MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Ωρε τι ΦΟΛΑ αυτη η Αλινα στο Ρεμουνδου.... Τσαμπα το 20αρικο...Α ρε εποχες με την Ιβανκα στο ιδιο μαγαζι που εφευγες κ εψαχνες τα αρχιδια σου μετα....
Έχω πάει με εκατοντάδες γυναίκες στην ζωή μου (ιερόδουλες και μη) χρησιμοποιώντας πάντοτε προφυλακτικό και δεν έχω κολλήσει τίποτα! Τυχαίο; Δεν νομίζω!
ας αποσχολησει και τις γυναικες, επιτελους και εκεινες, κατι...Η εγκυμοσύνη δε σε απασχολεί ?
ναι ναι ναιας αποσχολησει και τις γυναικες, επιτελους και εκεινες, κατι...
Tην διατροφη τον ανδρα απασχολει παντωςας αποσχολησει και τις γυναικες, επιτελους και εκεινες, κατι...
Είδη κλειστεικε τοποθεσία συνευρεσης.....
Απλούστατα μια επί πλέον απόδειξη ότι οι μεγαλύτερες πουτάνες στον κόσμο είναι οι Ελληνίδες!
Οι ξένες έχουν το "όνομα" αλλά οι Ελληνίδες έχουν την χάρη!
αν δεν εχει μπει η κουλουρα.. του ανδρα σιγουρα του κλαν_ι τα φρυδια ..Tην διατροφη τον ανδρα απασχολει παντως
αν η αννουλα θυμιζε την εικονιζομενη, ισως να εμφανιζοταν στο L.A, οχι στην φυλ-στρητ..Η Αννούλα θυμίζει την κάτω
αν η αννουλα θυμιζε την εικονιζομενη, ισως να εμφανιζοταν στο L.A, οχι στην φυλ-στρητ..
ΥΓ- Προφανως και δεν "προσβαλλομαι"... Απλα απορω μ' αυτους τους θεατρινισμους που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τους αποφερουν περισσοτερη πελατεια.
Γενικοτερα ο κωστας λαδακης το κατεχει το αθλημα της περιγραφης οσο κανενας αλλοςαν δεν εχει μπει η κουλουρα.. του ανδρα σιγουρα του κλαν_ι τα φρυδια ..
αν η αννουλα θυμιζε την εικονιζομενη, ισως να εμφανιζοταν στο L.A, οχι στην φυλ-στρητ..
Το Διδύμου 8 όροφος ανήκει πλέον και αυτό στη γνωστή μοντελοαλυσίδα-τρίτη ημέρα επαναλειτουργίας του οίκου με τη Χριστίνα παρούσα στην τρέχουσα απογευματινή βάρδια.
Γενικοτερα ο κωστας λαδακης το κατεχει το αθλημα της περιγραφης οσο κανενας αλλος
kosamf οι γνωστοι σου στην φυλης μενουν και φοβασαι μη σε δουν? απο νιγηρια ειναι?
Μετα απο μια δειλη - συνοπτικη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης (γιατι, δυστυχως, εχω αποκτησει γνωστους και γνωστες που μενουν εκει γυρω...), εχω να δηλωσω τα εξης:
1) H περιφημη Σονια ειναι, μεν, κωλαρα αλλά ειδα προσεκτικοτερα τη μαπα της και μου 'πεσε.
Παραειναι σκυλι...
2) Ειδα κι εγω την Αννα-Ιλονα στο Φ56.
Σαλοναριζε ολογυμνη και μου προκαλεσε μινι εγκεφαλικο (Σε σημειο που σκεφτηκα να χαλασω τα τελευταια λεφτα μου για παρτη της και να σταματησω να τρωω για μερικες μερες).
3) Καποιες πουτανες ειναι εντελως στοκοι, και βραχυκυκλωνει το μυαλο τους με το να εισαι κοντός.
Το 'χω παρατηρησει κι αλλες φορες αλλά σημερα επαθα πλακα.
(Εντωμεταξυ, ειμαι νορμαλ- γυρω στο 1,62. Το λεω για να μην νομισετε οτι θελω "ειδικη μεταχειριση"/ Επισης, το λεω για να καταλαβετε οτι, με βαση τη συχνοτητα του υψους μου, φερονται abnormal σε δεκαδες πελατες καθημερινα).
Πχ, με το να βγαζουν τα τακουνια στο σαλονι και να σου λενε "κοιτα, δεν ειναι πολυ ψηλη", ή να σε αντιμετωπιζουν σαν παιδακι ("γλυκουλη μου" κλπ) θεωρουν οτι ειναι εξυπνος τροπος να σε παρουν στο δωματιο???
Τι "γλυκουλη" μωρη μαλακω? Να σε ξεμουνιασω θελω.
ΥΓ- Προφανως και δεν "προσβαλλομαι"... Απλα απορω μ' αυτους τους θεατρινισμους που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τους αποφερουν περισσοτερη πελατεια.