλκιβιαδου 16α
Νάνσυ Μοντελοαλυσιδα
Μαίρη Αχαρνών 85

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕ
Πάρε την Άννα από φωκαίας 27 όροφο απογευματινή βάρδια.
Δεν ειναι σκιπτάρε, αλλά είναι ένα 19 χρόνο τίμιο πουτανακι  :hi: :S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom