ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
το γνωριζω
Ετσι ακριβως οπως τα λες,την δοκιμασα,ελευθερο στοματικο κανει δεν ξερω αν το κανει κατεπιλογη,δεν καταπινει τιποτα χασμουριεται και γενικως βαριεται προκαταρκτικα σχεδον τιποτα,ενα θα σου πω εφυγα αχυστος γιατι μου την εδωσε,μακρια παιδια.....Το μέλος drifuckalot που έγραψε την επική κριτική για την Γιασμίν,μην μας περνάει για βλάκες...Προμότορας και δεν ξέρει και τη δουλειά κιόλας...Δύο κριτικές και οι δύο για το ίδιο μαγαζί.Εντάξει...
Κάποιος,δεν ειδα ποιος,έκανε και like στην κριτική του...Δεν την έχω δοκιμάσει την κοπέλα αλλά αν υποθέσουμε ότι λέει αλήθεια και κάνει ακάποτο και τα καταπίνει κιόλας,είναι 2 λόγοι να με κάνουν να μην πλησιάσω...
Ετσι ακριβως οπως τα λες,την δοκιμασα,ελευθερο στοματικο κανει δεν ξερω αν το κανει κατεπιλογη,δεν καταπινει τιποτα χασμουριεται και γενικως βαριεται προκαταρκτικα σχεδον τιποτα,ενα θα σου πω εφυγα αχυστος γιατι μου την εδωσε,μακρια παιδια.....
Ημουν αρκετη ωρα μεσα μπας και,αλλα τιποτα,γι αυτο και δεν τα ζητησα,κακως επρεπε απο την αρχη που την ειδα και βαριοτανε,να την κανω και να ζητησω τα λεφτα πισω,τεσπα τουλαχιστον μην την πατησουν και αλλοιΕγω πηρα τα λεφτα μου πισω με δαυτη
Αυτή η σύλβια, κάποιος είχε πει ότι ήταν πρώην στουντιοκόριτσο.Φυλής 66 αριστερά:
Σύλβια και Αντριάννα,ο μελαχροινός τσολιάς και η ξανθιά υπερμέτρια.
Πρωινα κωστα λαδακη αλλα εχω να την βρω καιρο
Η Τζουλια με το κοντο καρε μαλλι? Aυτη που λεω εγω νομιζω ομως οτι ηταν στο Φυλης 65
την ιδια λετε δουλεψε και στα δυο μαγαζια και 65 και 84 την τζουλια που μιλαγε γερμανικα
Η Ελενα ειναι αυτη που παλια ήταν Φωκαίας ?και Φ134Επίσκεψη αργά το μεσημέρι, στη Χριστινα(Αγκυρας 12Α). Όλα καλα, κι όλα ωραία με τη κοπέλα από την Αγία Πετρούπολη, που εξελίσσεται πλεον σε στανταράκι. Για την ιστορια δούλευε μαζί με την Ελενα. ;)
Η ξανθιά στρουμπουλή Έλενα που είναι χρόνια στο Αγκύρας 12α.Πριν δούλεψε στο Φώκαιας 27 όροφος και Φώκαιας 24.Όχι η Έλενα με τα πλαστικά βυζιά.Η Ελενα ειναι αυτη που παλια ήταν Φωκαίας ?και Φ134
Δύο φορές την είδα στη πρωινή βάρδια.Παιδια, η Σουζη Αγκυρας 12 τι ωρες βρίσκεται αυτο τον καιρό???
Το μέλος drifuckalot που έγραψε την επική κριτική για την Γιασμίν,μην μας περνάει για βλάκες...Προμότορας και δεν ξέρει και τη δουλειά κιόλας...Δύο κριτικές και οι δύο για το ίδιο μαγαζί.Εντάξει...
Κάποιος,δεν ειδα ποιος,έκανε και like στην κριτική του...Δεν την έχω δοκιμάσει την κοπέλα αλλά αν υποθέσουμε ότι λέει αλήθεια και κάνει ακάποτο και τα καταπίνει κιόλας,είναι 2 λόγοι να με κάνουν να μην πλησιάσω...
Καλημερα
ξερει κανεις αν η Αθηνα ειναι στην Βαση της σημερα?