filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Την καλημέρα μου, φίλτατε!
Την καλημέρα μου, φίλτατε!
Μαζί με την πασίγνωστη Αντριάνα και τη νεότερη στη δουλειά Αλμπίνα,μεταγραφή και της υπηρεσίας από το Κολωνού 30 πρώτος όροφος στο Ακομινάτου 2 πάνω.Πιο ήσυχο περιβάλλον με αρχιτεκτονική και διακόσμηση που παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες,οι υπηρεσίες της Αντριάνας παραμένουν απλά τυπικές και επαρκείς στο υπεραπλό πρόγραμμα.
Ειναι και η Αλινα μουναρος..Αλλα πολυ ομη τυπε μου..αλινα ηθελα πολυ να γαμησω πηγα το πρωι και τις ειδα και τις δυο
Γυρνα μια σελιδα πισο τυπε να δεις τι γραφο..Μάγκες καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω, τι λέει η Μαγιά απο Φυλης 86 γιατί με καύλωσε πολύ κατά το σαλοναρισμα, αξίζει;
Πλήρης ενημέρωση άρχοντα!!!Πριν λίγο σε Φυλής,Φωκαίας και Διδύμου με ελάχιστη κίνηση από κόσμο...
Γυρνα μια σελιδα πισο τυπε να δεις τι γραφο..
Ναι αλλά γιατί !!! που είναι οι καλές εποχές που είχε κάποτε η Φυλής ? εγώ θυμάμαι πήγαινα 2 - 3 φορές την εβδομάδα ... στην Άννα το ελλανόδικη που έδινε και κολαράκι ... στην Πάολα ... στη Ρωξάνη .. που ειναι η Ντενίσα!! ρε παιδί μου .. η Σάντρα που σε μερικούς έκανε και κάποια έχτρα... κι άλλες που δεν μου έρχονται τώρα..............Πλήρης ενημέρωση άρχοντα!!!