Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (12 μέλη και 268 επισκέπτες)

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Κυριακάτικη πρωινή βολτίτσα στη Φυλής (περίπου στις 12:30). Εχουμε και λέμε:
Φυλής 92: Η γνωστή Εύα με αρκετά έξτρα.
Φυλής 71 κάτω: Μελαχρινή με τατού, αρκετά καλή εμφανισιακά. νομίζω οτι κάτι αναφέρει για αυτή κάποιος συναγωνιστής παραπάνω.
Φυλής 65Β: μια ξανθούλα σχετικά αδιάφορη και μέτριο σώμα. Αν άκουσα καλά το όνομα Χαρούλα.
Φυλής 65Α: Μελαχρινό σχετικά καλούτσικο. Ίσως λίγο θύμιζε τσιγγάνα μιας που ήταν αρκετά μαυριδερή. Τους πέτυχα την ώρα του φαγητού και θεώρησα καλό να μη περάσω (για να αποφύγω τη ξεπέτα). Παρόλα αυτά η κοπέλλα μου φάνηκε αρκετά πρόσχαρη.
Φυλής 69Β: Μια μελαχροινή αρκετά μέτρια.
Φυλής 59 κάτω. Μελαχρινή αρκετά καλή. Περίμενε στο σαλώνι μαζί με το τσάτσο. Με αρκετά ταού και αυτή. Ισως άξιζε δοκιμής
Φυλής 59 Επάνω: μελαχρινο κοντοπούτανο καλούτσικο, αλλά μου φάνηκε λίγο να βαριέται.
Φωκάιας 17Α: Μελαχρινή μικρόσωμη, στην οποία τελικά πέρασα στο τέλος. Στην τιμή των 20Ε με 69. Θα στείλω κριτική.
Φωκαίας 17ΒΑ: Μελαχρινή μέτρια. Μέτριο σωμα σχετικά αλλά η τσατσα έλεγε ελέυθερα γλυψίματα σε όλο το σώμα και πιασίματα.
Φωκαίας 19: καιρό είχα να το πετύχω αυτό ανοιχτό. Μια ψιλή ξανθιά με χάλια σώμα, και μάλλον άκεφη.
Φωκαίας και Αχαρνών στο κάτω μια καστανομελαχρινή με αρκετά χαλαρό σώμα. Με 20 Ε έδινε και κόλο. Αλλά η συμπεριφοράσ του τσάτσου και της κοπέλας δεν σε ενθάρρυναν να περάσεις...
Φωκάιας και Αχαρνων επάνω: Η Τζούλια που παλαιότερα δούλεβε στο κάτω. Την είχα πάρει τότε με μέτριες εντυπώσεις. Ειχα στείλει και κριτική όπου μπορείται να διαβάσετε.
Αυτά τα λίγα. Με πρώτη ευκαιρία θα στείλω κριτική για τη κοπέλα στο Φωκαίας 17Α που πήρα γιατί τώρα πρέπει να φύγω ...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κυριακάτικη πρωινή βολτίτσα στη Φυλής (περίπου στις 12:30). Εχουμε και λέμε:
Φυλής 92: Η γνωστή Εύα με αρκετά έξτρα.
Φυλής 71 κάτω: Μελαχρινή με τατού, αρκετά καλή εμφανισιακά. νομίζω οτι κάτι αναφέρει για αυτή κάποιος συναγωνιστής παραπάνω.
Φυλής 65Β: μια ξανθούλα σχετικά αδιάφορη και μέτριο σώμα. Αν άκουσα καλά το όνομα Χαρούλα.
Φυλής 65Α: Μελαχρινό σχετικά καλούτσικο. Ίσως λίγο θύμιζε τσιγγάνα μιας που ήταν αρκετά μαυριδερή. Τους πέτυχα την ώρα του φαγητού και θεώρησα καλό να μη περάσω (για να αποφύγω τη ξεπέτα). Παρόλα αυτά η κοπέλλα μου φάνηκε αρκετά πρόσχαρη.
Φυλής 69Β: Μια μελαχροινή αρκετά μέτρια.
Φυλής 59 κάτω. Μελαχρινή αρκετά καλή. Περίμενε στο σαλώνι μαζί με το τσάτσο. Με αρκετά ταού και αυτή. Ισως άξιζε δοκιμής
Φυλής 59 Επάνω: μελαχρινο κοντοπούτανο καλούτσικο, αλλά μου φάνηκε λίγο να βαριέται.
Φωκάιας 17Α: Μελαχρινή μικρόσωμη, στην οποία τελικά πέρασα στο τέλος. Στην τιμή των 20Ε με 69. Θα στείλω κριτική.
Φωκαίας 17ΒΑ: Μελαχρινή μέτρια. Μέτριο σωμα σχετικά αλλά η τσατσα έλεγε ελέυθερα γλυψίματα σε όλο το σώμα και πιασίματα.
Φωκαίας 19: καιρό είχα να το πετύχω αυτό ανοιχτό. Μια ψιλή ξανθιά με χάλια σώμα, και μάλλον άκεφη.
Φωκαίας και Αχαρνών στο κάτω μια καστανομελαχρινή με αρκετά χαλαρό σώμα. Με 20 Ε έδινε και κόλο. Αλλά η συμπεριφοράσ του τσάτσου και της κοπέλας δεν σε ενθάρρυναν να περάσεις...
Φωκάιας και Αχαρνων επάνω: Η Τζούλια που παλαιότερα δούλεβε στο κάτω. Την είχα πάρει τότε με μέτριες εντυπώσεις. Ειχα στείλει και κριτική όπου μπορείται να διαβάσετε.
Αυτά τα λίγα. Με πρώτη ευκαιρία θα στείλω κριτική για τη κοπέλα στο Φωκαίας 17Α που πήρα γιατί τώρα πρέπει να φύγω ...
Αψογος ο sexotak!!7 post 7 ενημερωσεις!Μπραβο συναγωνιστη  :thumbsup:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βανεσσα και ξερο ψωμι  :rockon: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Την τιμησες κι εχθες και σημερα?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
κοίτα δυο με τρεις σελίδες πίσω το έχω γράψει και κάποιοι άλλοι . άμα την βρεις πάντος θα στο χρωστάω .

Επισκέπτης
Σορρυ που επεμβαινω αλλα η συγκεκριμενη κορασιδα δεν βλεπεται  :headbang:

Τό νῆμα γνωρίζει τᾶς καλυτέρας ἡμέρας του.

Διά τό Φ134 δέν ἐπιμένω, διότι ὅπως λέγω δέν ἔχω ἰδίαν ἀντίληψιν. Ἐπί πλέον ἐπικρατοῦσε σκότος καί ζόφος καί δέν ἔφερα τά ὀμματοϋάλιά μου.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Διά τό Φ134 δέν ἐπιμένω, διότι ὅπως λέγω δέν ἔχω ἰδίαν ἀντίληψιν. Ἐπί πλέον ἐπικρατοῦσε σκότος καί ζόφος καί δέν ἔφερα τά ὀμματοϋάλιά μου.
Τα σεβη μου bakalhs!Τωρα με τους τονισμους και τις περισπωμενες σαν να τα διαβαζω και καταλαβαινω καλυτερα τα αριστουργηματα σου  :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

:rockon: :rockon:
το alter ego του βοθρου :2funny:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Σήμερα τίμησα την Τζούλια αυτη με τη τουρλοτη κολαρα απο το Φυλης 86.
νομιζω οτι κανει το καλυτερο πισωκολητο της αθηνας :rockon:

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στο 109 ισογειο οπου πετυχα τον νανο με τα καλουτσικα βυζια την οποια περιφερουν σε διαφορα σπιτια μπας και γλιτωσει το ταμειο ανεργιας πρεπει να καθομουνα με συναγωνιστη ο οποιος με το που ακουει οτι τη λενε Κατερινα της λεει ''Εσυ εισαι η Κατερινα?'' με μια απορια  :o στο βλεμμα του ολα τα λεφτα!Αυτη του απανταει καταφατικα κι ο συναγωνιστης εννοειται την εκανε με ελαφρα :bounce: :bounce:Μαλλον θα ειχε ακουσει για την Κατερινα σου Xilnik και θα νομιζε οτι ηταν αυτη  :grin:

η κατερινα του xilink που δουλευει τωρα ? και τι βαρδια?

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα βολτουλα σημερα το πρωι στην φυλης και εχουμε:

χωματιανου 11πανω η μονικα ενα ξανθο μετριο μωρο
διδυμου 20 η αντριαννα μιλφ
διδυμου 18 ισογειο η νατασσα μιλφ που κανει 69 και ακαποτο
διδυμου 18 κατω η αλεξανδρα με 69 στο 20ευρω και ακαποτο με τελειωμα στο στομα στο 25αρι
διδυμου 16 κατω το καινουριο αλλη αλεξανδρα ψηλη μιλφ ξανθια
διδυμου 8 κατω η πωλινα καινουριο ψηλο μωρο με κοντο μαλλι
φ54πανω η βικυ μιλφ απο διδυμου 8κατω
φ54κατω ενα μπαζο με πιασιματα
φ66δ η γνωστη κατερινα που ειναι εκει καθε κυριακη
φωκαιας και αχαρνων ισογειο λεπτουλα με μακρυ μαλλι που εδινε και κωλο μετρια θα ελεγα
φωκαιας και αχαρνων πανω μπαζο μελαχροινο
φωκαιας και αχαρνων υπογειο μαυρουλα
φωκαιας 25 κατω μετριο ξανθο μωρο απο 25 πανω αυτη με την γαμψη μυτουλα
φωκαιας 25 πανω μελαχροινο μωρο δεν θυμαμε ονομα μακρια παντως
φωκ 19 η μαργαριτα ψηλη αδυνατη ξανθια
φωκ 17 πανω κοντη μετρια μελαχροινη
φωκ 17 κατω η μελαχροινη μακρομαλλουσα (βλεπε κριτικη)
φ 84 κατω κοντουλα μικροκαμωμενη με μαυρα μαλλια
φ 84 πανω η λιζα μελαχροινο μετριο με τραβουσε για να μπω
φ 92 η ευα μιλφ(βλεπε κριτικη) με εξτρα η κοπελα
φ 71 κατω η καρλα η μελαχροινη
φ 71 πανω η μπαρμπαρα επειδη δεν μπηκα οταν εβγαινε με εστειλε και στο διαολο σηκωσε μυτη και αυτη
φ 69 κατω καινουριο ωραιο και πολλα υποσχομενο μωρο πρεπει να το τιμησω καποια στιγμη
φ59 ισογειο μια μελαχροινη βγηκε στο σαλονι ειπε γεια και εφυγε
φ59 πανω η σαμπρινα μελαχροινη μετρια και ψηλη με 20ευρω.στα 25 εκανε και ελευθερο στοματικο
φ 80 η στελλα μια μουτρομενη κοντη ξανθουλα
φ69 πανω η χριστινα
φ 71 η μονικα ξανθουλα με τα αστρα για τατου
φ65κατω ξανθια με καλο βυζι
φ65 πανω η ανι τωρα εχει πιασει τους πακιστανους μιας και δεν παει κανεις αλλος
φ109β η κοντη ξανθουλα απο 66δ απογευμα με εξτενσιονς σημερα
φ134 ισογειο η τανια περγαμου 1 μελαχροινο αδιαφορο
ρεμουνδου 21 κατω η ντενιζα
περγαμου 27β ενα μελαχροινο μπαζακι

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παιζει και να μην εχει ξαναγινει,στην νεοτερη ιστορια του bourdela.com τουλαχιστον,τετραπλη αναλυτικη ενημερωση για πρωινη βαρδια Φυλης και Σια  :rockon:
Γι αυτην στο Φ69ισογειο ειμαστε ισοπαλια στις κριτικες 2-2 το σκορ  :grin:
Respect lostromos  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom