Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (34 μέλη και 361 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φυλης71 ισογειο ξανθια με ωραιο κορμι απο ενα νεο κρατος,την ΣΛΟΒΑΝΙΑ(ενα νεο κρατιδιο-δημιουργημα της Ευας,που απαριθμει εναν κατοικο και βρισκεται Σλοβενια και Σλοβακια γωνια)  :grin:
:grin: καί ἐπιπλέον ἔχει ὡς κύριον έξαγώγιμον προϊόν τά ἔπιπλα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
:grin: καί ἐπιπλέον ἔχει ὡς κύριον έξαγώγιμον προϊόν τά ἔπιπλα.

Θα θυμάστε την Σλοβένα Σάρα που δραστηριοποιούταν στο 71 επάνω.Πιο κρύα κοπέλα δεν έχω ξαναδει...

Επισκέπτης
Ἀνεξαρτήτως ἐθνικότητος ἡ συγκεκριμένη, ὀνόματι Νέλλη, δέν θά φέρη χρήματα εἰς τό κατάστημα...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Από "Ζούγκλα gr" :

Αντί για μασάζ προσέφεραν άλλου είδους υπηρεσίες...
14 Οκτωβρίου 2008, 14:16

Το στούντιο αισθητικής ήταν μόνο η βιτρίνα. Μετά από έφοδο των ανδρών του Τμήματος Ηθών σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στα Πατήσια, διαπιστώθηκε ότι οι δύο Ουκρανές και η Λευκορωσίδα που υποτίθεται ότι έκαναν μασάζ σε πελάτες, στην πραγματικότητα προσέφεραν άλλες υπηρεσίες…

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες, αλλά και την Ουκρανή μαστροπό που προήγαγε τις αλλοδαπές στην πορνεία.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Ἀνεξαρτήτως ἐθνικότητος ἡ συγκεκριμένη, ὀνόματι Νέλλη, δέν θά φέρη χρήματα εἰς τό κατάστημα...
Αυτή η  Νελλη είναι  από  πέρυσι το καλοκαίρι  που  ήταν  και η  Μιλενα  στο  71  επάνω  και  η  τσατσα  την  έλεγε  Μιλενι μόνο καλό στήσιμο  κάνει  στο  πισοκολητο εγώ  έχω  να  πάω  από  πέρυσι το  καλοκαίρι αν  και  απουσίαζε  από φυλής

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Δεν απουσιαζε...ηταν ως μυριαμ νομιζω στο φ59 πανω και κατω..την εχω δοκιμασει..πανεμορφη αλλα επιπλακι...Θα γινω κουρασικος αλλα μετα απο μια ακομη επισκεψη θα φωναξω οτι το καλυτερο κομματι στην περιοχη απο συνδυασμο ομορφιας και υπηρεσιων ειναι η λαρισσα...ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ!!!!Με τα προστυχολογα της,με τα κουνηματα τηςμε τα φιλια της,με το γαμησι που της εκανα!!1Να πω οτι την εχω παρει 5-6 φορες..Οι 4 ηταν αρκετα παλια..πριν 4-5 μηνες.την πηρα την προηγουμενη τριτη,και παροτι σημερα ημουνα ξυρισμενος και κουρεμενος με θυμηθηκε και εμ περιποιηθηκε ΤΑΜΑΛΑ!!!!!Εκτος αυτου το χαμογελο με το που βγηλε στο σαλονικαι ο τροπος που μου πε γεια σου μωρο μου εκανε τ ο20αρικο να φυγει απο μονο του!!!

ΛΑΡΙΣΣΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!

υγ:φυλης 69 κατω επειδη δεν το ανεφερα

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Από "Ζούγκλα gr" :

Αντί για μασάζ προσέφεραν άλλου είδους υπηρεσίες...
14 Οκτωβρίου 2008, 14:16

Το στούντιο αισθητικής ήταν μόνο η βιτρίνα. Μετά από έφοδο των ανδρών του Τμήματος Ηθών σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στα Πατήσια, διαπιστώθηκε ότι οι δύο Ουκρανές και η Λευκορωσίδα που υποτίθεται ότι έκαναν μασάζ σε πελάτες, στην πραγματικότητα προσέφεραν άλλες υπηρεσίες…

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες, αλλά και την Ουκρανή μαστροπό που προήγαγε τις αλλοδαπές στην πορνεία.

λέτε να είναι το σπίτι της Δευκαλίωνος;

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Α ξεχασα οτι σε ολα τα σπιτακια παρατηρησα αυτοκολλητα του σαιτ μας...ΕΥΓΕ

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν απουσιαζε...ηταν ως μυριαμ νομιζω στο φ59 πανω και κατω..την εχω δοκιμασει..πανεμορφη αλλα επιπλακι...Θα γινω κουρασικος αλλα μετα απο μια ακομη επισκεψη θα φωναξω οτι το καλυτερο κομματι στην περιοχη απο συνδυασμο ομορφιας και υπηρεσιων ειναι η λαρισσα...ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ!!!!Με τα προστυχολογα της,με τα κουνηματα τηςμε τα φιλια της,με το γαμησι που της εκανα!!1Να πω οτι την εχω παρει 5-6 φορες..Οι 4 ηταν αρκετα παλια..πριν 4-5 μηνες.την πηρα την προηγουμενη τριτη,και παροτι σημερα ημουνα ξυρισμενος και κουρεμενος με θυμηθηκε και εμ περιποιηθηκε ΤΑΜΑΛΑ!!!!!Εκτος αυτου το χαμογελο με το που βγηλε στο σαλονικαι ο τροπος που μου πε γεια σου μωρο μου εκανε τ ο20αρικο να φυγει απο μονο του!!!

ΛΑΡΙΣΣΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!

υγ:φυλης 69 κατω επειδη δεν το ανεφερα

συμφωνω απολυτα με τον προλαλισαντα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα το μεσημερι
ΦΩΚΑΙΑΣ
25 κατω η τινα του anthony
25  πανω  αντζελα η χοντρουλα
19  μια μελαγχροινη κοπελα με σκουρα επιδερμιδα,η ιδια που ειδα το σαββατο
17 πανω μια μετρια μελαγχροινη κοντοπουτανη με μικρο τατοο πισω στον ωμο
17 κατω,μαρινα,σδυνατο κοντοπουτανο

ΦΥΛΗΣ
59 πανω ,εμοιαζε με την κλαουντια
59 κατω βανεσσα
80 η στελλα που είναι εκει εδώ και λιγες μερες
65 πανω  ρωξαννη
65 κατω  αλεξανδρα η' αλλιως σαντρα(ειναι το ιδιο)οπως αναφερει πιο κατω ο piatsas
69 κατω ,μια σεξι μελαγχροινη με τατοο στο μπρατσο
71  πανω η μπαρμπαρα
71 κατω ,η μαργαριτα ,καταθεση
υ.γ φυλης 54 πανω,πιο κατω ο piatsas εννοει την αννυ,ρωσιδα η οποια οντως ειναι αψογη μεσα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τοπος Κυψελη-Φυλης
Ωρα 2,30-3,30
Συμπερασμα - Αποθαρρυντικο
Θασου13 Ψηλη Ελληνιδα μιλφ χαλια
Μιχαηλ Βοδα192 κλειστο
Μυτιληνης ανοιχτο(ειχε αναφερθει οτι εκλεισε)
Φυλης65 ισογειο Σαντρα με τα ωραια βυζακια και το μαγουλακι φραπα
65πανω Ρωσιδακι λεπτο οχι κακο
69ισογειο την ειχα δει την Κυριακη και μου φανηκε καλη, τελικα μουφα, ο amcAntony13 ειχε δικιο  :grin: Καλο κορμι παντως αλλα φατσα αστα να πανε  :headbang:
71ισογειο νεα πανυψηλη κορασιδα,μαπα μαπα καλο βυζακι πολυ αδυνατη και κατασπρη(πιστευω θα ηταν μια αριστη επιλογη για καλογερος σπιτιου για οτιδηποτε αλλο αμφιβαλλω)
84ισογειο καλο μωρακι εν ονοματι Αννουλα με μπλε ματακια κι ωραιο κορμακι
Φωκαιας17ισογειο μινιον μελαχρινο με ωραιο προσωπο και τατου στα κωλομερια
Φωκαιας17 πανω απαρατηρητη πολυ κατω του μετριου
Φωκαιας καλουτσικο μελαχρινο ρωσιδι
Διδυμου8 πανω,μιλφοειδες πολυ προστυχο κορμι και φατσα με χειλαρες στο τσακ δεν μπηκα!
Διδυμου8ισογειο Βικυ Ρωσιδα μιλφ δεν μου αρεσε
Υ.Γ Ολη η Φυλης και η Φωκαιας γεματη απο γλομποαυτοκολλητα  :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
οι πορνοενημερώσεις πέφτουν βροχή!
Άξιοι! :)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mια ερωτηση  :think:  και δυο σπιτια που ξεχασα να αναφερω
Φυλης 65κατω,και ζηταω συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει,η κοπελιτσα φανταζομαι δουλευει με δυο ονοματα  :idiot: :idiot: ?
Φυλης54 ισογειο Βραζιλιανα,παλια καραβανα,μιλφ χαλια
Φυλης54 πανω Ρωσιδα με κοντο μαυρο μαλλι καποια περιττα κιλα αλλα κατι μου λεει οτι θα ναι καλη μεσα!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Mια ερωτηση  :think:  και δυο σπιτια που ξεχασα να αναφερω
Φυλης 65κατω,και ζηταω συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει,η κοπελιτσα φανταζομαι δουλευει με δυο ονοματα  :idiot: :idiot: ?
η Αμαλία είναι του 66

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Oποτε με 3 ονοματα δουλευει το παλιοκοριτσο  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom