Επισκέπτης
καί ἐπιπλέον ἔχει ὡς κύριον έξαγώγιμον προϊόν τά ἔπιπλα.Φυλης71 ισογειο ξανθια με ωραιο κορμι απο ενα νεο κρατος,την ΣΛΟΒΑΝΙΑ(ενα νεο κρατιδιο-δημιουργημα της Ευας,που απαριθμει εναν κατοικο και βρισκεται Σλοβενια και Σλοβακια γωνια)
καί ἐπιπλέον ἔχει ὡς κύριον έξαγώγιμον προϊόν τά ἔπιπλα.Φυλης71 ισογειο ξανθια με ωραιο κορμι απο ενα νεο κρατος,την ΣΛΟΒΑΝΙΑ(ενα νεο κρατιδιο-δημιουργημα της Ευας,που απαριθμει εναν κατοικο και βρισκεται Σλοβενια και Σλοβακια γωνια)
καί ἐπιπλέον ἔχει ὡς κύριον έξαγώγιμον προϊόν τά ἔπιπλα.
Αυτή η Νελλη είναι από πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν και η Μιλενα στο 71 επάνω και η τσατσα την έλεγε Μιλενι μόνο καλό στήσιμο κάνει στο πισοκολητο εγώ έχω να πάω από πέρυσι το καλοκαίρι αν και απουσίαζε από φυλήςἈνεξαρτήτως ἐθνικότητος ἡ συγκεκριμένη, ὀνόματι Νέλλη, δέν θά φέρη χρήματα εἰς τό κατάστημα...
καί ἐπιπλέον ἔχει ὡς κύριον έξαγώγιμον προϊόν τά ἔπιπλα.
Από "Ζούγκλα gr" :
Αντί για μασάζ προσέφεραν άλλου είδους υπηρεσίες...
14 Οκτωβρίου 2008, 14:16
Το στούντιο αισθητικής ήταν μόνο η βιτρίνα. Μετά από έφοδο των ανδρών του Τμήματος Ηθών σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στα Πατήσια, διαπιστώθηκε ότι οι δύο Ουκρανές και η Λευκορωσίδα που υποτίθεται ότι έκαναν μασάζ σε πελάτες, στην πραγματικότητα προσέφεραν άλλες υπηρεσίες…
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες, αλλά και την Ουκρανή μαστροπό που προήγαγε τις αλλοδαπές στην πορνεία.
ο πορνογλομπεοσ ζει αναμεσα μας!!!!Α ξεχασα οτι σε ολα τα σπιτακια παρατηρησα αυτοκολλητα του σαιτ μας...ΕΥΓΕ
Α ξεχασα οτι σε ολα τα σπιτακια παρατηρησα αυτοκολλητα του σαιτ μας...ΕΥΓΕ
Δεν απουσιαζε...ηταν ως μυριαμ νομιζω στο φ59 πανω και κατω..την εχω δοκιμασει..πανεμορφη αλλα επιπλακι...Θα γινω κουρασικος αλλα μετα απο μια ακομη επισκεψη θα φωναξω οτι το καλυτερο κομματι στην περιοχη απο συνδυασμο ομορφιας και υπηρεσιων ειναι η λαρισσα...ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ!!!!Με τα προστυχολογα της,με τα κουνηματα τηςμε τα φιλια της,με το γαμησι που της εκανα!!1Να πω οτι την εχω παρει 5-6 φορες..Οι 4 ηταν αρκετα παλια..πριν 4-5 μηνες.την πηρα την προηγουμενη τριτη,και παροτι σημερα ημουνα ξυρισμενος και κουρεμενος με θυμηθηκε και εμ περιποιηθηκε ΤΑΜΑΛΑ!!!!!Εκτος αυτου το χαμογελο με το που βγηλε στο σαλονικαι ο τροπος που μου πε γεια σου μωρο μου εκανε τ ο20αρικο να φυγει απο μονο του!!!
ΛΑΡΙΣΣΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!
υγ:φυλης 69 κατω επειδη δεν το ανεφερα
πορνορεπορτερσ εν δραση!και γω τα ειδα σημερα στο φ71 και 134
η Αμαλία είναι του 66Mια ερωτηση και δυο σπιτια που ξεχασα να αναφερω
Φυλης 65κατω,και ζηταω συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει,η κοπελιτσα φανταζομαι δουλευει με δυο ονοματα ?