Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (28 μέλη και 307 επισκέπτες)

Vassilis972

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καινούριος ψάχνω κάτι καθαρό και οικονομικό με 2 εκτονώσεις τι λέτε?

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Όχι βέβαια, από το στόμα εννοούσε.
A,εντάξει φίλε μου,ευχαριστώ.Πάντως εύλογη η ερώτησή μου γιατί υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι εδώ μέσα που το βάζουν στο μουνί ακάποτα.
Ο κ.Αμτζίκ θα κάνει την τιμή να μας απαντήσει;

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Γιώργαρε συγχαρητήρια! :thumbsup:
Να μας πεις το μυστικό πως γίνεται με ανυπαρξία στύσης "λόγω άγχους σχολής" (όπως λες εσύ ο ίδιος στις κορασίδες) να γαμάς τόσο πολύ.
Κατάλαβα.
Προφανώς μάς περνάει για μη πω τί και μας έχει τρελλάνει στις μούφα κριτικές ο Γιώργος από Φωκαίας και Φιλιππίδου.

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα κ καλή χρόνια μήπως ξέρει κανεις μια ανναμε φουλ τελευταία φορα την είχα πάρει φυλής 40 και πιο παλιά νομίζω στο 65 αν δεν κάνω λάθος;
Μήπως ξέρει κάποιος αν κ που εργάζεται ;;

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Καλησπερίζω κι εγώ με τη σειρά μου, κι εύχομαι καλή χρονιά σε όλους...

Καλή Χρονιά και σε εσένα Φανούρη.  :hi:

Επέτρεψέ μου να προσθέσω (και απορώ πως δεν τον αναφέρεις) στους πολύ καλούς ενημερωτές και τον φίλο Digweed η παρουσία του οποίου κάθε ημέρα είναι πολύτιμη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.355
Πόντοι
1.686
Παλια δουλευε με το ονομα Ελενη στην αλυσιδα Φωκαιας 27α,27β και 24.Τοτε ειχε παραπανω κιλα και εδινε κωλο.Μετα αδυνατισε και εκανε μοντελε κορμι και εγινε μουναρα! Τωρα πλεον δεν δινει το κωλι της!
Η δικια μου κριτικη ειναι για την Ιονελλα πρωην Ελενη.Οι αλλες κριτικες ειναι για την Ελενα την επονομαζομενη ''Παμελα Αντερσον'' με τις βυζαρες που πλεον δουλευει στο Φυλης 134 οροφο τα πρωινα.Υπαρχει ενα μπερδεμα με τις κριτικες της Ελενας ''πορνοσταρ'' και τις κριτικες της Ελενης πρωην Ιονελλας.
:hi:

:hi: :hi:

Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή  Ντε Βίτο !  :rockon:

apwer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Ζωντανή μετάδοση πριν λίγο

Φυλής 69 αριστερά Τζούλια με το ατσούμπαλο σώμα. Πολύ μακριά από τα γούστα μου

Στο 65 ισόγειο η Χριστίνα Κου χαχα που λέτε
Απλό χωρίς 69
Οχι κυρία μου

Στο απέναντι 84 ισόγειο η κούκλα Αντζελινα.  Πέρασα μαζί της και δεν μετάνιωσα
Πολύ καθαρά τα δωμάτια και η κοπέλα
Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή.

kwstas30

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας,και καλη χρονια,γνωριζει καποιος που βρισκεται η καρλα η καυλα? την εχω τεραστια αναγκη,τελευταια αναφορα στο στουντιο ηλια ηλιου και πριν φωκαιας 25,πιο πριν ακομη ιασωνος 44 δεξι... σας ευχαριστω εκ των προτερων

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Γιώργαρε συγχαρητήρια! :thumbsup:
Να μας πεις το μυστικό πως γίνεται με ανυπαρξία στύσης "λόγω άγχους σχολής" (όπως λες εσύ ο ίδιος στις κορασίδες) να γαμάς τόσο πολύ.

Δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις.

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Ζωντανή μετάδοση πριν λίγο

Φυλής 69 αριστερά Τζούλια με το ατσούμπαλο σώμα. Πολύ μακριά από τα γούστα μου

Στο 65 ισόγειο η Χριστίνα Κου χαχα που λέτε
Απλό χωρίς 69
Οχι κυρία μου

Στο απέναντι 84 ισόγειο η κούκλα Αντζελινα.  Πέρασα μαζί της και δεν μετάνιωσα
Πολύ καθαρά τα δωμάτια και η κοπέλα
Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή.

το ΅Κου΅ τι είναι?

πάντως η Χριστινα είναι το πιο ωραίο μουνάκι στην φυλής!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.640
Πόντοι
41.129
Πηρα τηλεφωνο στο πατρικό της Ροδικας στη Μολδαβια, το σήκωσε ο μπατλερ και ζητησα τη ματμαζελ Ροδικα.Μετα απο ανταλλαγή ευχων την ρωτησα ποτε θα γυρίσει Ελλαδα λαμβάνοντας την απάντηση -οταν τελειωσουν τα λεφτά-.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Καλή Χρονιά και σε εσένα Φανούρη.  :hi:

Επέτρεψέ μου να προσθέσω (και απορώ πως δεν τον αναφέρεις) στους πολύ καλούς ενημερωτές και τον φίλο Digweed η παρουσία του οποίου κάθε ημέρα είναι πολύτιμη.
Ο σκοπός του σχολίου δεν ήταν να επαινέσω τους καλούς ενημερωτές —μέσα στους οποίους, αναμφισβήτητα, βρίσκεται ο Digweed, στον οποίο μάλιστα, πριν δύο χρόνια και κάτι, είχα αφιερώσει και μία τσάρκα μου (www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5875657#msg5875657]εδώ[/url])— αλλά, έμμεσα, να πω την άποψή μου πως όταν ευχόμαστε καλή χρονιά καλό είναι να την ευχόμαστε προς όλους κι ύστερα, εφόσον το επιθυμούμε, να ξεχωρίζουμε κάποιους.
Αυτό επέλεξα να το κάνω χρησιμοποιώντας ακριβώς (σχεδόν) το σχόλιο του διαδικτυακού μου φίλου Σμύρνη, αλλάζοντας τη λέξη «περισσότερους» με τη λέξη «όλους».

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πηρα τηλεφωνο στο πατρικό της Ροδικας στη Μολδαβια, το σήκωσε ο μπατλερ και ζητησα τη ματμαζελ Ροδικα.Μετα απο ανταλλαγή ευχων την ρωτησα ποτε θα γυρίσει Ελλαδα λαμβάνοντας την απάντηση -οταν τελειωσουν τα λεφτά-.

Αυτο είναι το καλο σενάριο, φαντάσου να την κάνει για καμμια Γερμανία
...γαμησε τα πορνε μου, τουλάχιστον το γευτηκαμε για τα καλά το λουλούδι.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.275
Πόντοι
14.615
γεια σας,και καλη χρονια,γνωριζει καποιος που βρισκεται η καρλα η καυλα? την εχω τεραστια αναγκη,τελευταια αναφορα στο στουντιο ηλια ηλιου και πριν φωκαιας 25,πιο πριν ακομη ιασωνος 44 δεξι... σας ευχαριστω εκ των προτερων
Ιωαννίνων 5, απόγεμα

silverhawk1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Αυτή η Χριστίνα Κου είναι μία 19 Ρουμάνα που είναι πολύ παιχνιδιαρα κ έχει ένα τατουάζ στον αριστερό της ώμο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom