You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οχι ειχα δουλειες
drifuckalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
συναγωνισταί για γιασμίν από φυλής 65 (λογικα θα νε και αλλου) ξέρει κανείς να μου πει μέρες ώρες? αύριο θα δουλέυει ας πούμε?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πρωινη βαρδια την πετυχαινεις την γιασμιν τυπε
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.237
- Πόντοι
- 1.936
Παιδες, αυτή η Καμελια στην φωκαιας που κανει τα πάντα, αξιζει στο δωματιο? γιατι εχω την εντυπωση πως οι κοπελες που πριν μπεις λενε οτι κανουν τα παντα δεν αξιζουν μέσα...
Αξιζε απο παλια που ειχε παει στο φ40 στα πρωτα της πουτανιαρικα βηματα.Εκανε παπαδες.Μετα πονηρεψε λιγο αλλα ξαναμπηκε στον ισιο δρομο.Συστηνεται ανεπιφυλακτα!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
συναγωνισταί για γιασμίν από φυλής 65 (λογικα θα νε και αλλου) ξέρει κανείς να μου πει μέρες ώρες? αύριο θα δουλέυει ας πούμε?
Έχεις ρωτήσει 300 φορές για 300 κοπέλες.
Έχεις στείλει άλλα τόσα πμ δήθεν ότι είσαι,έρχεσαι,θα γυρίσεις επαρχία,θα πας στο ταμτουμ για μαϊμούδες.
Σου έχουμε απαντήσει ΟΛΟΙ όσες φορές και για ότι έχεις ρωτήσει.
Άντε στα τσακίδια κοπρόσκυλο
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
ντικγουιντ ξερεις τιποτα..???ρε παιδια εχει δει κανενας σας την ηλεκτρα?ξανθια ρουμανα με γιαλακια κ τατου στο μπουτι.εχω καιρο να τη δω στην κολωνου.......
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Guys...
χθες μετά από καιρό 3η βραδυνή τσαρκόβολτα....
1ο στο Κωνσταντινουπόλεως 206.... Βλέπω το μωράκι παθαίνω ένα κοκο μπλόκο.... αλλά την έκανα να δω και τίποτε άλλο... Ξανθό μαλάκι φυσικό, κότσο πιασμένα, κανονικό ύψος, πολύ καλό σώμα και μάτια.... ειλικρινα απίστευτα γαλανά απορώ πως κρατήθηκα... Νομίζω ΛΑΟΥΡΑ μου την είπε η τσατσά αλλά δεν πέρασα να συνεχίσω την τσάρκα...
Έχετε ιδέα τι παίζει με αυτές τις 2?!?!?!?
Είναι η Λάουρα από το Μεταξουργείο.
Τελευταία δούλευε στο Ιάσωνος 46 δεξιά ενώ έχει περάσει από του κόσμου τα μαγαζιά στο 10άρικο.
Δούλεψε και για λίγο στο Φυλής 71 με...τεράστια επιτυχία οπότε ξαναγύρισε στο Μεταξουργείο.
Ούτε για 10 ευρώ η συγκεκριμένη.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
ντικγουιντ ξερεις τιποτα..???
Σε στούντιο στη Χαλκίδα
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
εισαι αρχοντας ρε!!!ευχαριστω!!!!Σε στούντιο στη Χαλκίδα
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Εκεί ειδικά που έχει και πολύ πέρασμα, θα κονομήσει σίγουρα......Είναι η Λάουρα από το Μεταξουργείο.
Τελευταία δούλευε στο Ιάσωνος 46 δεξιά ενώ έχει περάσει από του κόσμου τα μαγαζιά στο 10άρικο.
Δούλεψε και για λίγο στο Φυλής 71 με...τεράστια επιτυχία οπότε ξαναγύρισε στο Μεταξουργείο.
Ούτε για 10 ευρώ η συγκεκριμένη.
vyzoilwtas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 273
- Πόντοι
- 290
για την ηλεκτρα που δουλευε στο Κολονου 30 ισογειο γι αυτην λες?ρε παιδια εχει δει κανενας σας την ηλεκτρα?ξανθια ρουμανα με γιαλακια κ τατου στο μπουτι.εχω καιρο να τη δω στην κολωνου.......
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ναι για αυτη ρωτησε
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
ναι φιλε.για την ηλεκτρα που δουλευε στο Κολονου 30 ισογειο γι αυτην λες?
Μετά την πρωινή στενοχώρια,πρώτον από την Κρίνα στο Κολωνού 30 και δεύτερον από την Άναμπελ στο Ιάσονος 10,όπου όπως αποδείχτηκε αργότερα απέφυγε να σαλονάρει να μην τη δω (για άγνωστους δικούς της λόγους,οπότε μαυρίστηκε δια παντός από μένα!),ρέφαρα με το παραπάνω με τη Νίκη στο Κολωνού 32 υπόγειο,με ένα μικρό αβάτζο χρόνου από τον τσάτσο,την καταβρίσκουμε κι οι δύο!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Τι να κινδυνέψει μωρέ. Θα ζητήσεις πολιτισμένα τα χρήματα σου πίσω. Τα πάρεις-δεν τα πάρεις, τη φόλα σου την έχεις φάει. Τουλάχιστον έχεις μια πιθανότητα να μην πεταχτεί το 20ρικο στα σκουπίδια.να προσεχετε δεν χρειαζεται να κινδυνεψει η ζωη σας
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Το να της φωνάζει να βγει δε μου λέει κάτι απαραίτητα. Αν ο άλλος είναι μισή ώρα μέσα, δεν πρέπει να τελειώνει για να πάρουν σειρά και οι άλλοι πελάτες; Δεν μπορείς να ξέρεις πόση ώρα είναι ήδη μέσα για να κρίνεις βιασύνη. Από την άλλη αν μετρήσεις 8 λεπτά πχ που συμβαίνει αυτό, τότε πάω πάσο.Στο σαλονάρισμα μπορεί να την πατήσεις.Αλλά αν είναι στο δωμάτιο,βλέπεις την τσατσά πώς συμπεριφέρεται.Αν χτυπάει πόρτα,αρχίζει "έλα κορίτσι μου" και άλλες τέτοιες μαλακίες φεύγεις,και αν σου πει γιατί "διότι βιάζεσαι πολύ" της απαντάς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πολλες φορες οι ιδιοι συναγωνιστες δημιουργουν θεμα οταν βιαστικοι φωναζουν στην τσατσα ποτε θα βγει η κοπελα απο το δωματιο και δεν φτανει που δεν γαμανε κανουν ζημια με τις φωνες τους στο συναγωνιστη που ειναι μεσα στο δωματιο
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
παρα πολυ σωστος γιωργο.επισης μερικοι ειναι πολυ μαλακες...εγω λεω σε ολους μα μη φωναζουν κ το οτι αργει μια κοπελα ειναι για καλο ολων μας....!!!!αλλα τα ταγαρια που να καταλαβουν.....πολλες φορες οι ιδιοι συναγωνιστες δημιουργουν θεμα οταν βιαστικοι φωναζουν στην τσατσα ποτε θα βγει η κοπελα απο το δωματιο και δεν φτανει που δεν γαμανε κανουν ζημια με τις φωνες τους στο συναγωνιστη που ειναι μεσα στο δωματιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις