Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 458 άτομα (35 μέλη και 423 επισκέπτες)

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
να πω και ενα ωραιο με την σαντρα απο φωκαιας και αχαρνων που επεστρεψε στη φυλης και την ξερω απο το 109,πολυ ευγενικη τοτε,
πηγαινα πριν κανει πλαστικη στο στηθος,μου ειπε θα σταματησει για να κανει την επεμβαση και καποια μερα (πηγαινα για να δω ποτε θα επιστρεψει καθε τοσο)μετα την επεμβαση την βρηκα στο 109,ειχε ερθει για επισκεψη στον χαρη,δουλευε αλλη κοπελα..
της λεει ο χαρης της σαντρας,τι περιμενεις,γδυσου και πατε στο βαθος δωματιο το μεγαλο να το κανετε με την ησυχια σας,να σου σπασει και την παρθενια :cheesy:
πραγματι και ετσι εγινε,πληρωσα ,πηγα στο δωματιο και ηρθε μετα η σαντρουλα,εβγαλε τα ρουχα της και καναμε πολυ ωραιο ερωτα,σιγα σιγα και ολα πηγαν καλα
ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες,γιατι δεν ηρθε με τα εσωρουχα αλλα με το παντελονι της και το μπλουζακι της,
ενω κατσαμε σιγουρα 15 λεπτα στο δωματιο και με πολυ πιο σεξι σωμα τοτε
Εννοείς ότι η Σάντρα από το 109 πάνω επέστρεψε? Αν ναί σε ποιά βάρδια και σε ποιό σπίτι?

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
αλλα ψυχρή στο δώμα

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Πάντως για εμέ αυτες που συνδυάζουν και ομορφιά και καύλα και Νο 1 περιποίηση είναι
Ντανιέλα φ59
Ρόζα φ84 κάτω

Και ακόμα ψάχνω την Τζίνα στο 109 ή 134, πουντη ρε παιδια??
Α ακόμα σκέπτομαι να πάρω κατερινάκι φ66. Λεέι τπτ??

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μια μίνι ενημέρωση από πρωινό πέρασμα στα μαγαζιά της Φυλής

Φυλής 134 υπόγειο:Η Στεφανία.Αδύνατο με μακρυά μαλλιά,ωραία κοπέλα και μπαίνει στα υπόψη.Μόλις έκανα να φύγω,η τσατσά μόνο που δεν έκλαψε!"Σας προσφέρουμε μια τόσο ωραία κοπέλα,που κάνει καλό σεξ,τι άλλο θέλετε;Όλοι φεύγετε..."  :2funny:
Φυλής 134 ισόγειο:Η Τάνια.Πολύ ωραία κοπέλα.Οι ψυκτικοί που είχαν έρθει για τα κλιματιστικά,"τα ειδαν όλα"!!!
Φυλής 134 όροφος:Η Νινα,μέτρια.
Φυλής 109:Κατερίνα,μέτρια
Φυλής 71 ισόγειο:Η Εύα η τσατσά,με ένα μέτριο από τη Σλοβανία όπως είπε  :2funny:
Φυλής 71 όροφος:Ένα μπάζο.
Φυλής 69:Ένα μέτριο μελαχροινό.Όνομα δεν ξέρω
Φυλής 67:Ένα μελαχροινό με μπλε μάτια και φοβερό κορμί.Φόραγε δερμάτινα εσώρουχα!Γενικά είχε φοβερό πρόσωπο,και πολύ σπέσιαλ κωλο!
Φυλής 65:Μέτρια
Φυλής 65 επάνω:Μπάζω.

Έχει κάποιος άποψη για την Στεφανία,την Τάνια και το μωρό του "67";

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για Στεφανια την πηρα χθες εχω ανεβασει κριτικη,κι εγω ετσι την πατησα με την τσατσα  :headbang: Τανια πολυ καλο παιδι υπομονετικη στη συνιστω.Για Φυλής 67 δεν ξερω ποια λες!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Την είχα διαβάσει την κριτική σου αλλά δε θυμόμουν το όνομα της.Κρίμα διότι είναι όμορφη κοπέλα...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Bγήκε στο σαλόνι με τα βυζιά σε κοινή θέα,και οι ψυκτικοί μόνο που δεν ήπιαν το φρέον!!!!

:2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μηπως μαρια απο βουλγαρια,μελαγχροινη με μαυρα μακρια μαλια 1,70
περιπου imaginas?

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι δεν ειναι η βανεσσα -αυτη ειναι στο 59 το κατω-παντως αυτη στο 67 ειναι θεα-οτι καλυτερο εχω δει στην καριερα μου....αλλα δεν ξερω στο δωματιο πως θαναι,γιατι στο σαλονι εχει πολυ τουπε η κοπελα!οποιος την εχει παρει ας δωσει τα φωτα του.....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
οχι δεν ειναι η βανεσσα -αυτη ειναι στο 59 το κατω-παντως αυτη στο 67 ειναι θεα-οτι καλυτερο εχω δει στην καριερα μου....αλλα δεν ξερω στο δωματιο πως θαναι,γιατι στο σαλονι εχει πολυ τουπε η κοπελα!οποιος την εχει παρει ας δωσει τα φωτα του.....
η έλλη θα λες στο 67 η μελαχρινή .

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
μηπως μαρια απο βουλγαρια,μελαγχροινη με μαυρα μακρια μαλια 1,70
περιπου imaginas?

Ναι περίπου 1,70 την εκτίμησα,με μακρυά μαύρα μαλλιά,μπλε ματάρες βυζιά περίπου "b" cup και ωραίο στρουμπουλό κωλαράκι,με απαλή υφή στην όψη.Δεν τον έπιασα  :grin: Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να περάσω...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τοπος - Φυλης κ Νεος Κοσμος
Ωρα - 11 με 12
Τριγγετα3, Μαρινα Ρουμανα ψηλη μαυρομαλλα πολυ κατω του μετριου εμφανισιακα
Φυλης80 Στελλα αδυνατη με γλυκο προσωπακι,ακωλη δεν μου φανηκε ικανη για το λειτουργημα
Φυλης71 ισογειο ξανθια με ωραιο κορμι απο ενα νεο κρατος,την ΣΛΟΒΑΝΙΑ(ενα νεο κρατιδιο-δημιουργημα της Ευας,που απαριθμει εναν κατοικο και βρισκεται Σλοβενια και Σλοβακια γωνια)  :grin:
Φυλής 67 ισογειο η Μαρια,ειχε δικιο ο Xilnik,με τατου πανω απο τον πολυ καλο πραγματικα κωλο της piercing στην γλωσσα οπου κι εγινε καταθεση θα ακολουθησει,θετικη,κριτικη!

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
ενα νεο κρατιδιο-δημιουργημα της Ευας,που απαριθμει εναν κατοικο και βρισκεται Σλοβενια και Σλοβακια γωνια) :headbang: :rockon: :boobies: :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom