The Bad Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 131
- Πόντοι
- 280
Και εύκολα κιόλας...... ;)Πριν από λίγο στην τρέχουσα απογευματινή βάρδια...
Φυλής 134 όροφος:
Η Κατερίνα το όμορφο μελαχροινό στυλιαροπιπίνι-κάτι Ροδικοσάντρες τις έχει για φρυγανιά στο τσάι της...
διδυμου εχει μπολικεςΧοντρες βαρεων βαρων που παιζουν??
Πριν από λίγο στην τρέχουσα απογευματινή βάρδια...
Φυλής 67:
Το γνωστό δίδυμο της καστανόξανθης (και πιο μαζεμένης) Μαρίας και της μελαχροινής (και πιο ξεπεταγμένης) βυζοΛαουρας-παραδόξως ντυμένη στο σαλόνι.
[size=19pt]Καλά Χριστούγεννα λατρεμένοι μου φίλοι !![/size]
Χοντρες βαρεων βαρων που παιζουν??
Στην Μισέλ αναφέρεσαι; Η ψιλή κοπέλα με μεγάλο στήθος; Το onlygreek είναι στο Κολ32Β.Ερωτηση. Εμπειροι και ενημερωμενοι μυστες help.
Ποιο ειναι η γυφτοειδης εκφυλοφατσα τυπου Φουρειρα μαλλον ελληνιδα γυφτισσα με ωραια δυναμιτικη κωλαρα, με ωραια τσιμπουκοχειλα, που εμφανιζεται συνηθως πρωι καπου στα 30αρια της Κολωνου εκει γυρω απο το ονλυγκρικ ισως και σ αυτο και ζηταει 15αρια?
Η πουτανιτσα δειχνει να ειναι μεγαλη ψωλαρπαχτρα.
Τα φωτα σας παρακαλω.
απο εχθες ξεκουραστηκα γαμησα δυο φορες
Επιλεκτικη ενημερωση από καποιους οικους στη χθεσινη πρωινη βαρδια.
Φωκαιας 27, η Αθηνα. Κλασσικα ουρα τα δωματια. Βγαινει εξω η Αθηνα δε λεω συμπαθητικη σαν φατσα αλλα το σωμα της εχει λιγο ξεχειλωσει ρε παιδι μου.Ατσουμπαλος κωλος και ασσυμετρος. Μπας και δεν ειδα καλα?
Διδυμου 18, Κατερινα η σερβα. Θελεις λιγο το ζεστο χαμογελο, λιγο ο αερας αυτοπεποιθησης λιγο η ωραια εμφανιση της ξανθιας μιλφαρας της παραδιπλανης πορτας και περασα. Δεν το μετανιωσα, με τελειωσε με την πιπα της και μονο, με στραγγιξε και αφησε ένα χαμογελο στη φατσα μου σαν να ειχα βγει από μποτοξ. Σημειωσατε παρακαλω ότι εξαιρετικα δυσκολα τελειωνω χωρις να τον βαλω σε τρυπα κατω από την κοιλια.
Ερωτηση. Εμπειροι και ενημερωμενοι μυστες help.
Ποιο ειναι η γυφτοειδης εκφυλοφατσα τυπου Φουρειρα μαλλον ελληνιδα γυφτισσα με ωραια δυναμιτικη κωλαρα, με ωραια τσιμπουκοχειλα, που εμφανιζεται συνηθως πρωι καπου στα 30αρια της Κολωνου εκει γυρω απο το ονλυγκρικ ισως και σ αυτο και ζηταει 15αρια?
Η πουτανιτσα δειχνει να ειναι μεγαλη ψωλαρπαχτρα.
Τα φωτα σας παρακαλω.