Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (10 μέλη και 195 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω γαμουσα μια φορα τη μιλενα στο δωματιο και ο τσατσος αρης αρχισε να βηχει δυνατα για το συνθημα,αλλα η μιλενα μου ειπε να της σκισω το κωλο να βογγαει και να ζηλευει ο πουστης.ζηλευει οταν με σκιζουν λεει και βηχει να βγω.στη μουναρα της τον εγραφε

Αστον να σου χαιδεψει λιγο το μπουτι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
σημερα στο φιλλιπιδου η τσατσα μου τα πρηξε οτι ειναι στουντιο το μαγαζι τους και κατι τετοιες μαλ@κιες και οτι δεν χτυπανε πορτα!!! αλλα την μουσικη ηξερε να την ανεβασει στο τερμα 2-3 φορες μπροστα μου επειδη ο πελατης ηταν ακομα μεσα στο δωματιο
XAXAXAXA!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οταν μου λες 10ευρω 10λεπτα- 20ευρω 15λεπτα αυτο δεν λεγεται τιμια συναλλαγη. Αν το καταλαβαινεις αυτο παμε παρακατω. Αν οχι δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε να το συζηταμε.  :hi:

Τιμιο ειναι οτι ειναι ξεκαθαρο απο την αρχη. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι και συμφερον για τον πελατη.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω ειχα θεμα με τον τσατσο το πρωι στο φωκαιας 9 μεσαιο μου ελεγε  για το καυλι μου    

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Την επομενη φορά που θα συναντήσω τσατσά η τσάτσο που θα αρχισει τις μαλακιες στο σαλονι ότι εμεις εδώ δεν βιαζομαστε και λαγους με πετραχειλια και αντιληφθω να αρχισει τους βηχες εξω από τη πορτα ή να δυναμώνει τις μουσικές θα τους ξεφτυλισω και θα φυγω.

Αλλο κολπο που κανουνε ειναι να στεκονται εξω απ τν πορτα του δωματιου και να μιλανε δυνατα στους πελατες στο σαλονι.

εγω ειχα θεμα με τον τσατσο το πρωι στο φωκαιας 9 μεσαιο μου ελεγε  για το καυλι μου   

Τι σου ελεγε γιωργο;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οτι φαινεται οτι τον εχεις μεγαλο  και μπες να γαμησεις την κοπελα 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οχι απλος ημουν καυλωμενος  και κοιταζε το παντελονι μου ζορμπα δεν γαμαω ανδρες

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Εκτεταμένη έκτασης ενημέρωση από την απογευματινή(δεύτερη) βάρδια του Μεταξουργείου, μαζι με Digweed, και Επιρρεπή. (18:40 - 20:50), όπου είχαμε τα εξής :

ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΟΥ

11 ισογειο : Η Ντορινα.  :kissass:
11 υπογειο : Η Αννα, η αδυνατη πολύ συμπαθητικη κοπελα.
11 οροφος : Η Ντιανα, μελαχρινη νοστιμουλα κοπελα  :kissass:
15 αριστερα : Η busty Ρωξαννη, και η Μαγδα.
15 δεξια : Η Αννα, η ζουμερη "φρυδατη".
23 υπογειο : Η κοκκινομαλλα μιλφ Γιαννα, από το Ιασωνος 10 ισογειο.
27 οροφος : Η αδυνατη μιλφογκιλφ Φωτεινη.
27 υπογειο : Η Χριστινα,  :kissass: η ομορφη καστανοξανθη κοπελα, με συντομο περασμα κι από φυλης, το Σεπτεμβριο.
27 ισογειο : Η Μαρινα(η Μαρινελα όπως την είχαμε γνωρισει), με τις βυζαρες της, από το Ιασωνος 20Β, 20Γ, και προσφάτως από το Κολωνου 45(δεξια).
30Α ισογειο : Η Μαρια, και η Τζωρτζια(από Κολωνου 15 τελευταια).
30Β, 1ος οροφος : Η Ολγα.
30Β, 2ος οροφος : Η Κατια.
32Γ υπογειο : Η Μαρια, η "λατιν".
45 αριστερα,διαδρομος : Η Ναταλι.
45 αριστερα, μεσαιο : Η Ειρηνη.
45 δεξια : Η Ντανα, με μαυρα μακρια μαλλια, αλλα με πεσμενο στηθος.
47 ισογειο : Η θρυλικη  Ζανα.
47 οροφος : Ο ογκόλιθος Τζουλια, και η ξανθια μιλφ Ναταλι.
48 ισογειο : Η Βαλερια, και η Ελενα(ξανθο μιλφογκιλφ).
53 ισογειο : Η Ολγα, καστανοξανθο μιλφ.

ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ

1Α ισογειο : Η Μαρινα, και η Ειρηνη.
1Β αριστερα : Η ξανθια φολα Ριτα.
1Γ ισογειο : Η Αννα, η αδερφη της Μπιανκας.
2Α ισογειο : Η Ελενα, ενας ξανθος τοφαλος.
2Β οροφος : Η Νικολ, ενας επισης πιο μικρος τοφαλος.
10 οροφος : Η ζουμερη Αλεξανδρα.
19 ισογειο : Η Βιολετα, καινουργια συμπαθητικη ξανθια κοπελα.
19 οροφος : Η Βανεσα, από Ιασωνος 36, και 44 δεξια.
20Α ισογειο : Η Βιβή  :kissass:
20Β οροφος : Η γυρολόγος Κλαουντια.
20Γ ασανσέρ : Η Αννα, σχετικα καινουργια γεματουλα κοπελα.
30 υπογειο : Η Σονια, ξανθια κοπελα.
30 οροφος : Η Ζωη που επανηλθε, μετα απο το αποτυχημενο περασμα της απο Φυλης 134 υπογειο.
31 υπογειο : Η Μαρια η¨"ρωσιδα", με το πλουσιο μπουστο.
31 hostel: Η Αλεξανδρα(Μονικα)(Mις Κωνσταντζα), με προϋπηρεσία προσφατα στο Φωκαιας 25 ισογειο.
33 οροφος : Η ξανθουλα πετιτ Αντζελα, και η Μαρινα η "ταυλανδεζα".
36 κοτετσι : Η ξανθια μιλφ Νικα.
37 ισογειο : Η Καρινα.
37 οροφος : Η ξανθια Νατασα, από Ιασωνος 19 οροφος.
44 δεξια : Η Ελενα(πρωην Χριστινα), επανηλθε κι αυτή μετα από μεγαλο διαστημα.
44 αριστερα : Η Μαρια, η ξανθια(όχι η φυλακοβια).
46Α ισογειο : Η Αλισια, από Κολωνου 27 οροφος.
46Β ισογειο : Η Τατιανα, σταθερα πολύ καιρο εκει.
43 ισογειο : Η Αννα, η μινιατουρα σκουροδερμη κοπελα.

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

15 ισογειο : Η Στελλα, μιλφ με μαυρα καρε μαλλια.
22 ισογειο : Η Μαρινα, και η Ειρηνη(αμφότερες από Αχαρνων 85).
22 οροφος : Η Λινα, ενας ξανθος μπόγος.
25 δεξια : Η Βικυ, και η Ροζα.
28 αριστερα : Η γυφτοπουλα Στεφανια, από Κολωνου 27 υπογειο.
28 δεξια : Η Αλινα(Μπιανκα), και η Κατερινα.
28 δεξια, δεξια : Η Λαουρα, που κι αυτή ειχε ένα αποτυχημενο προσφατο περασμα από Φυλης 71 ισογειο, και οροφο.

ΣΤΗ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

6 οροφος : Η Ιονελλα.
28 ισογειο : Η Ρωξαννη.

ΣΤΗ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ

Κεραμεικου 15 οροφος : Η Ελενα, μια μελαχρινη κοπελα με συμπαθες προσωπο, αλλα μονο αυτό.

ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

59 οροφος : Η Ντιανα, ξανθια γεματουλα κοπελα, με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
59Α ισογειο : Η Ολγα, :kissass: ωραια μελαχρινη κοπελα, με ελευθερο στοματικο.
Αχιλλεως 48, και Μαραθωνος : Η Μαρσελα.

Κλειστα ηταν τα εξης μαγαζια :
Κολωνου 23 ανακτορο, Ιασωνος 27 υπογειο, Ιασωνος 31 δεξια, Καλλεργη 33, Μεγαλου Αλεξανδρου 25 αριστερα, Ιασωνος 10 ισογειο, Κεραμεικου 13 υπογειο, και 15 ισογειο, Κολωνου 32Α, Ιασωνος 1Β δεξια, Ιασωνος 46 οροφος, και Λεωνιδου 28 οροφος.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πολύ καλή (και σαρωτική!) η ενημέρωσή σου φίλε Εκλεκτικέ!  :hi:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Και τα κλειστά, νέα πνοή στην ενημέρωση!  :hi:

Η Φωτεινή απο Κ27 δουλεύει και Ι2 πάνω;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Παιδια πληροφορια για να προσεχουμε..Κολωνου 45 μακρυ διαδρομο ευθεια.Μια μιλφ προς γκιλφ..Απαξιωτικη φατσα αλλα με πολυ ωραιο κωλο στρογγυλοτατο και γεματο..γυρω στα 57..Πρεπει να ειναι...πολυ ρομαντικη...Ενας φιλος μου μπηκε δυο φορες σε αυτην..Και τις 2 φορες πηγε να του το βαλει ακαποτα μεσα της!!!Ο φιλος μου της ειπε ξεχασες κατι?Kαι αυτη ΚΑΙ τις δυο φορες του την εδωσε την καποτα για να...την βαλει μονος του..Κανενα παρομοιο σκηνικο σε εσας?(Aπογευματινη-βραδυνη βαρδια)

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Παιδια πληροφορια για να προσεχουμε..Κολωνου 45 μακρυ διαδρομο ευθεια.Μια μιλφ προς γκιλφ..Απαξιωτικη φατσα αλλα με πολυ ωραιο κωλο στρογγυλοτατο και γεματο..γυρω στα 57..Πρεπει να ειναι...πολυ ρομαντικη...Ενας φιλος μου μπηκε δυο φορες σε αυτην..Και τις 2 φορες πηγε να του το βαλει ακαποτα μεσα της!!!Ο φιλος μου της ειπε ξεχασες κατι?Kαι αυτη ΚΑΙ τις δυο φορες του την εδωσε την καποτα για να...την βαλει μονος του..Κανενα παρομοιο σκηνικο σε εσας?(Aπογευματινη-βραδυνη βαρδια)
Μια άσχημη και γριά πουτάνα τον παίρνει χωρίς καπότα ποιος το περίμενε... Κάτι μου λέει ότι ο φίλος σου θα πάει και τρίτη φορά.Επειδή προσέχει.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
αποτι θυμαμαι ειχε φυγει προπερσυ τον αυγουστο για διακοπες και νομιζω ηταν να αρχισει 10 σεπτεμβρη δουλεια,ομως δεν εμφανιστηκε ποτε.αν δουλευε καπου σιγουρα καποιος θα τη ειχε δει....ο τομυ ντεβιτο ειχε γραψει περσυ πως την ειδε λεωνιδου28 αλλα μαλλον εκανε λαθος.παει αυτη
Την ειχα δει περυσι δυο φορες στη μεταμεσονυχτια αλλαγη στο Λεωνιδου 28 ισογειο.Για την Χριστινα σκυλι του πολεμου μιλαω.Αυτη που ειχε δουλεψει επισης στο Κολωνου 30β οροφο και Ιασωνος 10 οροφο.Ειμαι 100 τοις εκατο σιγουρος οτι ηταν αυτη!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Έκανε άλλη μία εμφάνιση ''μία κι έξω'' στο Κολωνού 15,με ενημέρωσε έγκυρος συναγωνιστής,πήγα την επόμενη μέρα αλλά...

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Την ειχα δει περυσι δυο φορες στη μεταμεσονυχτια αλλαγη στο Λεωνιδου 28 ισογειο.Για την Χριστινα σκυλι του πολεμου μιλαω.Αυτη που ειχε δουλεψει επισης στο Κολωνου 30β οροφο και Ιασωνος 10 οροφο.Ειμαι 100 τοις εκατο σιγουρος οτι ηταν αυτη!!! :rockon: :rockon: :rockon:
πηγα τοτε και εψαξα αλλα ημουν ατυχος.τωρα που το λες ειχε δουλεψει και λεωνιδου 28 πιο παλια.μακαρι να γινει καμια ξαφνικη επανεμφανιση,ειναι ο μονος λογος για να ξαναπατησω μεταξουπολη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom