Να 'μαστε και εμεις. Χθες στη δευτερη απογευματινη φυλης.
φυλης 54α οροφος: Χριστινα η τσαχπινα, πιπινι καυλομουναρος σε μεγαλα κεφια, ξεσαλωνε στο σαλονι. Εγω,-Φυγε απο 'δω μωρη, ασε με. Αυτη,
-Τι εγινε με φοβασαι? -Οχι απλα σε φοβαμαι, χεζομαι πανω μου
με ολα αυτα που μου εκανες την τελευταια φορα, με ταραξες στο δαγκωμα. Περασαν δωματιο δυο φιλαρακια μου, παθανε ζημια με την κοπελα, ξετρελαθηκαν.
φυλης 54β ισογειο: Αννα Ιλονα η ξανθια μουναρα, πρωτη φορα την πετυχαινω στο συγκεκριμενο οικο, δηλαδη εδω και εφτα χρονια.
φυλης 56 Ελενα καστανο ρωσιδακι, γλυκια κοριτσιστικη φατσουλα μετριο ομως σωμα.
φυλης 66α Ρενατα η ελαφινα, δυνατο ομορφο μιλφ, εμφανη τα παραπανισια κιλα που εχει παρει.
φυλης 59 Ιωαννα κοντη χοντρη κοκκινομαλλα, πολυ μετρια παρουσια.
φυλης 61 Τζουλια ξανθια, σχετικα ομορφο σωμα και προσωπο αλλα κατι δεν μου αρεσε αυτη τη φορα. Μαζι της και μια κατσαρομαλλα με κωλο, λιγα πραγματα και εδω.
φυλης 65 οροφος: Δυο κοπελες, Χριστινα το κοντο καυλοπιπινο και Αντωνια κοπελα με αδυνατο σωμα, καστανο ισιο μαλλι συμπαθητικο προσωπο.
φυλης 65 ισογειο Ελενα η μπασκετμπολιστρια, ηταν που ηταν νταρντανα εχει παρει και αλλα κιλα, εχει γινει θηριο πλεον.
Φυλής 67: Λαουρα με τους βυζους, μελαχρινη με κανονικο σωμα αλλα ποτε δεν μου αρεσε η φατσα της.
φυλης 69 οροφος: Δυο κοπελες και εδω, Ευα προμιλφ με ξανθο καρε μαλλι και Μαρια μελαχρινη πιτσιρικα με αδυνατο σωμα και πολυ συμπαθητικο προσωπο.
φυλης 69 ισογειο: Στελλα το ξανθο μιλφονι με τα γυαλακια, και με αλβανικη προφορα να μας λεει -περαστε και οι τρεις μαζι μεσα στο δωματιο να μου shkisete τις τρυπες. Ρε την τρυπιδω.
φυλης 71 ισογειο: Καρμεν νεα κοπελα καστανο ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους, κανονικο σωμα κοντουλα, γλυκια παρουσια και καλοσχηματισμενος κωλος, μπορει και οχι πρεπει να τον ξαναδω.
φυλης 71 οροφος Χριστινα μελαχρινη πλεον, ομορφη κοπελα με αδυνατο κανονικο σωμα και Ατζελλα(νομιζω) μελαχρινο παχυδερμο με κρεμαστες βυζαρες και δερμα ασπρο σαν γαλα.
φυλης 84α ισογειο: Σονια ο μελαχρινος πιπινομουναρος αλογο κανονικο, αντικειμενικα το καλυτερο σωμα αυτη τη στιγμη στη φυλης, ειπαμε και πολλες ιστοριες του παρελθοντος με τον κυρ Βασιλη, εγκαταλειπει και αυτος οριστικα την τσατσοδουλεια σε λιγο καιρο. Γκεστ σταρ στο σαλονι -Πορνομεταναστης-.
φιλιππιδου 11 ισογειο: Δυο μετριες ξανθιες αναγωγες.
φιλιππιδου 11 οροφος: Αννυ η πορνοσταρ.
φωκαιας 7 υπογειο: ευθεια Ελενα το ξανθο πιπινι, ομορφο προσωπο, ωραιοι βυζοι, σωματαρα, μουναρα. Στροφη με τα πορνοτακουνα, παει να πεσει κανονικοτατα και η τσατσα με απιστευτο πλονζον να την σωζει απο πτωση την τελευταια στιγμη.
φωκαιας 9 δεξια: Ειρηνη η μελαχρινη βουλγαρα κλασσικα με πρωκτικο.
φωκαιας 17 ισογειο: Μαρη μελαχρινη με ισιο μαλλι, λευκο δερμα, κανονικο σωμα με πιασιματακια και ωραια κρεμαστα βυζια.
φωκαιας 17 οροφος: Ρωξαννη μελαχρινη κοπελα που και αυτη πλεον εχει παρει αρκετα κιλα και αρχιζει να ξεχειλωνει ασχημα. Τι εγινε ρε κοριτσια το ριξαμε οι περισσοτερες στο φαι. Κριμα για την συγκεκριμενη γιατι εχει υπαρξει μουναρα στο παρελθον.
φωκαιας 24: Ρωξαννα, μελαχρινο αδυνατο πιπινι με ομορφο προσωπο αν και καπως αχαρο σαλοναρισμα.
Αν και τα φιλαρακια μου εριξαν ο καθενας απο δυο πιστολιες, εγω μετα απο σχεδον δυο χρονια, δεν γαμησα σε τσαρκα στη φυλης. Μα πως εγινε αυτο.
:S