rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Έχει δοκιμάσει κανείς την Αντζελίνα από το 71 επάνω και την Εύα στο 69 επανω;
Ναι, είναι brand new......Φωκαίας 17 ισόγειο:
Κρίνα
Είναι καινούργια ? θυμάσαι πρόγραμμα ... Ευχαριστώ
Φωκαίας 17 ισόγειο:
Κρίνα
Είναι καινούργια ? θυμάσαι πρόγραμμα ... Ευχαριστώ
Έχει δοκιμάσει κανείς την Αντζελίνα από το 71 επάνω και την Εύα στο 69 επανω;
Στο Κολωνου 11 ισογειο στην πρωινη αλλαγη ειδα μια καινουργια πουτανα.Την Ρωσιδα Γιουλια.Ειναι μια νεαρη κοντη ξανθια με χαρακτηριστικη Σλαβικη φατσα , κωλαρα και ενα τατου στο μπουτι.Δεν την εχω ξαναδει καπου.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα στα 15 ευρω.Εχει δουλεψει αλλου? Την εχει παρει καποιος?
Εχει παρει καποιος την Αλισια με το φουλ προγραμμα απο Φυλης 71,65? Ωραιο πιπινακι!
ευχαριστώ εισαι μέγας !Παλαιά κοπέλα-αν και μικρή σε σε ηλικία.
Έχει δουλέψει στο Ξανθίππης 2 όπου υπάρχει μία αναφορά για αυτήν:
Κατόπιν συνέχισε για λίγο στα μεγάλα νούμερα της Φυλής για να καταλήξει στην μοντελοαλυσίδα όπου υπάρχει η εξής αναφορά:
Συνέχισε για πολύ λίγο στο Φωκαίας 27 ισόγειο και Φωκαίας 24.
Κατέληξε στο Μεταξουργείο όπου δούλεψε στη γνωστή αλυσίδα των Ιάσωνος 20 (κυρίως στο β) και Κολωνού 23 υπόγειο όπου και υπάρχει η παρακάτω αναφορά:
Απόψε εμφανίσθηκε...ξαναβαπτισμένη ως Κρίνα με απλό πρόγραμμα και πάλι-συν 69.
Αν στη Φυλης εχω δει 1 περιστατικο,στο Μεταξουργειο εχω δει 10.Αυτη ειναι και η απαντηση σου.Αγαπητοί Συναγωνιστές.
θα έρθω απο τη θεσσαλονίκη κ θα ήθελα να μου πείτε αν θα ήταν επικίνδινο απο πλευράς ληστειών κ εγκληματικότητας να
πάω την ημέρα για τσάρκα στο μεταξουργείο κ στη φυλής. Μήπως η μια απο αυτές τις δύο περιοχές είναι λιγότερο επικίνδυνη? Θα είμαι μόνος χωρις παρέα.
ευχαριστώ.
Εγω ειχα περασει καλα με αυτηνΜετά από πολλές ανατροπές πήρα την Αλίσια στο Πιπίνου 118 για πρώτη φορά. Σε γενικές γραμμές καλή, αλλά όχι κάτι το αξιομνημόνευτο. Θα ανέβει κριτική κάποια στιγμή.
Αν στη Φυλης εχω δει 1 περιστατικο,στο Μεταξουργειο εχω δει 10.Αυτη ειναι και η απαντηση σου.