Vassilis972
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καινούριος ψάχνω κάτι καθαρό και οικονομικό με 2 εκτονώσεις τι λέτε?
A,εντάξει φίλε μου,ευχαριστώ.Πάντως εύλογη η ερώτησή μου γιατί υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι εδώ μέσα που το βάζουν στο μουνί ακάποτα.Όχι βέβαια, από το στόμα εννοούσε.
Κατάλαβα.Γιώργαρε συγχαρητήρια!
Να μας πεις το μυστικό πως γίνεται με ανυπαρξία στύσης "λόγω άγχους σχολής" (όπως λες εσύ ο ίδιος στις κορασίδες) να γαμάς τόσο πολύ.
Καλησπερίζω κι εγώ με τη σειρά μου, κι εύχομαι καλή χρονιά σε όλους...
Παλια δουλευε με το ονομα Ελενη στην αλυσιδα Φωκαιας 27α,27β και 24.Τοτε ειχε παραπανω κιλα και εδινε κωλο.Μετα αδυνατισε και εκανε μοντελε κορμι και εγινε μουναρα! Τωρα πλεον δεν δινει το κωλι της!
Η δικια μου κριτικη ειναι για την Ιονελλα πρωην Ελενη.Οι αλλες κριτικες ειναι για την Ελενα την επονομαζομενη ''Παμελα Αντερσον'' με τις βυζαρες που πλεον δουλευει στο Φυλης 134 οροφο τα πρωινα.Υπαρχει ενα μπερδεμα με τις κριτικες της Ελενας ''πορνοσταρ'' και τις κριτικες της Ελενης πρωην Ιονελλας.
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή Ντε Βίτο !
...τον φίλο Digweed η παρουσία του οποίου κάθε ημέρα είναι πολύτιμη.
Γιώργαρε συγχαρητήρια!
Να μας πεις το μυστικό πως γίνεται με ανυπαρξία στύσης "λόγω άγχους σχολής" (όπως λες εσύ ο ίδιος στις κορασίδες) να γαμάς τόσο πολύ.
Ζωντανή μετάδοση πριν λίγο
Φυλής 69 αριστερά Τζούλια με το ατσούμπαλο σώμα. Πολύ μακριά από τα γούστα μου
Στο 65 ισόγειο η Χριστίνα Κου χαχα που λέτε
Απλό χωρίς 69
Οχι κυρία μου
Στο απέναντι 84 ισόγειο η κούκλα Αντζελινα. Πέρασα μαζί της και δεν μετάνιωσα
Πολύ καθαρά τα δωμάτια και η κοπέλα
Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή.
Έχει εξηγηθεί από τα παιδιά σε προηγούμενο ποστ.το ΅Κου΅ τι είναι?
Ο σκοπός του σχολίου δεν ήταν να επαινέσω τους καλούς ενημερωτές —μέσα στους οποίους, αναμφισβήτητα, βρίσκεται ο Digweed, στον οποίο μάλιστα, πριν δύο χρόνια και κάτι, είχα αφιερώσει και μία τσάρκα μου (www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5875657#msg5875657]εδώ[/url])— αλλά, έμμεσα, να πω την άποψή μου πως όταν ευχόμαστε καλή χρονιά καλό είναι να την ευχόμαστε προς όλους κι ύστερα, εφόσον το επιθυμούμε, να ξεχωρίζουμε κάποιους.Καλή Χρονιά και σε εσένα Φανούρη.
Επέτρεψέ μου να προσθέσω (και απορώ πως δεν τον αναφέρεις) στους πολύ καλούς ενημερωτές και τον φίλο Digweed η παρουσία του οποίου κάθε ημέρα είναι πολύτιμη.
Έχει εξηγηθεί από τα παιδιά σε προηγούμενο ποστ.
Πηρα τηλεφωνο στο πατρικό της Ροδικας στη Μολδαβια, το σήκωσε ο μπατλερ και ζητησα τη ματμαζελ Ροδικα.Μετα απο ανταλλαγή ευχων την ρωτησα ποτε θα γυρίσει Ελλαδα λαμβάνοντας την απάντηση -οταν τελειωσουν τα λεφτά-.
Ιωαννίνων 5, απόγεμαγεια σας,και καλη χρονια,γνωριζει καποιος που βρισκεται η καρλα η καυλα? την εχω τεραστια αναγκη,τελευταια αναφορα στο στουντιο ηλια ηλιου και πριν φωκαιας 25,πιο πριν ακομη ιασωνος 44 δεξι... σας ευχαριστω εκ των προτερων