Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (24 μέλη και 280 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Δεν το κόβετε με τις κατινιές λέω εγώ; Σβήστηκαν μανουροpost.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
16:19-17:50

Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η ρωσίδα Μαρία —από Ιάσονος 36, Κολωνού 48, 52—, με μαύρο, μακρύ μαλλί με ξανθωπές ανταύγειες, μεγάλο στήθος, νταρντανοειδής. Σε 69, ισπανική.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο), η Λάουρα· μια νεαρή με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό σώμα. Σε 69.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος), άλλη μια Ρωσίδα, η Μαρία —δύο βδομάδες στην Ελλάδα— ,νταρντανοειδής, με μεγαλούτσικα μπομπόνια, μαύρο, σγουρό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο. Απλό στα 10 ευρώ κι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 15.
Ιάσονος 44, υπερυψωμένο ισόγειο, η γνωστή Αλεξάνδρα —από Ιάσονος 36, αλλά και σ' αυτό το μπουρδέλο παλιότερα—, με μακρύ ξανθό μαλλί, μετριοέκφυλο πρόσωπο, μικρά μπομπόνια με προπετείς θηλές, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό. Ισόγειο, η γνωστή Μαρία η "φυλακόβια". Σε ΦΟΥΛ.
Πληρώθηκε.
Ωραίο, στρογγυλό και σφιχτό το περικλανίδιό της και με καλή αίσθηση, και καθαρή η κοπροδόχος λήκυθός της.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25, δεξιά, κλειστό. Αριστερά, η επίσης γνωστή καροτομαλλούσα, θηριώδης Σοφία — από Ιωαννίνων 3 ισόγειο, Ιάσονος 36.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο), η Μαρία· με ίσιο, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μεγαλούτσικα μεμέ, σώμα με πιασιματάκια — χωρίς να μπορείς να την πεις χοντρή. Σε ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ.
Πληρώθηκε.
Καλούτσικα προκαταρκτικά, απ' τη μεριά της —στ' όρθιο αλλά και στο ξαπλωτό (ελαφριά οσμή ιδρωτίλας)—, καλή αίσθηση του κόλπου της και εναλλαγές στάσεων χωρίς βαρυγκώμιες —χωρίς όμως ιδιαίτερη δική της συμμετοχή— και χωρίς να βιάζεται.
Ιάσονος 31 αριστερά, υπερυψωμένο ισόγειο, η γνωστή Ελένη "Πετράκη". Σε απλό. Και μία 'Αννα, που ήταν δωμάτιο. Ημιυπόγειο, η Αντζελίνα· μία νεαρή, μελαχρινή Ρουμάνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, φιλήδονο, όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, καλλίκορμη, μ' ένα ταττού χαμηλά στην κοιλιά. Σε απλό.
Πληρώθηκε.
Μηδέν προκαταρκτικά, μέτρια πίπα, ενώ σε ότι αφορούσε τις στάσεις, αρνήθηκε ν' ανεβεί από πάνω, αλλά ιεραποστολικά και πισωκολλητά γονατιστά, που την πήρα, παλινδρόμησα ικανοποιητικά.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο), η Φελίτσια· μια νεαρή με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος), κλειστός.
Ιάσονος 36, κλειστό.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο), η γνωστή θηριώδης Τζώρτζια. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος), η επίσης γνωστή, Μαρίνα η "Ταϊλανδή", με ίσιο, μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, μικρά, μυτερά στήθη, πεταχτό κωλαράκι, χαμηλό ανάστημα. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Ιάσονος 33, η Μαρία· με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατη και καλλίκορμη, μ' ένα ταττού στο αριστερό της αντιβράχιο. Σε απλό. Η μικροσκοπική, καυλόφατσα, 'Αντζελα — από Ιάσονος 20 αριστερό και μεσαίο, αλλά και Ιάσονος 27Α. Σε απλό, ενώ η 'Αντζελα μπαίνει και σε παρτούζα.
Ιάσονος και Λεωνίδου, άλλη μία γνωστή, η Ελένη· νεαρή με ξανθό μαλλί, φιλήδονη μούρη, μεγαλούτσικο στήθος, σώμα με καμπύλες, κωλάρα με κυτταριτιδούλα. Η ίδια ανακοίνωσε απλό.
Ιάσονος 43, άλλη γνωστή κι εδώ· η μελαχρινή, χαμηλού αναστήματος 'Αννα — από Κολοκ/νθούς 63. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο), η Φωτεινή —κι αυτή γνωστή— και η Ρωξάνη.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος), η επίσης γνωστή Ναταλί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.

καλη χρονια κυριε φανουρη να εχεις ευτυχια και πανω απο ολα υγεια  
Αντεύχομαι και δημοσίως, φίλε Γιώργο :)

Καλησπέρα και καλή χρονιά στους περισσότερους...αλλα ειδικά στους μεγάλους γνήσιους ενημερωτες δηλαδή στον προφεσορα και στον Φανουρη.
[...]
Θενκς μέιτ!...
Καλησπερίζω κι εγώ με τη σειρά μου, κι εύχομαι καλή χρονιά σε όλους... αλλά ειδικά στους μεγάλους, γνήσιους ενημερωτές, δηλαδή στον Προφέσσορα και στον Σμύρνη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Δεν το κόβετε με τις κατινιές λέω εγώ; Σβήστηκαν μανουροpost.

:rockon: :rockon: :rockon:

Σε τέτοιο  θρεντ δεν επιτρέπονται  off topic.

Επί του θέματος: Η  μοντέλα Αντζελίνα
γύρισε από διακοπές και βρίσκεται στο Φυλής 84 πρωί !   :rockon:
Πιο όμορφη παρά ποτέ !  :rockon:

Κυτταρίτις ΜΗΔΕΝ !  :rockon:
Άγαλμα !  :rockon:

Επίσης η Μουνάρα ψηλή λεπτή Φωτεινή
θα είναι την Παρασκευή των Φώτων
το πρωϊ στο Διδυμου 27 ,ωραιότερη από ποτέ !  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
ξερει κανεις ποτε γυρναει η βασίλισσα της φυλης Ροδικα ?
εχω παθει υπογλυκαιμια θελω να γλειψω το ζαχαρωτο μουνακι της
και το καραμελενιο κωλαρακι της.  :hi:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
ξερει κανεις ποτε γυρναει η βασίλισσα της φυλης Ροδικα ?
εχω παθει υπογλυκαιμια θελω να γλειψω το ζαχαρωτο μουνακι της
και το καραμελενιο κωλαρακι της.  :hi:

Που ειναι αυτη ρε τύπε και γω τη ψάχνω;  :think:

Don Aristippo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
66
Ακαποτα πηγε να σου βαλει κωλοδαχτυλο;

Ε, ναι. Τινάχτηκα και τη γλύτωσα...  :2funny: :2funny: :2funny: Το περίεργο είναι ότι εκείνη απόρρησε με την αντίδρασή μου!

...
Η οποία, σημειωτέον, έχει πεντακάθαρο και νοστιμότατο μουνί.
Ααααχ! Ευκαιρία να δούμε λίγο και την... Λάνα!  :smitten:

Η Καρολίνα, Διδύμου 18β, τι έγινε, ρε παιδιά; Δεν ξαναφάνηκε; Ο Σμύρνης, μήπως γνωρίζει κάτι;

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πήγε να δει τα παιδία της στη Μολδαβία μάλλον..  :huh:

Μην το γελάς καθόλου Πορνε μου, αν κι εγώ δεν το πίστευα αρχικά όντως έχει,
φαντάσου με παιδιά και είναι τόσο μουνάρα, είναι απίστευτο το γονιδιωμα της, καραμουναρα σε DNA level.

Γι αυτό την πάω τόσο, είναι DNA Perfect, φυσικό δείγμα ευγονικης.

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
469
Πόντοι
20
Καλησπέρα,1ο μου μήνυμα....παίδες ψάχνω εδώ και πολύ καιρό την Ιωάννα απο Ιάσωνος 31(το νέο) που είχε εργαστεί παλαιότερα και στο Φυλής 69.Λογικά το έχει σταματήσει το άθλημα...αλλά αν ξέρει κανείς ας μου πει!

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
""FOLA-ALERT"
kΟΛΩΝΟΥ 27α,απογευματινη βαρδια -Στεφανια,κοντοπουτανο γυφτακι με τουρλωτο κωλαρακι,ολο χαμογελα στο σαλονι,καραφολαρα στο δωματιο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
λογω  εππαγγελματικου φορτου δεν προλαβαινω να γραψω τις κριτικες για τα τευλευταια γαμησια  μου ηταν πολλα τις δυο τελευταιες μερες 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Φίλε Ντε Βίτο, κριτική για Ιονέλλα ;

Το λινκ που παραθέτεις είναι για την Ελενη.

Αν γνωρίζεις περί Ιονέλλας ( Φωκ 17β),πες  :hi:
Παλια δουλευε με το ονομα Ελενη στην αλυσιδα Φωκαιας 27α,27β και 24.Τοτε ειχε παραπανω κιλα και εδινε κωλο.Μετα αδυνατισε και εκανε μοντελε κορμι και εγινε μουναρα! Τωρα πλεον δεν δινει το κωλι της!
Η δικια μου κριτικη ειναι για την Ιονελλα πρωην Ελενη.Οι αλλες κριτικες ειναι για την Ελενα την επονομαζομενη ''Παμελα Αντερσον'' με τις βυζαρες που πλεον δουλευει στο Φυλης 134 οροφο τα πρωινα.Υπαρχει ενα μπερδεμα με τις κριτικες της Ελενας ''πορνοσταρ'' και τις κριτικες της Ελενης πρωην Ιονελλας.
:hi:

Don Aristippo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
66
Tι εννοείς ακάποτα;  Ακάποτα στο μουνί;

Όχι βέβαια, από το στόμα εννοούσε.

...

Πρωϊνή συνάντηση με την Φωτεινή, Διδυμου 27. Με εξαιρετικά κέφια η κοπέλα, κάναμε έναν έρωτα όλο τρέλα! Με άφησε ξέπνοο, να χαλαρώνω στο κρεβάτι για αρκετή ωρίτσα, μέχρι να συνέλθω. Ευχαριστούμε τον συναγωνιστή Λαδάκη για την ενημέρωση.

Παρεμπιπτόντως, ποιος ήταν ο συναγωνιστής που πρόλαβε και πήρε πρώτος την πρωϊνή παρθενιά της;  :tickedoff:

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
λογω  εππαγγελματικου φορτου δεν προλαβαινω να γραψω τις κριτικες για τα τευλευταια γαμησια  μου ηταν πολλα τις δυο τελευταιες μερες  

Γιώργαρε συγχαρητήρια! :thumbsup:
Να μας πεις το μυστικό πως γίνεται με ανυπαρξία στύσης "λόγω άγχους σχολής" (όπως λες εσύ ο ίδιος στις κορασίδες) να γαμάς τόσο πολύ.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom