Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (13 μέλη και 174 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μεσημβρινές καύλες και πετάχτηκα στην Φυλής για στοχευμένο άδειασμα.

. . . . . . .

Οπότε, για να μην το καθυστερώ , ανέβηκα στο Φ.65 1ος  , όπου ήταν η αλόγα/ναζιάρα Σόνια.
Παρόλο που φοβόμουν μήπως έχει "καει" από τις διπλοβάρδιες, τελικά ήταν λίρα εκατό.

Μπράβο κοπελάρα μου. . . .

ΣωστότατοςΤι πρόγραμμα κάνει;

Το πρόγραμμα είναι γνωστό: Ελεύθερο Στοματικό, ισπανικό, 69 & νομίζω τελείωμα στο σώμα.

Καλά βόλια

George Shelby

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντριάννα από Κολωνού 30β παίζει ακόμα μπάλα το πρωί;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Η Αντριάννα από Κολωνού 30 έλειπε για κάποιο διάστημα και ήδη έχει επιστρέψει.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλησπέρα στην ομάδα.θελω να μοιραστώ μία παραλίγο εμπειρία που είχα στο Λιοσίων 79 ισόγειο.
Δεν είχα ξαναπάει και μία μέρα κατά τις 3 και μισή μπήκα και με υποδέχτηκε η υπηρεσία μία Ρωσίδα gilf ....Καλώς το αγόρι μου τον μορφονιο και τετοια..Που είναι η κοπέλα λέω ...Εγώ είμαι μου κάνει...Ναιαιαιαι...Όχι μου λέει αγόρι μου ή παλιορουμανα έχει αργήσει..Έχει πάνω μία κοπέλα να δεις...Εκείνη την ώρα σκάει και ένας άλλος και τον έστειλε κατευθείαν πάνω..
Τεσπα αφού με κοίταζε σαν ξερολουκουμο της λεω με εψησες....Μα αγόρι μου εγώ είμαι η υπηρεσία μου λέει δεν μπορώ...Της κάνω ας δεν μπορείς ρε??Και ρίχνω μία ματιά στην κάμερα από πάνω ....Οκ....Πάει στην πόρτα τραβάει συρτη και μου λέει πάμε να σε πάρω εγώ μεχρι να έρθει αυτή....Πόσο της λέω ..20? Όχι 5€ μου λέει ειρωνικά..Πάω να βγάλω λεφτά της είπα...Καλά λέει νευριασε με έδιωξε και έκλεισε και το φως στα καπάκια..
Η αλήθεια είναι ότι είμαι Πιπίνολατρεις τρεις και για μία τροφαντη θεία δύσκολα θα τα έδινα...Θα το έκανα μόνο για τη φάση..Τεσπα δεν ξαναγυρισα...Η θεία ήταν μία Ρωσίδα γαλανοματα ανοιχτό κατά..Με μεγάλα βυζιά ...Μπορεί και 55-60 χρ....Ξέρουμε τι παίζει με την τσατσά εκεί πέρα???

Η Μάρθα η γνωστή υπεργυρολόγος μιλφ που όταν δεν είναι πιωμένη είναι με τα φεγγάρια της.

Κάνει μεν την υπηρεσία (λέγοντας ότι
τάχα έχει αργήσει η κοπέλα του μαγαζιού!) αλλά μπαίνει και στο δωμάτιο αν και όποτε της έρθει-αφού κάνει προηγουμένως αυτά που περιγράφεις.

(Αυτή μάλλον θα έπρεπε να σε πληρώσει για να μπει μαζί σου!)  :orchestra:

George Shelby

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αν μπορεί κάποιος ας γράψει τις βάρδιες/κοπέλες που παίζουν στο Μ. Αλεξάνδρου 25.

TRAXANOPLAGIAS1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Κριτικές
12
Like
594
Πόντοι
290
καλησπερα μηπως καποιος συναγωνιστης γνωριζει για ενα μιλφ δεν θυμαμαι ονομα που δουλευε στην φιλης απεναντι απο το βενζιναδικο στον οροφο σαραντα και ξανθια ουκρανεζα με τσιμπουκια ακαποτα και τετοια.

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
καλησπερα μηπως καποιος συναγωνιστης γνωριζει για ενα μιλφ δεν θυμαμαι ονομα που δουλευε στην φιλης απεναντι απο το βενζιναδικο στον οροφο σαραντα και ξανθια ουκρανεζα με τσιμπουκια ακαποτα και τετοια.
Εκει δουλευε 3 βαρδια η Αλιονα απο διδυμου 18

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
Ξερει κανεις συναγωνιστής τι εγινε η Μαιρη απο το σπιτι στην Αγίου Πέτρου διπλα στην Αχαρνών;
Ηταν απογευματινή βάρδια και πριν μια βδομάδα πήγα και η τσα2 μου ειπε οτι σταμάτησε

TRAXANOPLAGIAS1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Κριτικές
12
Like
594
Πόντοι
290
μπραβο ρε φιλε αλιονα μου φαινεται την λεγανε ξερεις που την βρισκουμε αμα δουλευει ακομα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Η Αλιόνα δουλεύει απογεύματα στο Διδύμου 18 ισόγειο.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ξερει κανεις συναγωνιστής τι εγινε η Μαιρη απο το σπιτι στην Αγίου Πέτρου διπλα στην Αχαρνών;
Ηταν απογευματινή βάρδια και πριν μια βδομάδα πήγα και η τσα2 μου ειπε οτι σταμάτησε

Έχει γραφτεί ότι δουλεύει πλέον στην Κασσάνδρας.

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
Έχει γραφτεί ότι δουλεύει πλέον στην Κασσάνδρας.
Δηλαδή πήγε σε studio;
Εκει μονο studio ξέρω.
Και δεν ήταν προφιλ σωματος/ηλικίας για studio!!!!

Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Το έχω ξαναπεί με την συγκεκριμένη καυλίτσα απο φυλής, είναι σαν να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου, αλλά αυτό δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα. Την ώρα που την γάμαγα λοιπόν, να παίζει με το κινητό μου και να της ζητάω να μην το πειράζει. Φυσικά με έγραψε στη μούνα της και ακάθεκτη να πηγαίνει στην κάμερα του κινητού και να αρχίζει να τραβάει
βίντεο :rockon:.
-Τι κάνεις εκεί ρε σύ?
-Θέλω να βγάλω βίντεο τώρα που κάνουμε σεξ μαζί.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, ερωτικό βίντεο  δίλεπτης διάρκειας στην κατοχή μου, με εμάς πρωταγωνιστές  :wanker:.
Τρελά πράγματα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom