Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (40 μέλη και 259 επισκέπτες)

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
18:30-19:47

Ακομινάτου 2 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η ρωσίδα προμιλφ Ελένη· με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, μετριοκαλό πρόσωπο με σχιστά μάτια και αραιά δόντια, μικρό στήθος, κανονικό κορμάκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΚΩΛΟ, 69.
Πληρώθηκε.
ευχριστουμε ΦΑΝΟΥΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΣΠΑΣΙΚΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ..
Σήμερα επισκέφτηκα το Αγκυρας12 ήθελα να πάρω την Ιωάννα που άκουσα οτι έχει ωραία βυζιά. Μπαίνω στο σαλόνι και σε λίγο εμφανίζεται η Ιωάννα, χοντρούλα Ρουμάνα, 30ρα, με βυζιά 4αρια- ωραίο κώλο, στρογγύλο σαρκώδες πρόσωπο και μακρύ σχετικά ξανθό μαλλί. Εκείνο το οποίο μου ξίνισε ήταν ένα χαμόγελο μάλλον χαζό. Τέλος πάντων ένα 20κο είπα είναι ας περάσω να δω τι παίζει και μεσα.Είσοδος μου στο δωμάτιο αριστερά στο σαλόνι , ωραίος άνετος χώρος με ζεστό νερό και καλό χαρτί .Σε λίγο μπαίνει η κοπέλα, με το σλιπάκι μόνο και τα βυζιά έξω προσφέροντας ένα ωραίο θέαμα, ξαπλώνει και αρχίζω να φιλάω τις βυζάρες και τον λαιμό της και να την τρίβω. Φιλία στο στόμα δεν δίνει- ελευθέρα πιασίματα -ναι, σε λίγο έχω φτιαχτεί για τα καλά...και... μου περνάει καπότα για πίπα.. πολύ καλή σε αυτό χωρίς χέρια. Κάποια στιγμή την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να την σφυροκοπώ αλύπητα, εκείνη έβγαζες μικρές κραυγές ψεύτικες όμως πράγμα που με εκνεύρισε λιγο,τελος της λέω θέλω να τελειώσω από πάνω σου. Γυρνάει
εγώ από πάνω και αυτή από κάτω στο έτσι και τότε συμβαίνει κάτι απίστευτο βάζει τα γέλια......ακριβώς την ώρα που εγώ την χύνω τι σπασίκλα αδελφέ μου δεν μου χι τύχει ποτέ Τέλος μου βγάζει την καπότα και με σκουπίζει. Έφυγα και δεν το ξανακάνω ποτέ μαζί της ούτε και τζάμπα.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.150
Πόντοι
1.651
Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος), το πρωί που πέρασα δούλευε η μιλφογκίλφ Κατερίνα· 

Τα σέβη μου στον Κο Φανούρη . Οντως η Κατερίνα ειναι vfm στα προ-gilf του Μεταξιού .
Εξαιρετικός οπως πάντα .

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος), το πρωί που πέρασα δούλευε η μιλφογκίλφ Κατερίνα·

Τα σέβη μου στον Κο Φανούρη . Οντως η Κατερίνα ειναι vfm στα προ-gilf του Μεταξιού .
Εξαιρετικός οπως πάντα .
Για την Κατερίνα αυτής της "κριτικής" πρόκειται;
Πολύ VFM οντως ειδικά για τους ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ (βλ. υπογραφή) όμως.Προέβηκα μόλις και στον απαραίτητο σχολιασμό μια και μου είχε διαφύγει τόσον καιρό.
":hi:"

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.902
Πόντοι
42.697

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ξερουμε στην πιπινου ποιες κοπελες είναι σημερα????

και η αθηνα η πειραιωτισσα επεστρεψε στην βαρδιες στην φωκαιας????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα
Φώκαιας 17α Αλεσια/Σαντρα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τούς ώμους, 21 ετών κοντοπουτανο ζυμαρακι με ωραίο σφιχτό κορμί ωραία κωλο 1.5 αρι βυζι ,έχει και 4 τα του στην ωμοπλάτη αστεράκια  ,χαμηλά στο στομάχι καρδούλα στην κλειδα ένα κλειδί και στον καρπό ενα και καλά βραχιόλι, με ακα ,δύο χρόνια στο επαγγελμα, δηλώνει Ιταλιδα....δούλεψε Αγγλία και 1.5μήνα Θεσσαλονίκη, μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά ενώ ξέρει και κάποια ελληνικά,τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις θα ακολουθήσει κριτική

φωτο από το σαλόνι
20170122_121953.jpg

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Φώκαιας 17α Αλεσια/Σαντρα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τούς ώμους, 21 ετών κοντοπουτανο ζυμαρακι με ωραίο σφιχτό κορμί ωραία κωλο 1.5 αρι βυζι ,έχει και 4 τα του στην ωμοπλάτη αστεράκια  ,χαμηλά στο στομάχι καρδούλα στην κλειδα ένα κλειδί και στον καρπό ενα και καλά βραχιόλι, με ακα ,δύο χρόνια στο επαγγελμα, δηλώνει Ιταλιδα....δούλεψε Αγγλία και 1.5μήνα Θεσσαλονίκη, μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά ενώ ξέρει και κάποια ελληνικά,τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις θα ακολουθήσει κριτική

φωτο από το σαλόνι
20170122_121953.jpg
Την είχα πετύχει τις πρώτες ημέρες που είχε έρθει Αθήνα. Βέβαια είναι από Ρουμανία. Χωρίς να κάνει κάτι το special, έφυγα δίχως να πω ότι πήγε χαμένο το 20αρικο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.658
Πόντοι
41.129
Πριν από λίγο Ιάσωνος 19 κάτω: Αλισα  :smitten: :smitten: :smitten:
Μελαχροινό πιπινι δούλευε και στο φυλής 59 είπε.
Την γάμησα με πάθος και τις άρεσε.Καλη συμμετοχή.

annsnndnnannd

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Πριν από λίγο Ιάσωνος 19 κάτω: Αλισα  :smitten: :smitten: :smitten:
Μελαχροινό πιπινι δούλευε και στο φυλής 59 είπε.
Την γάμησα με πάθος και τις άρεσε.Καλη συμμετοχή.
Δωσε καμια πληροφορια παραπανω.
αξιζει να κατεβω.?
θενκς

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Φώκαιας 17α Αλεσια/Σαντρα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τούς ώμους, 21 ετών κοντοπουτανο ζυμαρακι με ωραίο σφιχτό κορμί ωραία κωλο 1.5 αρι βυζι ,έχει και 4 τα του στην ωμοπλάτη αστεράκια  ,χαμηλά στο στομάχι καρδούλα στην κλειδα ένα κλειδί και στον καρπό ενα και καλά βραχιόλι, με ακα ,δύο χρόνια στο επαγγελμα, δηλώνει Ιταλιδα....δούλεψε Αγγλία και 1.5μήνα Θεσσαλονίκη, μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά ενώ ξέρει και κάποια ελληνικά,τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις θα ακολουθήσει κριτική

φωτο από το σαλόνι
20170122_121953.jpg

λογικα προκειται για αυτη. την ειχα παρει μια φορα.30 το απλο.στο προγραμμα ειχε ελευθερο στοματικο και πρωκτικο με περισσοτερα χρηματα βεβαια. οποιος επιθυμει εξτρα ας το διαπραγματευτει.γουσταρει γενικα το γαμησι αλλα εγω δε τρελαθηκα και πολυ μαζι της . ισως δεν ειχε  βρεθει χημεια μεταξυ μας . αυτο που θυμαμαι ειναι το ασχημο μουνι της. οταν ειχα ξαναπερασει απο το συγκεκριμενο στουντιο η τσατσα απαντησε σε καποιον που την αναζητουσε οτι η σαντρα  την ειχε κανει για αλλες πολιτειες.κατα πασα πιθανοτητα προκειται για αυτη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
λογικα προκειται για αυτη. την ειχα παρει μια φορα.30 το απλο.στο προγραμμα ειχε ελευθερο στοματικο και πρωκτικο με περισσοτερα χρηματα βεβαια. οποιος επιθυμει εξτρα ας το διαπραγματευτει.γουσταρει γενικα το γαμησι αλλα εγω δε τρελαθηκα και πολυ μαζι της . ισως δεν ειχε  βρεθει χημεια μεταξυ μας . αυτο που θυμαμαι ειναι το ασχημο μουνι της. οταν ειχα ξαναπερασει απο το συγκεκριμενο στουντιο η τσατσα απαντησε σε καποιον που την αναζητουσε οτι η σαντρα  την ειχε κανει για αλλες πολιτειες.κατα πασα πιθανοτητα προκειται για αυτη.

Tι εννοεις ασχημο μουνι;

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
λογικα προκειται για αυτη. την ειχα παρει μια φορα.30 το απλο.στο προγραμμα ειχε ελευθερο στοματικο και πρωκτικο με περισσοτερα χρηματα βεβαια. οποιος επιθυμει εξτρα ας το διαπραγματευτει.γουσταρει γενικα το γαμησι αλλα εγω δε τρελαθηκα και πολυ μαζι της . ισως δεν ειχε  βρεθει χημεια μεταξυ μας . αυτο που θυμαμαι ειναι το ασχημο μουνι της. οταν ειχα ξαναπερασει απο το συγκεκριμενο στουντιο η τσατσα απαντησε σε καποιον που την αναζητουσε οτι η σαντρα  την ειχε κανει για αλλες πολιτειες.κατα πασα πιθανοτητα προκειται για αυτη.
Αυτή είναι!

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλησπέρα μύστες σε πρωινή τσάρκα μου πέτυχα στο Μετάξι στο Μεγ. Αλεξανδρου 25 αριστερά τη Σοφία το ψηλο ντραρντανομεταμιλφ που χε περάσει από Αχαρνων 85 Ιάσωνος 36 για αρκετο διάστημα μετα την είχα χασει πρωινη καταθεση εκει και μιας και σήμερα ηταν ιδιαίτερη ήμερα δυο απογευματινες στο Μεγ Αλεξανδρου 15 με τη καυλιαρα Ναταλι. Επισης μετα απο καιρο ειδα το πρωι στο Μεγ Αλεξανδρου 17 και τη Τζενη Ποταμος χαχα με το γερο πουστροτσατσο να κράζει που δε μπήκα!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.933
Πόντοι
1.686
Τρίτη Βάρδια στο Φωκαίας 17 Β πάνω
στις 1 το βράδι, πήρα την Μπιάνκα ( για πολλοστή φορά !)
Ρωσόφωνη, με ωραίο στήθος-πρόσωπο-σώμα-δέρμα
και κεφάτη ! Ζώδιο Ζυγός, μου είπε ότι είναι.

Η Ιονέλλα λείπει, και θα επιστρέψει
μετά από 3 εβδομάδες με νέο, πλούσιο στήθος ! :rockon:
Ο Ντε Βίτο έχει καλή γνώση της Ιονέλλας
και θα μου πει πως θα του φανεί !  :rockon: :rockon:

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
241
Πόντοι
21
Τρίτη Βάρδια στο Φωκαίας 17 Β πάνω
στις 1 το βράδι, πήρα την Μπιάνκα ( για πολλοστή φορά !)

στις 2 το βράδυ, πήρα την Μπιάνκα ( για πρώτη φορά !)

Πολυ ομορφη γενικα,τελειο βυζι αλλα ο κωλος μετριος.Θεατρινισμοι ταχα οτι ποναει και "ελα αγορι μου χύσε"στο 5'.
Η εμπειρία μου πολύ μακριά απο αυτο που περίμενα διαβάζοντας τις κριτικές.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Μπορουμε να 'χουμε μια υπευθυνη ενημερωση σχετικα με την Ελενα, απο Φωκαιας 7 (υπόγα) ?

Δεν την εχω πετυχει τωρα τελευταια.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ειχα να παω μεσημερι μεταξι πανω απο χρονο.
Παντα πήγαινα βραδυ η χαράματα πρωι.
Δεν ξερω αν .ε επηρέασε αυτο το φως της ημερας.
Συνοψη λιγο καλύτερες κοπελες απο βραδυ.
Μποχα παντού σχεδον μιλαμε για πολυ ανηποφορη βρωμιά.
Στο δρομο...κ στα σπιτια...
Πακια...μαυροι σκουροι η πλειοψηφια...πελατων.
Η φαση ήταν οτι εστω για αλλαγη ηθελα μια .μεσημεριανή  τσαρκα εκεί. ..
Οκ οι τιμες σουπερ για ενα απλο πηδημα αλλα ειναι σαν να τρως σε συσσίτιο αντι για σπιτι η εστιατόριο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom