Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 464 άτομα (34 μέλη και 430 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 7 υπόγειο: Η Έμμυ η καστανή μετριοπούλα με το καλό αδύνατο κορμί.

Φωκ.9 αριστερά: Η Άντζυ η καστανόξανθη κοντή αρκετά αδύνατη πιτσιρίκα-με πρωκτικό και πάλι στο μενού της.

Φωκ.9 δεξιά: Η Ειρήνη η πολύ όμορφη μελαχροινή Βουλγάρα με τα ωραία σκιστά μάτια και με κώλο που όλο και γίνεται και πιο ζουμερός και τον οποίο και δίνει.

Φωκ.17 ισόγειο: Η Έλενα η μελαχροινή νταρντανοπούλα με το συμπαθητικό πρόσωπο.

Φωκ.17 όροφος: Η Μπιάνκα η ξανθιά  πιτσιρίκα με γλυκό  πρόσωπο και με καλό σωματάκι-γυμνόστηθη πλέον στο σαλόνι,πάνε τα παλαιά πιο μαζεμένα...
Μαζί της η γνωστή Ιονέλα .
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69 και οι δυο κοπέλες.

Κλειστά τα Φωκαίας 19 , 25α και β.

Φωκ.27 υπόγειο: Η Καρολίνα η ξανθιά συμπαθητική γεματούλα.

Φωκ.27 ισόγειο: Η Σάρα η καστανή πιτσιρίκα με το συμπαθητικό πρόσωπο και με καλό αδύνατο κορμί.

Φωκ.27 όροφος: Η Άννυ η γνωστή ξανθιά κοπέλα.

Φωκ.24: Η ξανθιά Κατερίνα,συμπαθητική στο πρόσωπο και ζουμερή στο κορμί.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη χθεσινή απογευματινή βάρδια εθεάθη στο Κολωνού 15 αριστερά ένα ζουμερό κοντοπούτανο με βυζάρες και πεταχτό κωλαράκι,φορούσε γυαλιά και ήταν πολύ καλοδιάθετο!Αν ξέρει κάποιος κάτι ή αν τη δοκιμάσει,ας ενημερώσει,μου φάνηκε άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση!

Αλίνα το όνομά της και ακριβώς όπως την περιγράφεις.

Έχω την εντύπωση πως έχει δουλέψει (πριν από λίγο καιρό) στο Φυλής 71 ισόγειο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ολες απο φωκαιας  της εχω γαμησει εκτος απο την εμμυ και την ελενα απο φωκαιας 17 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αλίνα το όνομά της και ακριβώς όπως την περιγράφεις.

Έχω την εντύπωση πως έχει δουλέψει (πριν από λίγο καιρό) στο Φυλής 71 ισόγειο.

Αν ειναι η ιδια που ειχα δει την ειχα χαρακτηρισει το καλυτερο πιπινι της Φυλης.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
εχει ωραιο προσωπο και καλη συμπεριφορα/αποδοση μεσα στο δωματιο.
και εκει τελειωνουν τα θετικα γιατι το σωμα της δεν ειναι καθολου, μα καθολου καλο, δυστυχως !

Για ακόμη μια φορά, ολόσωστος ο παίκτης!  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
εχει ωραιο προσωπο και καλη συμπεριφορα/αποδοση μεσα στο δωματιο.
και εκει τελειωνουν τα θετικα γιατι το σωμα της δεν ειναι καθολου, μα καθολου καλο, δυστυχως !
Νομίζω ότι ανάποδα τα λες,χωρίς παρεξήγηση πιστεύω!Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει και ξενερώνουμε με τις κοπέλες,''απ'έξω κούκλα,κι από μέσα πανούκλα!'',χρησιμοποιώντας καταχρηστικά τη γνωστή παροιμία.Αν είναι καλή στη δουλειά της και φεύγεις ευχαριστημένος,μικρή σημασία έχει αν υπάρχουν κάποιες ατέλειες στο σώμα μιας κοπέλας,γνώμη μου πάντα... :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ομορφια      δεν    ειναι τοσο    σημαντικη  οι  υπηρεσιες  ειναι σημαντικες   

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Νομίζω ότι ανάποδα τα λες,χωρίς παρεξήγηση πιστεύω!Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει και ξενερώνουμε με τις κοπέλες,''απ'έξω κούκλα,κι από μέσα πανούκλα!'',χρησιμοποιώντας καταχρηστικά τη γνωστή παροιμία.Αν είναι καλή στη δουλειά της και φεύγεις ευχαριστημένος,μικρή σημασία έχει αν υπάρχουν κάποιες ατέλειες στο σώμα μιας κοπέλας,γνώμη μου πάντα... :hi:
η ομορφια      δεν    ειναι τοσο    σημαντικη  οι   υπηρεσιες  ειναι σημαντικες    

μαγκες σιγουρα ειναι σημαντικες οι υπηρεσιες αλλα αν η κοπελα εχει πολλες σωματικες ατελειες (και οχι καποιες) τοτε αυτοματα χανεται μεγαλο μερος της απολαυσης για εμενα. (εκτος αν πας εξαρχης σε κανα γκιλφοτσιμπουκαδικο, που ειναι εξαιρεση)
Για καποιον που δεν εχει γκομενα (και δεν το λεω προσβλητικα ή αλαζονικα αυτο) μπορει να του αρκει μια ζεστη συνευρεση, εγω θεωρω οτι αν δεν καυλωσει ο εγκεφαλος το σωμα... θα ζοριστει. Γιαυτο σαλοναρει η κοπελα αλλωστε. Και real life η γκομενα που θα την πεσεις (για την οποια δεν γνωριζεις τι αποδοση/συμπεριφορα εχει), το πρωτο κριτιριο θα ειναι η εμφανιση.
Σκεφτειτε λοιπον, το πιο νοστιμο φαι του κοσμου να στο σερβιρουν σε βρωμικο πιατο...  :-

Εν πασει περιπτωσει, συμφωνουμε πιστευω οτι σκοπος ειναι να βρισκουμε τα vfm, τις κοπελες που εχουν μια καλη αναλογια εμφανισης/αποδοσης.
Η κοπελα για την οποια αναφερθηκα, παρολο που ειχε πολυ καλη αποδοση, δεν ειχε τιποτα καυλωτικο περαν του προσωπου της και στην ιδια βαρδια υπηρχαν πιο πληρη πακετα στην γυρω περιοχη.
Καλημερα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μεταξουργειο οταν πηγαινω  κοιταζω  περισσοτερο  την  ομορφια  και το προσοπο  για φυλης  δεν με νοιαζει τοσο  πολυ    αλλα συμφωνο    στα  περισσοτερα  που  ειπες φιλε 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
''Τα στανταράκια μας πρέπει να τα τιμάμε'',λέει ένα παλιό γνωστό μέλος του site,γιατί αν δεν τα τιμάμε θα τα χάσουμε,συμπληρώνω εγώ,γι'αυτό τίμησα τη milf Άντζελα στο Κολωνού 48,εκεί που τις προηγούμενες ημέρες βρίσκαμε την Μπιάνκα/Λαβίνια από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28.Πολύ καυλιάρα για άλλη μία φορά!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
μαγκες σιγουρα ειναι σημαντικες οι υπηρεσιες αλλα αν η κοπελα εχει πολλες σωματικες ατελειες (και οχι καποιες) τοτε αυτοματα χανεται μεγαλο μερος της απολαυσης για εμενα. (εκτος αν πας εξαρχης σε κανα γκιλφοτσιμπουκαδικο, που ειναι εξαιρεση)
Θεωρώ δεδομένο ότι αναφερόμαστε σε μέσους αποδεκτούς σωματότυπους και μέσες αποκλίσεις από την κοινή αισθητική,εννοώντας ότι δεν θα πάρουμε τη μεζούρα και τη ζυγαριά να μετράμε μέγεθος βυζιών,ύψος,περιφέρεια μέσης και κώλου,βάρος,σαν να τις περνάμε από οντισιόν για τα καλλιστεία.Σαφώς και άμα εμφανιστεί καμιά φάλαινα-μπόγος,ή αντίθετα μια χτικιάρα,θα φύγω τρέχοντας!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
λογικο ειναι ουτε φαλαινα ουτε χτικιαρα και τα στανταρακια μας τα γαμαμε παντα ψωστε να τα εχουμε οταν τα χρειαστουμε

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ρε συναγωνιστες,παιζει κανενα καλο deepthroat  στην πιατσα αυτο τον καιρο?τυπου Ιβαννας η καρολινας απο διδυμου κ ρεμουνδου ατιστοιχα...ψαχνω καιω βεζινες κ τπτ

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Πριν λίγο, στο ακριτικό μπουρδέλο Κων208, συνάντησα την Άννα.
Πρόκειται για Ρουμάνα, λεπτοφυή, με επιμήκεις ξανθούς φυσικούς βοστρύχους, βυζιά 2ρια στητά.
Το πρόσωπό της έχει σχεδόν ανύπαρκτα ζυγωματικά, που αφενός της δίνουν παιδική όψη, αφετέρου μετά από χρόνια το πρόσωπό της θα "κρεμάσει", πράγμα που δεν συμβαίνει σε όσους έχουν ψηλά ζυγωματικά.
Τη γαμούσα παλιότερα, όταν δίνονταν στο Κων166 υπόγειο.
Με θυμήθηκε και με παρακάλεσε να την γαμήσω, πράγμα που έκανα με προθυμία.
Είναι πολύ καθαρή, άκακη, μάλλον αφελής, και γαμίεται με πλήρη προφύλαξη.
Φεύγοντας, με προσκάλεσε εγκάρδια την επισκεφτώ ξανά στο μέλλον.

Νομίζω ότι παλιά είχα γράψει μια κριτική για την Άννα, τρέφοντας την αγαθή ελπίδα ότι θεμελίωσα έργο αιωνιότερο του χαλκού, ότι οι αναγνώστες θα συγκινούνται με τη δική μου έκφανση του ωραίου, ότι επειδή έδρεψα τα ρόδα της Πορνείας θα με θυμούνται οι μελλούμενες γενιές, ότι πτερόεσσα η φήμη θα μου διασφαλίσει την αθανασία.
Εύελπις ο ποιητής, αλλά σήμερα, ούτε ο ίδιος θυμάμαι την κριτική.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
«Verba volant,scripta manent»,ή κατά το ελληνικότερον ''έπεα πτερόεντα''.Κάπου θα υπάρχει.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Νομίζω ότι παλιά είχα γράψει μια κριτική για την Άννα, τρέφοντας την αγαθή ελπίδα ότι θεμελίωσα έργο αιωνιότερο του χαλκού, ότι οι αναγνώστες θα συγκινούνται με τη δική μου έκφανση του ωραίου, ότι επειδή έδρεψα τα ρόδα της Πορνείας θα με θυμούνται οι μελλούμενες γενιές, ότι πτερόεσσα η φήμη θα μου διασφαλίσει την αθανασία.
Εύελπις ο ποιητής, αλλά σήμερα, ούτε ο ίδιος θυμάμαι την κριτική.
Λογικό. Τους μόνους αθάνατους που θυμόμαστε συνήθως είναι αυτοί που έχουν πεθάνει.

perpa

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Πριν από λίγο επιγραμματικά στην ψιλοάδεια από κόσμο (εκτός από κάποιες μεγάλες παρέες πιτσιρικάδων) κεντρική αγορά...

Φυλ.69 όροφος: Η Άννα μελαχροινή κοντή μιλφ με σπασμένο πρόσωπο και γεμάτο κορμί.Με πρωκτικό.

Έχει κανείς άποψη για τη συγκεκριμένη? Ανακοινώνει και παρτούζα απότι θυμάμαι

Ezalor

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
0
Έχουμε σημερινή ενημέρωση?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στα πέριξ...

Μαραθώνος 59 δεξιά: Η γνωστή Γιάννα.Καστανή,όμορφη γυναίκα με καλό αδύνατο κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα και 69.

Μαραθώνος 59 αριστερά: Η Κίρα.Μελαχροινό μινιόν πιτσιρικοειδές με νόστιμο μουτράκι,αδυνατούλα-ότι πρέπει και τους λάτρεις των πετίτ.Δεν της πήγαιναν και τόσο τα λευκά εσώρουχα που φορούσε αλλά...
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Για όσους θέλουν να αποφύγουν τη Βέργας,η Κίρα θα δουλεύει και αύριο εδώ.

Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος: Η Όλγα.Ψηλή,μελαχροινή με ωραίο θηλυκό πρόσωπο και κορμί ψιλοπιανούμενο-γυμνόστηθη σήμερα στο σαλόνι,το στήθος της δεν ήταν και ότι το καλύτερο.
Με απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερα: Η Κατερίνα το καστανόξανθο παρτσακλό με ελεύθερο τελείωμα στο πρόσωπο όπως ανακοίνωσε.

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά: Η Εύα η ξανθιά πολύ αδύνατη μιλφ με τα  ωραία μαύρα εσώρουχα που φοράει συνήθως.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο: Η Αγάπη.Ψηλή,κοκκινομάλλα πλέον με πολύ συμπαθητικό πρόσωπο και κορμί με ωραία πιασίματα.
Η ίδια σε ρόλο και υπηρεσίας ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ,με συν ελεύθερο στοματικό στα 30 ευρώ και ελεύθερο στοματικό μαζί με πρωκτικό στα 40 ευρώ.

Ιωαννίνων 3 όροφος: Η Σάρα από Κούβα,όπως παρουσιάστηκε.Μελαχροινή απροσδιορίστου ηλικίας,συμπαθητική φάτσα με σγουρό μακρύ μαλλί και κορμί κανονικό όσο πρέπει στεγνό.
Εάν θυμάμαι καλά ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom