Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (15 μέλη και 237 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με δαύτους απλά μια παραδοχή έκανα στο παραπάνω ποστ όπως το έχω μες στο μυαλό μου . . .
Αν και ειναι οφ τοπικ....Εχω δει νταβα εποχη 2008 καλοκαιρη εξω απο φυλης 86 να χαστουκιζη εναν πιτσιρικα και καλα μαγκα ...και η τσατσα με τον πλαστη στο χερι....Ειναι ζοτικης σημασιας οι νταβαδες για τους οικους ανοχης!Επισης εχει τυχη να παει κορασιδα να μανουριαση την ωρα του σεξ....ειμουν ευγενικος...αλλα παρολα αυτα φωναξε νταβαδες...τους μειλισα και εφαγε της χρονιας της , τωρα αν ειναι κανενας μεθυσμενος και κανει μαλακιες μπορει να τον σαπισουν εχει γινη και αυτο παλια!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αν και υπάρχει σχετικό νήμα για το θέμα αυτό αλλά επειδή έχει πέσει στην αφάνεια το γράφω εδώ.

Πριν πολλά χρόνια Αλβανός στο Μαραθώνος όταν ήταν ένα και μοναδικό μπουρδέλο ετοιμαζόταν να τσακίσει την πουτάνα στο ξύλο. Πρέπει να τα είχε πιει κιόλα. Την έκανα στα γρήγορα. Άκουσα να της λέει.
'Εδώ που ήρθες ήρθες για να δουλέψεις'. Η τσατσά απλά κοίταζε. Δίπλα της είχε ένα αγριόσκυλο.
Πρέπει να άραζαν οι νταβατζήδες σε ένα μπουρδέλο στην Αχιλλέως από τη μπροστά μεριά. Δεν υπάρχει πια.

:zombie: :zombie:

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους. Ξερουμε αν η Καιτη απο Πιπινου 118 δουλευει αυτες τις μερες;
Ευχαριστω.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλημερα σε ολους. Ξερουμε αν η Καιτη απο Πιπινου 118 δουλευει αυτες τις μερες;
Ευχαριστω.

Σήμερα και αύριο είναι πρωινή.

Τετάρτη και Πέμπτη είναι απόγευμα.

Φεύγει στα τέλη Ιουνίου.

elton tony

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
241
Πόντοι
291
Εμαθα οτι η καυλιαρα Barbie απο Αγκυρας 1 εχει δουλεψει και στο Μεταξι.Ισχυει;
Αν ναι ξερει κανεις το που και το ποτε παει εκει γιατι δεν μπορω να δινω 30€ συναιχεια δεν βγαινω ενω στα 10€ βγαινω πιο ανετα. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Δευτερη συνευρεση κατα τις 11 00 το πρωι σημερα με την αρχοντοΑλογα με τις βυζαρες Μαγια(Φ54,Μωβ πορτα).
Ειναι απο τις μοναδικες γυναικες που μπορει να με τελειωσει μονο με τα προκαταρκτικα της.
Εχει εναν τροπο να τριβεται σ ολο το κορμι σου με τις βυζαρες τις που πρεπει να εχεις κανει αποχη τουλαχιστον εναν μηνα απο το σεξ για να μην τα σκασεις.

Η επομενη συνευρεση μαζι της δεν θα εχει ουτε σεξ ουτε τιποτα,μονο προκαταρκτικα  :grin: :grin:
Απιστευτη επισης η θεα απο πισω,αρχοντοκολαρα.
Πολυ ευγενικη και πολυ γλυκια σαν ανθρωπος,και με ομορφες κραυγουλες(τεχνιτες υποθετω μεν) αλλα χωρις υπερβολες.

Τα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φυλής 65 ισόγειο μινιόν πιπινάκι μελαχρινό, 2η μέρα στη δουλειά. Ομορφούλι, κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Με δυσκολία ισορροπούσε στα ψηλοτάκουνα.

Φυλής 109 ισόγειο η Ροδίκα κλπ

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Εμαθα οτι η καυλιαρα Barbie απο Αγκυρας 1 εχει δουλεψει και στο Μεταξι.Ισχυει;
Αν ναι ξερει κανεις το που και το ποτε παει εκει γιατι δεν μπορω να δινω 30€ συναιχεια δεν βγαινω ενω στα 10€ βγαινω πιο ανετα. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ιασωνος 33 πρωινη ειχε εργαστει
θυμαμαι χαρακτηριστικα διοτι ηταν απο τις πρωτες πουτανες που ειχα παρει οταν πρωτομπηκα στο αθλημα πριν 4 χρονια και μολις εμαθα οτι ειναι ενχειρησμενη ξενερωσα διοτι ημουν αφελης και δεν το ειχα καταλαβει κι γω...και σα μαλακας κιολας την ειχα παρει και δευτερη φορα...

πριν μερικες σελιδες σε ενα νημα αναφερθηκε καποιος για αυτη τη σπανιολα που πρεπει να το αναφερουν και ειμαι κ γω αυτης της αποψης...

προσωπικα περασα μια περιοδο κρισης και φρικης μολις το εμαθα οτι ειχα παει με ενχειρισμενη,αλλα μετα ειπα οτι δε πειραζει απο τη στιγμη που εγω νομιζα οτι αυτο που ειχα μπροστα μου εμοιαζε με γυναικα ολα καλα..

ειμαι 100% στρειτ και θελω να πηγαινω με γυναικες μονο,αυτο με ξενερωσε μοναχα..
ειναι ηθικη τους υποχρεωση να το αναφερουν

Jianluigi Buffon

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Φυλής 65 ισόγειο μινιόν πιπινάκι μελαχρινό, 2η μέρα στη δουλειά. Ομορφούλι, κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Με δυσκολία ισορροπούσε στα ψηλοτάκουνα.

Τζασμίν το όνομά της και όπως το είπες:
Ομορφούλικο,μαζεμένο ενώ μέσα αν και δεν κάνει κάτι το ιδαίτερο και δείχνει πως τώρα αρχίζει να μαθαίνει τι παίζει,έχει αυτό το συμπαθητικό αματούρικο στυλ!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Τζασμίν το όνομά της και όπως το είπες:
Ομορφούλικο,μαζεμένο ενώ μέσα αν και δεν κάνει κάτι το ιδαίτερο και δείχνει πως τώρα αρχίζει να μαθαίνει τι παίζει,έχει αυτό το συμπαθητικό αματούρικο στυλ!
:thumbsup:

Ath2016

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Like
55
Πόντοι
0
Παιδιά γίνεται να μου κάνει κάποιος μία μικρή ενημέρωση ας το πούμε ,γτ δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω ούτε από τιμές ανάλογα την περιοχή ούτε τπτ !!!

George Shelby

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ακομινατου 2, τι τιμες παιζουν και χρονος-καθαριοτητα κλπ?

DRAKEMYNX

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα , ξερει κανεις που δουλευει η Καρλα ( Βουλγαρα , σιλικονατα βυζια , )

THANKS

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 5 δες μόνο το πρόγραμμα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Μεγάλου Αλεξάνδρου Βαλέρια πιτσιρικα αδύνατη σα καλαμάκι.την προηγούμενη την είχα δει και στην Ιάσωνος.αν κάποιος ξέρει τι παίζει μέσα ας πει

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Μεγάλου Αλεξάνδρου Βαλέρια πιτσιρικα αδύνατη σα καλαμάκι.την προηγούμενη την είχα δει και στην Ιάσωνος.αν κάποιος ξέρει τι παίζει μέσα ας πει
Αρκετά καλή μέσα,την επόμενη φορά που θα την πάρω-την έχω πάρει 2 φορές αλλά δυστυχώς τελείωσα νωρίς-θα ανεβάσω κριτική!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Ακομινατου 2, τι τιμες παιζουν και χρονος-καθαριοτητα κλπ?
10€ όπως σε όλα πλην δυο-τριών εξαιρέσεων που έχουν 15€.Περιποιημένα και τα δύο πάνω και κάτω,από κοπέλες μέτρια πράγματα όμως...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Το πρωί
Περγάμου 27, Ειρήνη, συμπαθητική και ευγενική σοβιετική γκιλφ.
Αλκαμένους 113, (α) Αλίνα, σοβιετική μιλφογκιλφ πρώην μουνάρα, (β) Τατιάνα, σοβιετική βραχύσωμη μιλφ, με κώλους, βυζιά, κτλ.
Περγάμου 1, Τζασμίν, σιτεμένη σοβιετική μιλφ, στα όρια της παχυσαρκίας, βυζάρες στρουμπουλές και πεταχτές. Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν μίλαγε Ελληνικά. Σήμερα είπε "καλιμέρα κε καλί εβντομάντα". Τηνε γάμησα προς επιβράβευσή της. Αι Ελληνικαί Ψωλαί κατηχούν τους βάρβαρους λαούς του Βορρά.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Πήγα σήμερα για να τιμήσω Νάνσυ ή Άλεξανδρα απο μοντελοαλυσίδα τελικά κατέληξα στη Μάγια της ίδιας αλυσίδας. Έτσι πρέπει να υπάρχουν πολλές όμορφες επιλογές να δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε, όχι με τα μπάζα που είχε μπλέξει η αλυσίδα. Με την Μάγια λοιπόν για πρώτη φορά, κοπέλα ψιλονταρντάνα με στρογγυλό όμορφο πρόσωπο και βυζάρες  :tits:να χαίρεσαι να πιάνεις και να γλείφεις. Ευχάριστη δοτική καυλιάρα, με μπόλικα προκατακτικά και με καλά στησίματα, με εξέπληξε στο ιεραποστολικό που σήκωσε τέρμα τα πόδια της προς το σώμα της, δεν της το ΄χα γιατί δείχνει βαριάς κατασκευής το κορμί της. Αν και πέρασα καλά, δύσκολα θα την ξαναπροτιμήσω ελέω Νάνσυς και της τσαχπινοπιπίνας μου, που γυρνάει τέλη του μήνα άλλα τρυφερά γαμήσια απο 'κεί  :coolcondom:.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom