Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (8 μέλη και 201 επισκέπτες)

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
συναγωνισταί για γιασμίν από φυλής 65 (λογικα θα νε και αλλου) ξέρει κανείς να μου πει μέρες ώρες? αύριο θα δουλέυει ας πούμε?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.237
Πόντοι
1.936
Παιδες, αυτή η Καμελια στην φωκαιας που κανει τα πάντα, αξιζει στο δωματιο? γιατι εχω την εντυπωση πως οι κοπελες που πριν μπεις λενε οτι κανουν τα παντα δεν αξιζουν μέσα...

Αξιζε απο παλια που ειχε παει στο φ40 στα πρωτα της πουτανιαρικα βηματα.Εκανε παπαδες.Μετα πονηρεψε λιγο αλλα ξαναμπηκε στον ισιο δρομο.Συστηνεται ανεπιφυλακτα!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
συναγωνισταί για γιασμίν από φυλής 65 (λογικα θα νε και αλλου) ξέρει κανείς να μου πει μέρες ώρες? αύριο θα δουλέυει ας πούμε?

Έχεις ρωτήσει 300 φορές για 300 κοπέλες.

Έχεις στείλει άλλα τόσα πμ δήθεν ότι είσαι,έρχεσαι,θα γυρίσεις επαρχία,θα πας στο ταμτουμ για μαϊμούδες.

Σου έχουμε απαντήσει ΟΛΟΙ όσες φορές και για ότι έχεις ρωτήσει.

Άντε στα τσακίδια κοπρόσκυλο

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Guys...

χθες μετά από καιρό 3η βραδυνή τσαρκόβολτα....

1ο στο Κωνσταντινουπόλεως 206.... Βλέπω το μωράκι παθαίνω ένα κοκο μπλόκο.... αλλά την έκανα να δω και τίποτε άλλο... Ξανθό μαλάκι φυσικό, κότσο πιασμένα, κανονικό ύψος, πολύ καλό σώμα και μάτια.... ειλικρινα απίστευτα γαλανά απορώ πως κρατήθηκα... Νομίζω ΛΑΟΥΡΑ μου την είπε η τσατσά αλλά δεν πέρασα να συνεχίσω την τσάρκα...

Έχετε ιδέα τι παίζει με αυτές τις 2?!?!?!?

Είναι η Λάουρα από το Μεταξουργείο.

Τελευταία δούλευε στο Ιάσωνος 46 δεξιά ενώ έχει περάσει από του κόσμου τα μαγαζιά στο 10άρικο.

Δούλεψε και για λίγο στο Φυλής 71 με...τεράστια επιτυχία οπότε ξαναγύρισε στο Μεταξουργείο.

Ούτε για 10 ευρώ η συγκεκριμένη.

• Like
Αντιδράσεις: Cik

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Είναι η Λάουρα από το Μεταξουργείο.
Τελευταία δούλευε στο Ιάσωνος 46 δεξιά ενώ έχει περάσει από του κόσμου τα μαγαζιά στο 10άρικο.
Δούλεψε και για λίγο στο Φυλής 71 με...τεράστια επιτυχία οπότε ξαναγύρισε στο Μεταξουργείο.
Ούτε για 10 ευρώ η συγκεκριμένη.
Εκεί ειδικά που έχει και πολύ πέρασμα, θα κονομήσει σίγουρα...... :2funny:

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
ρε παιδια εχει δει κανενας σας την ηλεκτρα?ξανθια ρουμανα με γιαλακια κ τατου στο μπουτι.εχω καιρο να τη δω στην κολωνου.......
για την ηλεκτρα που δουλευε στο Κολονου 30 ισογειο γι αυτην λες?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Μετά την πρωινή στενοχώρια,πρώτον από την Κρίνα στο Κολωνού 30 και δεύτερον από την Άναμπελ στο Ιάσονος 10,όπου όπως αποδείχτηκε αργότερα απέφυγε να σαλονάρει να μην τη δω (για άγνωστους δικούς της λόγους,οπότε μαυρίστηκε δια παντός από μένα!),ρέφαρα με το παραπάνω με τη Νίκη στο Κολωνού 32 υπόγειο,με ένα μικρό αβάτζο χρόνου από τον τσάτσο,την καταβρίσκουμε κι οι δύο!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
να προσεχετε δεν χρειαζεται να κινδυνεψει η ζωη σας 
Τι να κινδυνέψει μωρέ. Θα ζητήσεις πολιτισμένα τα χρήματα σου πίσω. Τα πάρεις-δεν τα πάρεις, τη φόλα σου την έχεις φάει. Τουλάχιστον έχεις μια πιθανότητα να μην πεταχτεί το 20ρικο στα σκουπίδια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Στο σαλονάρισμα μπορεί να την πατήσεις.Αλλά αν είναι στο δωμάτιο,βλέπεις την τσατσά πώς συμπεριφέρεται.Αν χτυπάει πόρτα,αρχίζει "έλα κορίτσι μου" και άλλες τέτοιες μαλακίες φεύγεις,και αν σου πει γιατί "διότι βιάζεσαι πολύ" της απαντάς.
Το να της φωνάζει να βγει δε μου λέει κάτι απαραίτητα. Αν ο άλλος είναι μισή ώρα μέσα, δεν πρέπει να τελειώνει για να πάρουν σειρά και οι άλλοι πελάτες; Δεν μπορείς να ξέρεις πόση ώρα είναι ήδη μέσα για να κρίνεις βιασύνη. Από την άλλη αν μετρήσεις 8 λεπτά πχ που συμβαίνει αυτό, τότε πάω πάσο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολλες   φορες οι  ιδιοι  συναγωνιστες δημιουργουν θεμα  οταν βιαστικοι φωναζουν στην τσατσα  ποτε θα βγει η κοπελα απο το δωματιο    και δεν φτανει που  δεν γαμανε κανουν ζημια με τις φωνες τους στο συναγωνιστη που ειναι μεσα στο δωματιο

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
πολλες  φορες οι  ιδιοι  συναγωνιστες δημιουργουν θεμα  οταν βιαστικοι φωναζουν στην τσατσα  ποτε θα βγει η κοπελα απο το δωματιο    και δεν φτανει που  δεν γαμανε κανουν ζημια με τις φωνες τους στο συναγωνιστη που ειναι μεσα στο δωματιο
παρα πολυ σωστος γιωργο.επισης μερικοι ειναι πολυ μαλακες...εγω λεω σε ολους μα μη φωναζουν κ το οτι αργει μια κοπελα ειναι για καλο ολων μας....!!!!αλλα τα ταγαρια που να καταλαβουν.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom