ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
στο δωματιο να ειναι καλη οχι σε ομορφια
Εδώ την άλλη φορά ένα παλληκαράκι τόλμησε να τη ρωτήσει αυτή τη Λίζα στη Φιλιππίδου "από που είσαι;" με πολύ ωραίο τρόπο.
Τι το ήθελε ο κακομοίρης;
"Από Αλβανία κι αν σου αρέσει" του πέταξε.
"Δυστυχώς δεν μου αρέσει όχι από που είσαι αλλά ο τρόπος σου" της απάντησε και πήγε προς την πόρτα και τι κάνει αυτή;
Σκύβει και πάει να βγάλει τα πορνοτάκουνα που φορούσε για να του τα πετάξει!!
Και η χοντρή η υπηρεσία αντί να της πει μια κουβέντα γύρισε και της είπε "Άστον να πάει στο διάβολο τον μαλάκα βραδυάτικα"!!!
στο δωματιο να ειναι καλη οχι σε ομορφια
Κολωνού 30 2ος όροφος η πιπίνα γουρλομάτα Αλίνα και η μόνιμη στην πρωινή βάρδια Νατάσα,φεύγει το Σάββατο,την τίμησα και μου πρόσφερε άλλη μία γαμησάρα!
Α' βαρδια φυλ-στρητ/
φ 65Β-γιασμιν κοντουλα χαμογελαστη μελαχρινη Ro, συμπαθητικης ενφανισης σε νορμαλ κ' ακαπελα,
με εξτρα go-πρω συν 20' αλλα το απεφυγα..
ΕυχαριστώΈλειπε στην πατρίδα της για κάποιο διάστημα αλλά δεν γνωρίζω αν επέστρεψε.
Περιμενουμε πως και πως να δουμε τι συμβαινει τελικα με αυτην την ευλογημενη πορνη!!!πριν από λίγο βόλτα "σφυνακι" σε πέντε σπιτάκια.
Φυλής 65β Γιασμιν μελαχρινή κοντή πιτσιρίκα με κανονικό σώμα 1-1.5αρια βυζια ωραίο πεταχτο κωλαράκι, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.
Ποσο θα ηθελα να την παρω και εγω σημερα αλλα δυστυχως τελειωσαν τα coins....συνέχεια σε άλλα τέσσερα σπιτάκια
Διδυμου 27 Φωτεινή η ψηλή άλογα και Βικτώρια μιλφ με πολύ κοντό πλατινοασπρο μαλλί σώμα με λίγα πιασιματακια 2αρι βυζι και πιρσινγκ στον αφαλό, πρώτη μέρα στον οίκο, πρόγραμμα το ιδιο και για τις δυο κοπέλες ακα τελειωτικό 69 και αυταρχικο ,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη ,δεν μιλάει τίποτα άλλο πλην ρωσικών,πολύ σφιγμενη και αγχωμένη
Καλό μεσημέρι
Ναι.Πιο καλή η Βερόνικα σε υπηρεσίες.Η Νίκη είναι και πιο βιαστική με τον χρόνο.Φυλής 86 όροφος.Βερόνικα και Νίκη.Πολύ ψωλού η ξανθιά ψηλή αδύνατη Νίκη.Έκφυλη φάτσα για χύσιμο.Την πήρες profesorx;
Χρωστάμε μεγάλη χάρη,μη σου πω ότι δίχως τον Σμύρνη ενδεχομένως δεν θα υπήρχε καν το bou!
λοιπόν σε αυτόν τον Τίμιο Γίγαντα,στον Αργύρη Καμπούρη της Ελληνικής πορνοκοινότητας
Την εγάμησα κι εγώ τη Βικτώρια το μεσημέρι.συνέχεια σε άλλα τέσσερα σπιτάκια
Διδυμου 27 Φωτεινή η ψηλή άλογα και Βικτώρια μιλφ με πολύ κοντό πλατινοασπρο μαλλί σώμα με λίγα πιασιματακια 2αρι βυζι και πιρσινγκ στον αφαλό, πρώτη μέρα στον οίκο, πρόγραμμα το ιδιο και για τις δυο κοπέλες ακα τελειωτικό 69 και αυταρχικο ,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη ,δεν μιλάει τίποτα άλλο πλην ρωσικών,πολύ σφιγμενη και αγχωμένη
Καλό μεσημέρι
Ρε τι πάθατε με τον n.smirni76;συνέχεια σε άλλα τέσσερα σπιτάκια
Την καλησπέρα μου,πλέον.Καλό μεσημέρι
Η Βερόνικα δεν μου άρεσε.Άρα ξέχνα το το Φυλής 86 όροφος.Ναι.Πιο καλή η Βερόνικα σε υπηρεσίες.Η Νίκη είναι και πιο βιαστική με τον χρόνο.
Για ένα κομμάτι βρώμικο ψωμί,παλεύουν κι αυτοί.Έξω ο ήλιος σιγόβραζε τους σωρούς από σκουπίδια, μέσα στα οποία είναι και οι καπότες με τα ψωλοχύματα των συναγωνιστών.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα φέρει ξανά τη βουβωνική πανώλη στην ανθρωπότητα.