Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.713
- Πόντοι
- 14.615
Θελω να τις αποφυγω γιατι ανεβαινουν πανω στα ποδια μου και με πονανε.
Θελω να τις αποφυγω γιατι ανεβαινουν πανω στα ποδια μου και με πονανε.
ευχριστουμε ΦΑΝΟΥΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!18:30-19:47
Ακομινάτου 2 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η ρωσίδα προμιλφ Ελένη· με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, μετριοκαλό πρόσωπο με σχιστά μάτια και αραιά δόντια, μικρό στήθος, κανονικό κορμάκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΚΩΛΟ, 69.
Πληρώθηκε.
Για την Κατερίνα αυτής της "κριτικής" πρόκειται;Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος), το πρωί που πέρασα δούλευε η μιλφογκίλφ Κατερίνα·
Τα σέβη μου στον Κο Φανούρη . Οντως η Κατερίνα ειναι vfm στα προ-gilf του Μεταξιού .
Εξαιρετικός οπως πάντα .
Kαλησπέρα σας,
Ας πάμε να δούμε συνοπτικά ποιες κοπέλες εργαζόταν σήμερα στην πρωινή βάρδια.
Καλό Σαββατοκύριακο!
Πάντα όταν κατεβαίνω καταθέτω.Δεν δοκίμασα κάτι καινούριο. Πήγα με τα στανταράκια στο πρώτο σπίτι που γράφω.δεν καταθεσατε δηλαδη?
Την είχα πετύχει τις πρώτες ημέρες που είχε έρθει Αθήνα. Βέβαια είναι από Ρουμανία. Χωρίς να κάνει κάτι το special, έφυγα δίχως να πω ότι πήγε χαμένο το 20αρικο.πριν από λίγο μετά από βόλτα
Φώκαιας 17α Αλεσια/Σαντρα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τούς ώμους, 21 ετών κοντοπουτανο ζυμαρακι με ωραίο σφιχτό κορμί ωραία κωλο 1.5 αρι βυζι ,έχει και 4 τα του στην ωμοπλάτη αστεράκια ,χαμηλά στο στομάχι καρδούλα στην κλειδα ένα κλειδί και στον καρπό ενα και καλά βραχιόλι, με ακα ,δύο χρόνια στο επαγγελμα, δηλώνει Ιταλιδα....δούλεψε Αγγλία και 1.5μήνα Θεσσαλονίκη, μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά ενώ ξέρει και κάποια ελληνικά,τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις θα ακολουθήσει κριτική
φωτο από το σαλόνι
Δωσε καμια πληροφορια παραπανω.Πριν από λίγο Ιάσωνος 19 κάτω: Αλισα
Μελαχροινό πιπινι δούλευε και στο φυλής 59 είπε.
Την γάμησα με πάθος και τις άρεσε.Καλη συμμετοχή.
πριν από λίγο μετά από βόλτα
Φώκαιας 17α Αλεσια/Σαντρα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τούς ώμους, 21 ετών κοντοπουτανο ζυμαρακι με ωραίο σφιχτό κορμί ωραία κωλο 1.5 αρι βυζι ,έχει και 4 τα του στην ωμοπλάτη αστεράκια ,χαμηλά στο στομάχι καρδούλα στην κλειδα ένα κλειδί και στον καρπό ενα και καλά βραχιόλι, με ακα ,δύο χρόνια στο επαγγελμα, δηλώνει Ιταλιδα....δούλεψε Αγγλία και 1.5μήνα Θεσσαλονίκη, μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά ενώ ξέρει και κάποια ελληνικά,τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις θα ακολουθήσει κριτική
φωτο από το σαλόνι
λογικα προκειται για αυτη. την ειχα παρει μια φορα.30 το απλο.στο προγραμμα ειχε ελευθερο στοματικο και πρωκτικο με περισσοτερα χρηματα βεβαια. οποιος επιθυμει εξτρα ας το διαπραγματευτει.γουσταρει γενικα το γαμησι αλλα εγω δε τρελαθηκα και πολυ μαζι της . ισως δεν ειχε βρεθει χημεια μεταξυ μας . αυτο που θυμαμαι ειναι το ασχημο μουνι της. οταν ειχα ξαναπερασει απο το συγκεκριμενο στουντιο η τσατσα απαντησε σε καποιον που την αναζητουσε οτι η σαντρα την ειχε κανει για αλλες πολιτειες.κατα πασα πιθανοτητα προκειται για αυτη.
Αυτή είναι!λογικα προκειται για αυτη. την ειχα παρει μια φορα.30 το απλο.στο προγραμμα ειχε ελευθερο στοματικο και πρωκτικο με περισσοτερα χρηματα βεβαια. οποιος επιθυμει εξτρα ας το διαπραγματευτει.γουσταρει γενικα το γαμησι αλλα εγω δε τρελαθηκα και πολυ μαζι της . ισως δεν ειχε βρεθει χημεια μεταξυ μας . αυτο που θυμαμαι ειναι το ασχημο μουνι της. οταν ειχα ξαναπερασει απο το συγκεκριμενο στουντιο η τσατσα απαντησε σε καποιον που την αναζητουσε οτι η σαντρα την ειχε κανει για αλλες πολιτειες.κατα πασα πιθανοτητα προκειται για αυτη.
Τρίτη Βάρδια στο Φωκαίας 17 Β πάνω
στις 1 το βράδι, πήρα την Μπιάνκα ( για πολλοστή φορά !)