Πήρα σβάρνα την μοντελοαλυσίδα το απόγευμα μπας κ πετύχω τη Μάγια (ή Νάντια???), μια μελαχρινή ρωσσίδα με βύζους τορπίλες, αλλά τζίφος.
Στο 66Α ήταν μια τατιάνα, αδιάφορη συγκριτικά με τις κοπέλες της αλυσίδας, στο 56 μια καυλίτσα που δε συγκράτησα όνομα, στο 54 μια ξανθιά ψιλή, δεν κατάλαβα ποια είναι μέσα στο σκοτάδι του εν λόγω οίκου, στο διδύμου 7 μια γεματούλα, κ στο διδύμου 8 όροφος η Αλεξάνδρα. Νομίζω η Αλεξάνδρα πρέπει να είναι η ομορφότερη της αλυσίδας, πραγματικά σε μαγνητίζει το βλέμα της, αλλά παραείναι μινιόν κ μικροκαμωμένη για τα γούστα μου κ την προσπέρασα. Βγήκα πιο αργά με καύλες να γαμήσω την Άντζελα τελικά από το Αλκιβιάδου 16Β, αλλά μόλις έκλεινε με το που πέρασα. Τελικά επένδυσα τα λεφτά μου σε 2 σουβλάκια κ μου μείναν κ τα ρέστα.
Ξέρει κανείς αν αυτή η Μάγια(Νάντια, όπως την λένε) η βυζαρού έχει συγκεκριμένο πόστο κ ωράριο στην αλυσίδα, ή είναι κάπως random πού θα την πετύχεις? Την προηγούμενη βδομάδα την είδα στο διδύμου 8 το απόγευμα, τώρα εκεί ήταν η αλεξάνδρα, που την πέτυχε πάλι το βράδυ να σχολάει από εκεί κ να πηγαίνει στο φ66α για τη μεταμεσονύχτια βάρδια. Επομένως εικάζω ότι τυχαία δουλεύουν αυτές κ αλλάζουν σπιτάκια?