ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΣΠΑΣΙΚΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ..
Σήμερα επισκέφτηκα το Αγκυρας12 ήθελα να πάρω την Ιωάννα που άκουσα οτι έχει ωραία βυζιά. Μπαίνω στο σαλόνι και σε λίγο εμφανίζεται η Ιωάννα, χοντρούλα Ρουμάνα, 30ρα, με βυζιά 4αρια- ωραίο κώλο, στρογγύλο σαρκώδες πρόσωπο και μακρύ σχετικά ξανθό μαλλί. Εκείνο το οποίο μου ξίνισε ήταν ένα χαμόγελο μάλλον χαζό. Τέλος πάντων ένα 20κο είπα είναι ας περάσω να δω τι παίζει και μεσα.Είσοδος μου στο δωμάτιο αριστερά στο σαλόνι , ωραίος άνετος χώρος με ζεστό νερό και καλό χαρτί .Σε λίγο μπαίνει η κοπέλα, με το σλιπάκι μόνο και τα βυζιά έξω προσφέροντας ένα ωραίο θέαμα, ξαπλώνει και αρχίζω να φιλάω τις βυζάρες και τον λαιμό της και να την τρίβω. Φιλία στο στόμα δεν δίνει- ελευθέρα πιασίματα -ναι, σε λίγο έχω φτιαχτεί για τα καλά...και... μου περνάει καπότα για πίπα.. πολύ καλή σε αυτό χωρίς χέρια. Κάποια στιγμή την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να την σφυροκοπώ αλύπητα, εκείνη έβγαζες μικρές κραυγές ψεύτικες όμως πράγμα που με εκνεύρισε λιγο,τελος της λέω θέλω να τελειώσω από πάνω σου. Γυρνάει
εγώ από πάνω και αυτή από κάτω στο έτσι και τότε συμβαίνει κάτι απίστευτο βάζει τα γέλια......ακριβώς την ώρα που εγώ την χύνω τι σπασίκλα αδελφέ μου δεν μου χι τύχει ποτέ Τέλος μου βγάζει την καπότα και με σκουπίζει. Έφυγα και δεν το ξανακάνω ποτέ μαζί της ούτε και τζάμπα.