amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
η κατερίνα δουλέυει απογευματινή βάρδια στο Φυλής 109 κάτω .η κατερινα του xilink που δουλευει τωρα ? και τι βαρδια?
η κατερίνα δουλέυει απογευματινή βάρδια στο Φυλής 109 κάτω .η κατερινα του xilink που δουλευει τωρα ? και τι βαρδια?
φ 71 η μονικα ξανθουλα με τα αστρα για τατου
δικιο εχεις τυπογραφικο λαθοςμπράβο σου πολύ καλή ενημέρωση αλλά η Μόνικα ήταν στο 67 όχι 71 .
δεν πειράζει συμβαίνει να συνεχίζεις έτσι .δικιο εχεις τυπογραφικο λαθος
Εννοείς ότι η Σάντρα από το 109 πάνω επέστρεψε? Αν ναί σε ποιά βάρδια και σε ποιό σπίτι?να πω και ενα ωραιο με την σαντρα απο φωκαιας και αχαρνων που επεστρεψε στη φυλης και την ξερω απο το 109,πολυ ευγενικη τοτε,
πηγαινα πριν κανει πλαστικη στο στηθος,μου ειπε θα σταματησει για να κανει την επεμβαση και καποια μερα (πηγαινα για να δω ποτε θα επιστρεψει καθε τοσο)μετα την επεμβαση την βρηκα στο 109,ειχε ερθει για επισκεψη στον χαρη,δουλευε αλλη κοπελα..
της λεει ο χαρης της σαντρας,τι περιμενεις,γδυσου και πατε στο βαθος δωματιο το μεγαλο να το κανετε με την ησυχια σας,να σου σπασει και την παρθενια
πραγματι και ετσι εγινε,πληρωσα ,πηγα στο δωματιο και ηρθε μετα η σαντρουλα,εβγαλε τα ρουχα της και καναμε πολυ ωραιο ερωτα,σιγα σιγα και ολα πηγαν καλα
ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες,γιατι δεν ηρθε με τα εσωρουχα αλλα με το παντελονι της και το μπλουζακι της,
ενω κατσαμε σιγουρα 15 λεπτα στο δωματιο και με πολυ πιο σεξι σωμα τοτε
απιστευτι αδαμαστι κολαρα για ονιρεμενα σφιροκοπιματα!Σήμερα τίμησα την Τζούλια αυτη με τη τουρλοτη κολαρα απο το Φυλης 86.
νομιζω οτι κανει το καλυτερο πισωκολητο της αθηνας
Φυλής 134 ισόγειο:Η Τάνια.Πολύ ωραία κοπέλα.Οι ψυκτικοί που είχαν έρθει για τα κλιματιστικά,"τα ειδαν όλα"!!!
η έλλη θα λες στο 67 η μελαχρινή .οχι δεν ειναι η βανεσσα -αυτη ειναι στο 59 το κατω-παντως αυτη στο 67 ειναι θεα-οτι καλυτερο εχω δει στην καριερα μου....αλλα δεν ξερω στο δωματιο πως θαναι,γιατι στο σαλονι εχει πολυ τουπε η κοπελα!οποιος την εχει παρει ας δωσει τα φωτα του.....
μηπως μαρια απο βουλγαρια,μελαγχροινη με μαυρα μακρια μαλια 1,70
περιπου imaginas?