Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 430 άτομα (39 μέλη και 391 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.790
Πόντοι
41.129
Είναι η Αλινα μελαχρινή από Φυλης109ισογειο δοκιμασμένη και ψοφια στο δωμάτιο εμφανίσιμη αλλά δεν εντάξει βέβαια στο 10€ο  στην περίπτωση φολας απλά κοστίζει τα μισά φράγκα, Μαζί της δουλεύει και μια Μελίνα που μέχρι προχτές μπορεί και να συνεχίζει ακόμα δούλευε στο Φυλης109 ισόγειο μέτρια περίπτωση και αυτή

:think: ναι τυπε τωρα που διαβασα το ποστ σου την θυμηθηκα, ειχα πολυ καιρο να την δω και την ειχα ξεχασει.
θα διαφωνησω βεβαια για την αποδοση της στο γαμησι καθως η κοπελα μεσα για ενα 10ρικο ηταν πολυ καλη και σιγουρα θα ξανατιμηθει.
θα ανεβασω πρωτα κριτικη για τη Ναντια που πηρα στν ιδιο οικο και μετα για αυτην.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Τι να σου πω φίλε αν έβαλε μυαλό και βελτιώθηκε μπορεί τουλάχιστον δεν έκλαψες τα φράγκα σού,πάντως και η Μελίνα που δουλεύει τώρα μαζί της για 10€ακι δεν θα είναι καλή αλλά για20€ο δεν είναι τελικά το Μετάξι είναι η πιο ασφαλής επιλογή για την τσέπη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Αν σου κάτσει και γαμήσεις καλά λες ''τι γαμάμε ρε πούστη μου με ένα δεκάρικο!'',αν φας φόλα λες ''νταξ,δεν γαμιέται,τι ψυχή έχει ένα δεκάρικο...''  :cheesy:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Την Κυριακή μια Τζούλια ξανθιά με πρωκτικό που δούλευε πρωινή και καπάκι απογευματινή στο φ67 ήταν? θέλω να γράψω κριτική.

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Γευτικα πιο πριν την Μαρινα στο Ιασ46 γενικα πολυ καλες εντυπωσεις γλυκια κοπελα με πολυ ωραια αισθηση γλυψίματος ωραια στησιματα σχετικα σφιχτη αλλα και αρκετα δουλεμένη... αξιζει ομως σιγουρα το κοκκινο  χαρτονομησμα

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
τσακαλια καλησπερα επειγοντοσσ τη βοηθεια σασ παρακαλω  θα ερθω για γαμο στη πολη σασ κ μιασ που δε ειμαι απο εδω εχουε κανονισει μπουρδελοτσαρκα κ θα γουσταρα να κανω τριο...ξερει κανεισ αν εχει σπιτακι ε δυο γυναικεσ που κ ποσο παει περιπου????ευχαριστω εκ τ προτερων..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
τα λεω αυτα γιατι εαν δεν δω κατι ομορφο σε μια ,δεν εχω διεγερση καθολου

εαν ειναι γρια,η ασχημη και κανει αεροπλανικο σεξ,δεν μου σηκωνεται
Τύπε, άμα παντρευτείς, μετά θα σου σηκώνεται με όλες.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
τσακαλια καλησπερα επειγοντοσσ τη βοηθεια σασ παρακαλω  θα ερθω για γαμο στη πολη σασ κ μιασ που δε ειμαι απο εδω εχουε κανονισει μπουρδελοτσαρκα κ θα γουσταρα να κανω τριο...ξερει κανεισ αν εχει σπιτακι ε δυο γυναικεσ που κ ποσο παει περιπου????ευχαριστω εκ τ προτερων..

Πήγαινε Λιοσίων 73Α και Λιοσίων 73Β που έχει αρκετές κοπέλες στη βάρδια να διαλέξεις. Κόστος 30 ευρώ για τις δύο.

Αλλιώς Πιπίνου 118 και Αγκύρας 12 έχει πάντα δύο κοπέλες στη βάρδια. Κόστος 40 ευρώ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τύπε, άμα παντρευτείς, μετά θα σου σηκώνεται με όλες.
η αισθηση του απαγορευμενου...η μονοτονια του γαμου...η συνεχης επιβαιβεοση απο την γυναικα σου..<αν ειναι σωστη γυναικα>...σε κανει να της εχεις ολες για ενα πηδημα...και πηδας και πολυ καλα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.867
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 1.5αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Ιάσωνος 2β Μαργαρίτα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι και Τζένη ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και οι δύο τελειωτικό στο στομα η Μαργαρίτα στο σώμα η Τζένη, κανουν ακόμα αυταρχικό και ερωτικό μασάζ καθώς και παρτουζα.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα  μελαχρινή λεπτή μιλφογκιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Βερονικα ξανθιά χοντρουλα με ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 1β αριστερά η μελαχρινή Ρωσίδα Αλινα μιλφ χοντρουλα με μακρύ ίσιο μαλλί 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 1γ  Συλβια ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 10 όροφος Άννα καστανή παχουλη 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Νικόλ τώρα έπιανε δουλειά λεπτή με κάστανο μακρύ ίσιο μαλλί, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α όροφος Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά κοπέλα νταρντανα με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
φώτο από την είσοδο Κολωνού 11α
IMG_20180523_123025.jpg

Κολωνού 11β Άννα ξανθοκαστανη λεπτή πιτσιρικά με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15 αριστερά Ναταλι καστανή μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι τατουάζ στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15 δεξιά Αλισα μελαχρινή νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 23 Ντιαννα ξανθιά χοντρουλα με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 27β Λυδία καστανή μιλφ με κοντό μαλλί παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 27γ Φλορα μελαχρινή χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Κολωνού 27α Φλορα μελαχρινή ψηλή με μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β πρώτος όροφος Ήρα ξανθιά νταρντανοχοντρη με 3αρια  συν6βυζια, απλό πρόγραμμα και ισπανικό τελευταία στα βυζια.
Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Ιονελα καινούργια κοπέλα στον οίκο, ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και, δοκιμάστηκε η Ιονελα και Αλινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα , πολύ μέτρια σε απόδοση, θέλει πολύ δουλειά.
Ακομινάτου 2 ισόγειο Χριστίνα ντυμένη με μαύρη στολή αστυνομικινας με μαύρο μουστάκι που έγραφε Police φορώντας το καπέλο της και τις χειροπέδες να κρέμονται από την φούστα της, μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι,τατουάζ στο δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και στήθος. Τιμήθηκε για 3η φορά τον τελευταίο καιρό, για άλλη μια φορά πολύ καλή η απόδοση της, ρεφαρα την μέτρια κατάθεση με την Ιονελα στο Κολωνού 30β δεύτερο όροφο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Σημερα  πηρα στο ακομινατου την ρωσιδα χριστινα,βγηκε απο το κουζινακι ντυμενη αστυνομικινα!!!μαυρη σεξυ στολη,μεχρι κ καπελο φορουσε!!!πολυ καλη,καυλιαρα,βυζαρες,αλλα πολυ μπλα μπλα.ΕΠισης επειδη πρωτη φορα πηγα εκει δεν ηξερα οτι δεν εχει a/c κ εγινα μουσκεμα,οποτε το μαγαζι ειναι για λιγες μερες ακομα,γιατι ετσι κ πιασουν ζεστες.....
Μόλις γάμησα κι εγώ μια μπατσίνα εν ώρα υπηρεσίας με τον φόβο της σύλληψης εάν έκανα καμιά παρανομία στο γαμήσι! :2funny: Επικοινωνιακή και ζουμερή milf,υστερεί σε σωματικά προσόντα αλλά είναι πολύ καυλιάρα και δοτική! Πράγματι η εποχή είναι οριακή για γαμήσι χωρίς κλιματισμό, αργότερα θα δεινοπαθούμε... Αρνητικό επίσης η μαλακισμένη τσατσά με απότομους τρόπους και με το χρονόμετρο στο χέρι αν και δεν υπήρχε κόσμος στο σαλόνι,η Χριστίνα κάτι μουρμούρισε όταν τη φώναξε...
Στον όροφο η Μαρία ο "Μορφονιός" με πρωκτικό στο πρόγραμμα, γνωστή από Ιάσονος 44 δεξί και 31 χόστελ παλιότερα.
Στα Ιάσονος 20 τρία μελαχρινά στυλιάρια,μια Ντενίσα με άγριο πρόσωπο που δεν έχω ξαναδεί,στον όροφο η Αντριάνα που θυμάμαι από το Ιάσονος 19 πρόπερσι και δεξιά η γνωστή Νίκη με το γατίσιο βλέμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.867
Πόντοι
46.232
Μόλις γάμησα κι εγώ μια μπατσίνα εν ώρα υπηρεσίας με τον φόβο της σύλληψης εάν έκανα καμιά παρανομία στο γαμήσι! :2funny: Επικοινωνιακή και ζουμερή milf,υστερεί σε σωματικά προσόντα αλλά είναι πολύ καυλιάρα και δοτική! Πράγματι η εποχή είναι οριακή για γαμήσι χωρίς κλιματισμό, αργότερα θα δεινοπαθούμε... Αρνητικό επίσης η μαλακισμένη τσατσά με απότομους τρόπους και με το χρονόμετρο στο χέρι αν και δεν υπήρχε κόσμος στο σαλόνι,η Χριστίνα κάτι μουρμούρισε όταν τη φώναξε...
όντως με την τσατσα υπάρχει θέμα, πάντως στα δωμάτια "κυκλοφορούν" δύο ανεμιστήρες που ακόμα κάνουν δουλειά με την τωρινή θερμοκρασία

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
όντως με την τσατσα υπάρχει θέμα, πάντως στα δωμάτια "κυκλοφορούν" δύο ανεμιστήρες που ακόμα κάνουν δουλειά με την τωρινή θερμοκρασία
Αυτή είναι η "κακή" που έχω δει παλιότερα και σε άλλα μαγαζιά της περιοχής,η "καλή" που ξεκίνησε το μαγαζί με τη Χριστίνα και την Αλεξάνδρα (που χάθηκε) δεν χτυπούσε ποτέ πόρτα, μάλλον επειδή της ήμουνα συμπαθής από τα Κολωνού 30 όπου περνούσα συχνά.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Ναι φίλε. Ρουφάει εννοείς καταπινει;  Δεν είμαι σίγουρος για αυτό.
Κάποιες άλλες περιπτώσεις είναι οι εξής:
Ελένη από κολωνου 48, αλλά το κάνει επιλεκτικά
Αθηνά από φωκ.27 και αυτή επιλεκτική, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ανήκει στην κατηγορία των μιλφ με
Άννα από Ιωαννίνων 3 κάτω,  επιλεκτική και αυτή
Βερονικα από Φυλής 86α αν και δεν είναι μιλφ
Σόνια από Διδύμου 22
Αλιόνα Gilf από Διδύμου 18 ισογειο
Κατερίνα η πολωνεζα πριν 1+ χρόνο που την πήρα έκανε, δεν ξέρω τώρα. Τώρα δουλεύει Αλκιβιαδου 16β.
Υπάρχουν και άλλες, αλλά σου γράφω αυτές που έχω πάρει και μπορεί να ξεχνάω κάποια.
Αντε καλό ξεστραγγισμα  :pipa1: :hi:

Σωστά! Όχι δεν καταπίνει απλά το μπουκώνει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε δεν κανονιζεις εσυ να ριξουμε καναν πουτσακο στην νυφη; :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 22

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.867
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αλκιβιάδου 16γ Μαγδα καστανή κοπέλα λεπτή χαλαρό κορμί μικρό βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Αλκιβιάδου 16β κλειστό.
Αλκιβιάδου 16α κλειστό.
Διδυμου 27 Ιβανα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, Μαρία ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Αλιονα ξανθιά μιλφογκιλφ ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι κσι Ναταλι καστανή μιλφογκιλφ με πιασίματα 2.5αρι βυζι, οι 3 πρώτες τα πάντα εκτός πρωκτικου η Νταλί κάνει κσι πρωκτικο.
Διδύμου 22 κλειστό.
Διδύμου 20 Αναστασία ξανθιά παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,φευγοντας η ξανθιά χοντρουλα υπηρεσία με ρώτησε αν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν θέλω να κάνω παρτουζα με αυτή και την Αναστασία
Διδύμου 18 ισόγειο Αλιονα ξανθιά νταρντανα γκιλφ με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 18 υπόγειο Σοφι καστανοκοκκινο μαλλί κανονικό σώμα κοντή με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 16 Αλινα μελαχρινή μιλφ χοντρή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 8β Αλεξάνδρα είπε την Λίλιαν η υπηρεσία ... ξανθιά μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Διδύμου 8α Νταϊάνα κάστανο μαλλί κανονικό σώμα 2. 5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 δεξιά Τζωρτζιαννα καστανοξανθη το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα τούμπανο με πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 αριστερά Χριστίνα καστανοξανθη μαλλί μέχρι τους ώμους κορμαρα πολύ ωραίο κωλο 2αρι συν στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom