You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kostas15924
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 464
- Πόντοι
- 301
Μαγκες η Λαουρα απο Λιοσιων 73Α τι απεγινε?Στο σαιτ του ρδελομπου δειχνει οτι δεν εργαζεται.Σε αλλα το αντιθετο.Ξερεις κανεις τι παιζει?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Συνεδρία το Σαββάτο στο Περδίκα 2 και Μεγ.Αλεξάνδρου 28 στον όροφο με την Άντζελα.Κοπέλα ζουμερή,μαύρα μαλλιά,κωλάρα φαρδιά με στρίνγκ μου χανόταν και βύζους 3άρια χωρις να είναι πλαδαρη με κόκκινα καυλοτάκουνα σε κανονικό πρόγραμμα.Για τους λάτρης των ζουμερών καλή φάση αν τους αρέσει το Depon (όλο αυτό ρωττούσε )
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Κολωνού 30 πρώτος όροφος δύο καυλιάρες βυζαρούδες,Ντάνα και Ήρα,πολύ καλές επιλογές στο απλό πρόγραμμα.Στον δεύτερο όροφο το ξανθό κοντοπούτανο Ιονέλα που συνήθως δουλεύει στην τρίτη βάρδια.
Δυνατός παίκτης ο Επιρρεπής μας
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Κολωνού 30 πρώτος όροφος δύο καυλιάρες βυζαρούδες,Ντάνα και Ήρα,πολύ καλές επιλογές στο απλό πρόγραμμα.Στον δεύτερο όροφο το ξανθό κοντοπούτανο Ιονέλα που συνήθως δουλεύει στην τρίτη βάρδια.
'Ηρα από το Αγκύρας? και Ντάνα από Κολωνού 45?
Μάλλον το "deepthroat" το ακούει σαν "depon"...
Άλλες κοπέλες είναι αυτές,η Ήρα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχει δουλέψει αλλού στην Ελλάδα,η Ντάνα είναι πιο παλιά και ξεκίνησε από το Ιάσονος 10 όροφος πριν από δύο χρόνια περίπου, έχει δε το πλεονέκτημα ότι έχει μάθει αρκετά καλά τα ελληνικά,η Ήρα ξέρει το "νταρντάνα"!
Άλλες κοπέλες είναι αυτές,η Ήρα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχει δουλέψει αλλού στην Ελλάδα,η Ντάνα είναι πιο παλιά και ξεκίνησε από το Ιάσονος 10 όροφος πριν από δύο χρόνια περίπου, έχει δε το πλεονέκτημα ότι έχει μάθει αρκετά καλά τα ελληνικά,η Ήρα ξέρει το "νταρντάνα"!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Μάλλον το "deepthroat" το ακούει σαν "depon"...
Απλό πρόγραμμα? κανα προκαταρκτικό έπαιξε?Μεσημεριανή κατάθεση στην Νικόλ απο Αγκυρας 12. Τυπική διαδικασία, μέτρια πράγματα μέσα. Άριστο σώμα και ειδικά τα βυζιά ποίημα σκληρά σα πετρα και στη θέση τους σε όλες τις συνθήκες παρά το ικανοποιητικό μέγεθος. Για ένα ξεχαρμανιασμα μόνο και άμα είσαι καυλωμένος απο πρίν, μόνο και μόνο να παίξεις με τα βυζάκια της με το αντίτιμο των 20 ευρώ που σε cg ή στούντιο πληρώνουμε για ενα εξτραδακι της πλάκας. Άμα βρω χρόνο ανεβάζω κριτική.
Newguyhere
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καλησπερα μαγκες καινουργιος εδω
κανενα καλο μπουρδελο για μιλφ η γκιλφ με ελευθερο στομ?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.163
- Πόντοι
- 1.936
καλησπερα μαγκες καινουργιος εδω
...πολλα!!!Αλλα προϋποθετει να βγεις εξω στα μπουρδελακια να χαζεψεις,να δεις,να γουσταρεις και οποια σου κανει κλικ να μπεις να την ξεσκισεις.Αρχισε απο Μεταξουργειο που εχει πληθωρα με δεκα ευρω.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ζανα κολωνου 47 ισόγειο το απόγευμακαλησπερα μαγκες καινουργιος εδω
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Συνεδρία το Σαββάτο στο Περδίκα 2 και Μεγ.Αλεξάνδρου 28 στον όροφο με την Άντζελα.Κοπέλα ζουμερή,μαύρα μαλλιά,κωλάρα φαρδιά με στρίνγκ μου χανόταν και βύζους 3άρια χωρις να είναι πλαδαρη με κόκκινα καυλοτάκουνα σε κανονικό πρόγραμμα.Για τους λάτρης των ζουμερών καλή φάση αν τους αρέσει το Depon (όλο αυτό ρωττούσε )
σε ποία βάρδια είναι η κοπέλα φίλε??
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Να πω οτι η Μαρια και η Αλιονα στο Φυλης 84β οροφο δεν ειναι καινουργιες! Ειναι απο το Μεταξουργειο.Απο Ιασωνος 46 οροφο κτλ.
Η Σοφια στο Ελλης 3 δεν ειναι καινουργια! Ειναι η Βικτωρια απο Βεργας 3.
Η καινουργια Μαγδα στο Αλκιβιαδου 16γ θα ελεγα ειναι μετρια και τιποτα το ιδιαιτερο απο πλευρας εμφανισης.
Η καινουργια ξανθια Ροξυ στο Φυλης 86β δεν θα την ελεγα κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας εμφανισης.Συμπαθητικη κοπελα αλλα σε καμια περιπτωση μουναρα.
Η καινουργια Ιβανκα στο Διδυμου 27 μετρια σε εμφανιση.
Στο Φυλης 109β ισογειο γυρισε η νεαρη Μαρινα.Πιο ομορφη απο ολες τις παραπανω θα ελεγα.
Η μιλφαρα Νατασσα απο Ιασωνος 46 δουλευει στο Κολωνου 48!
Η Σοφια στο Ελλης 3 δεν ειναι καινουργια! Ειναι η Βικτωρια απο Βεργας 3.
Η καινουργια Μαγδα στο Αλκιβιαδου 16γ θα ελεγα ειναι μετρια και τιποτα το ιδιαιτερο απο πλευρας εμφανισης.
Η καινουργια ξανθια Ροξυ στο Φυλης 86β δεν θα την ελεγα κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας εμφανισης.Συμπαθητικη κοπελα αλλα σε καμια περιπτωση μουναρα.
Η καινουργια Ιβανκα στο Διδυμου 27 μετρια σε εμφανιση.
Στο Φυλης 109β ισογειο γυρισε η νεαρη Μαρινα.Πιο ομορφη απο ολες τις παραπανω θα ελεγα.
Η μιλφαρα Νατασσα απο Ιασωνος 46 δουλευει στο Κολωνου 48!
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Για την Ντανα θα συμφωνησω.Για την Ηρα οχι.Την Ηρα την θεωρω φολα!Κολωνού 30 πρώτος όροφος δύο καυλιάρες βυζαρούδες,Ντάνα και Ήρα,πολύ καλές επιλογές στο απλό πρόγραμμα.Στον δεύτερο όροφο το ξανθό κοντοπούτανο Ιονέλα που συνήθως δουλεύει στην τρίτη βάρδια.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Παλια ηταν πιο ωραια.Οταν ειχε πρωτοερθει.Τωρα πηρε πολλα κιλα και εγινε παχουλη! Και υποβιβαστηκε στο Μεταξι!Δοκίμασα πριν από λίγο στο Κολωνού 23 ανώγειο τη σχετικά νεαρή ξανθιά Ουκρανέζα Ντιάνα,κοπέλα με χωριατόφατσα,μέτριο βυζί και αρκετά πιασίματα,γνωστή και από Μαραθώνος 59 παλιότερα,στα θετικά η φιλική και καλόκαρδη διάθεσή της,στα αρνητικά η αποφυγή του ''69'' και ελεύθερου στοματικού που ανακοινώθηκε στο σαλόνι.Σε γενικές γραμμές η συνεύρεση κρίνεται ως χλιαρή,θα χρειαστεί επαναδοκιμή για να σχηματίσω μια πιο πλήρη εικόνα.
Επισκέπτης
30-40 σπιτια η φυλης αιντε και διδυμου
επι 3 βαρδεις το καθενα 100-120 κοριτσια
αιντε πειτε δεν δουλευουν καθε μερα ολα τα κοριτσια
80-100 διαφορετικα κοριτσια ολο το 24ωρο
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ τωρα η μονες που αξιζουν εμφανισιακα να ειναι η μονικα απο φυλης,τζενη απο φωκαιας και ελενα απο φωκαιας υπογειο?
3 με αναλογια 80+ κοριτσια το 24 ωρο?
ελεος ρε παιδια
ουτε το 10 της εκατο δεν ειναι
δεν εχω αδικο, εδω οταν εμφανιστικε πρωτη φορα η τζενη στην φωκαιας κυκλοφορουσε στρατος-ναυτικο-αεροπορια κανονικα ομως
υγ α μη ξεχασω κατι για την τζενη,εχω μεγιστη υποψια και ειμαι 90% σιγουρος οτι ειναι απο αλλη χωρα των βαλκανιων και οχι βουλγαρια
ουτε βουλγαρικα ξερει να μιλαει,ουτε ρωσικα το επιβεωσε βουλγαρος φιλος μου που πηγε μαζι της
τεσπα, θελουν να κρυψουν ονομα,καταγωγη ταυτοτητα ,το καταλαβαινω, τουλαχιστον εχει μια αξια σε εμφανιση
και υπηρεσιες εαν ειναι σε καλη μερα ...
ομορφη λες και την σιμονα την μελαχρινη,αλλα τελειως γκαου το κοριτσι,κανει μαλακιες στο δωματιο,λιγο εξυπνη να ταν θα ειχε βγαλει τα τριπλασια λεφτα επειδη την εμφανιση την εχει
αυτα ρε παιδια,ποια αλλη εχει? ολες σε βαθμολογια ειναι με το ζορι 7 σε συνολο
αλλα θα μου πειτε μια που ξερει οτι ειναι μουναρα και η ιδια σιγα μην παει να δουλεψει για 20 ευρω
ειναι και η μαιρη στην μπλε πορτα,αλλα εαν κατσεις και την παρατηρησεις εχει τουπε υφος,και το παιζει καποια,πραγμα που δεν μαρεσει σε γυναικα δεν υπαρχει λογος κιολας,δεν παμε να την παρουμε για νυφη
το αλλο ψεμα που την εχω πατησει αρκετες φορες ειναι η αναγγελια ελευθερου στοματικου στο σαλονι και μεσα να μην κανουν
το παθα με την τζενη προσφατα,το παθα με μια αλβανιδα στην φιλλιπιδου το πρωι,το παθα και στην φωκαιας ξανα
τα λεει αυτα ατομο το οποιο πλενει το πεος 10 φορες οταν παει για ΑΚΑ
τεσπα,δεν ξερω τι παιζει
καλα δεν θα ανοιξω καν κουβεντα για μεταξουργειο,εκει για να βρεις μια εστω ομορφη πρεπει να παρεις ολα τα σπιτια και της 3 βαρδιες σκουπα..
αυτα,καλα να περνατε
και τα στουντιο που εχουν πολυ ομορφες δυστηχως ειναι πανακριβα για την σημερινη εποχη,το απλο πρεπει να παει στα 30 σε ολα..
τα λεω αυτα γιατι εαν δεν δω κατι ομορφο σε μια ,δεν εχω διεγερση καθολου
εαν ειναι γρια,η ασχημη και κανει αεροπλανικο σεξ,δεν μου σηκωνεται
επι 3 βαρδεις το καθενα 100-120 κοριτσια
αιντε πειτε δεν δουλευουν καθε μερα ολα τα κοριτσια
80-100 διαφορετικα κοριτσια ολο το 24ωρο
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ τωρα η μονες που αξιζουν εμφανισιακα να ειναι η μονικα απο φυλης,τζενη απο φωκαιας και ελενα απο φωκαιας υπογειο?
3 με αναλογια 80+ κοριτσια το 24 ωρο?
ελεος ρε παιδια
ουτε το 10 της εκατο δεν ειναι
δεν εχω αδικο, εδω οταν εμφανιστικε πρωτη φορα η τζενη στην φωκαιας κυκλοφορουσε στρατος-ναυτικο-αεροπορια κανονικα ομως
υγ α μη ξεχασω κατι για την τζενη,εχω μεγιστη υποψια και ειμαι 90% σιγουρος οτι ειναι απο αλλη χωρα των βαλκανιων και οχι βουλγαρια
ουτε βουλγαρικα ξερει να μιλαει,ουτε ρωσικα το επιβεωσε βουλγαρος φιλος μου που πηγε μαζι της
τεσπα, θελουν να κρυψουν ονομα,καταγωγη ταυτοτητα ,το καταλαβαινω, τουλαχιστον εχει μια αξια σε εμφανιση
και υπηρεσιες εαν ειναι σε καλη μερα ...
ομορφη λες και την σιμονα την μελαχρινη,αλλα τελειως γκαου το κοριτσι,κανει μαλακιες στο δωματιο,λιγο εξυπνη να ταν θα ειχε βγαλει τα τριπλασια λεφτα επειδη την εμφανιση την εχει
αυτα ρε παιδια,ποια αλλη εχει? ολες σε βαθμολογια ειναι με το ζορι 7 σε συνολο
αλλα θα μου πειτε μια που ξερει οτι ειναι μουναρα και η ιδια σιγα μην παει να δουλεψει για 20 ευρω
ειναι και η μαιρη στην μπλε πορτα,αλλα εαν κατσεις και την παρατηρησεις εχει τουπε υφος,και το παιζει καποια,πραγμα που δεν μαρεσει σε γυναικα δεν υπαρχει λογος κιολας,δεν παμε να την παρουμε για νυφη
το αλλο ψεμα που την εχω πατησει αρκετες φορες ειναι η αναγγελια ελευθερου στοματικου στο σαλονι και μεσα να μην κανουν
το παθα με την τζενη προσφατα,το παθα με μια αλβανιδα στην φιλλιπιδου το πρωι,το παθα και στην φωκαιας ξανα
τα λεει αυτα ατομο το οποιο πλενει το πεος 10 φορες οταν παει για ΑΚΑ
τεσπα,δεν ξερω τι παιζει
καλα δεν θα ανοιξω καν κουβεντα για μεταξουργειο,εκει για να βρεις μια εστω ομορφη πρεπει να παρεις ολα τα σπιτια και της 3 βαρδιες σκουπα..
αυτα,καλα να περνατε
και τα στουντιο που εχουν πολυ ομορφες δυστηχως ειναι πανακριβα για την σημερινη εποχη,το απλο πρεπει να παει στα 30 σε ολα..
τα λεω αυτα γιατι εαν δεν δω κατι ομορφο σε μια ,δεν εχω διεγερση καθολου
εαν ειναι γρια,η ασχημη και κανει αεροπλανικο σεξ,δεν μου σηκωνεται
Φυλής 65 κάτω βραδινή.Η Μόνικα σε ποιό σπίτι της Φυλής εργάζεται και σε ποιά βάρδια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις