Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (28 μέλη και 312 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Συνεχίζοντας πάνω από τις γραμμές...

Πιπίνου 118: Η Εύα η ξανθιά κοντοπούτανη κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο και με τα ωραία πιασίματα και η Λάνα,ξανθιά και αυτή,αδυνατισμένη,πιο γυναίκα και πιο θηλυκή από την πιτσιρικοΕύα.

Περγάμου 27: Η Άννα,η καστανή πλέον μιλφ με τα σκιστά μάτια τα μεγάλα βυζιά και την τροφαντή κωλάρα και η Ντίνα,καστανή μιλφ,με νοικοκυρίστικο πρόσωπο και σώμα με πιασιματάκια,όχι όμως ατσούμπαλα.
Και για τις δυο ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Αριστομένους 113: Ωραίο μιλφοδιδυμάκι:
Η Σύλβια,η ξανθιά όμορφη μιλφ με το κοντό μαλλί και η Νίκη,η άλλη ξανθιά γνωστή μιλφ.

Ρεμούνδου 21 όροφος: Η Σάσα.Καστανή μιλφ,με συμπαθητικό πρόσωπο.
Ψηλή και αδύνατη,ωραίο κορμί για την ηλικία της.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα και 69.

Ρεμούνδου 21 ισόγειο:  Η (παλαιά) Βικτώρια του Φωκαίας 27 με το σκοτάδι του σαλονιού να κρύβει ότι περίεργα σημάδια υπάρχουν επάνω της.
Ήταν σε δωμάτιο και Πακιστανός περίμενε να φύγει ο προηγούμενος πελάτης για να πάρει σειρά.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.

Ρεμούνδου 20: Η Αλίκη το γνωστό αδύνατο καστανό μιλφογκίλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Περγάμου 1: Η Αντριάννα.Ψηλή μελαχροινή  με ευχάριστο πρόσωπο,αχλαδονταρντάνα με μικρό στήθος και με κωλάρα την οποία και δίνει.

Αγ.Πέτρου 7: Η Μαίρη η κοντοκουρεμένη ξανθιά τατουαζάτη ζουμερή μιλφ-σε απλό πρόγραμμα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στα μεγάλα νούμερα της Φυλής...

Πιπίνου 65: Η Μαρία ή αλλιώς η Μάντα η γνωστή σκουρόδερμη κοπέλα με τα πιασιματάκια της-είχε αδυνατίσει αρκετά αλλά αρχίζει να ξαναπαίρνει.
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.

Το Φυλής 136 ήταν κλειστό.

Φυλής 134 υπόγειο: Η Μαρία.Κοντή καστανή με χαριτωμένο μουτράκι και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Γνωστό από Μεταξουργείο πετιτοειδές!
Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134 ισόγειο: Η Άννα η μελαχροινή Βουλγάρα μιλφ,ριζωμένη σε αυτό το μαγαζί.Θηλυκή φάτσα και κορμί με πιασίματα κάνει πλέον (εδώ και καιρό) απλό πρόγραμμα-πάει ο παλιός ο κώλος...

Φυλής 134 όροφος: Η Κατερίνα η μελαχροινή πιτσιρίκα με το όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι και με ωραίο κορμί.

Φυλής 109 ισόγειο: Η Ναταλί.Είχα να τη δω από την εποχή που δούλευε στην Ιωαννίνων όπου στα τελευταία της έδειχνε αρκετά κουρασμένη και ταλαιπωρημένη-το αντίθετο δηλαδή της αποψινής εικόνας της:
Με κοντό μαλλί και το αδύνατο σώμα της ήταν πολύ συμπαθητική και φρέσκια!
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69.

Φυλής 109 όροφος: Η Άντζελα η ξανθιά μιλφ και η Έρρικα.Σχετικά ψηλή μελαχροινή,φάτσα θηλυκή αλλά όχι προκλητική/πρόστυχη και σώμα με πιασιματάκια.
Φουλ πρόγραμμα η Άντζελα,τα πάντα εκτός κώλου η Έρρικα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Και στη Φωκαίας...

Φωκαίας 17 ισόγειο: Η Μάρη η μελαχροινή κοπέλα με το γεμάτο κρεμαστό στήθος και την χαρακτηριστική χαζόφατσα-κορμί με πιασίματα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Το Φωκαίας 17 όροφος την ώρα που πέρασα είχε ανοικτό το φως αλλά κλειστή την πόρτα.

Φωκαίας 19: Η Τζούλια η επονομαζόμενη και Ρωσογερμανίδα.Ωραίο πρόσωπο,με ελιά αλά Σίντυ Κρόφορντ,καλό νεανικό κορμί.Με 69.

Φωκαίας 25 όροφος: Η Βανέσα.Η μελαχροινή μιλφ με το τραχύ πρόσωπο.Σώμα σχετικά αδύνατο με μικρό στήθος-γενικά πολύ μέτρια εμφανισιακά.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα/στήθος.

Φωκαίας 25 ισόγειο: Η Ελένη η γνωστή καστανή γυρολόγος,γνωστή κυρίως από το Φυλής 66δ.
Ταλαιπωρημένη φάτσα,με αδύνατο αλλά όχι καλό σώμα . Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας 27 υπόγειο: Κλασσικά η Χριστίνα η ξανθιά ψευδούλα Ελληνοουκράνεζα με το αδύνατο σώμα- και με πρωκτικό στο μενού της.

Φωκαίας 27 ισόγειο: Η Σόφι η καστανόξανθη μιλφ.Καλό κορμί θηλυκό πρόσωπο-και με γυαλάκια για τους φετιχιστές!
Με πρωκτικό.
Μαζί της και η Σιμόνα η ωραία μελαχροινή Ρουμανοπιτσιρίκα.

Φωκαίας 27 όροφος: Η Ελένη.Κοντή ξανθιά,με πρόσωπο μάγκικο και σώμα με πιασιματάκια αλλά μικρόβυζη.
Με πρωκτικό.
Μαζί της μια Λίνα,κοντή τσιγγανοκατάσταση με πολύ μέτριο πρόσωπο και με κανονικό σώμα για την οποία ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.
Είναι στο στυλ της τσιγγανοΣαμπρίνας που δούλευε πριν από λίγο καιρό σε αυτή την αλυσίδα.

Φωκαίας 24: Η Κατερίνα και η Καρολίνα,οι δυο ξανθές κοπέλες,πιο ψηλή η Κατερίνα και με πιο γυναικείο πρόσωπο και πιο κοντή και πιο πιτσιρίκα (τουλάχιστον φατσικά) η Καρολίνα.
Ως συνήθως ανακοινώθηκαν και για τις δυο τα πάντα εκτός κώλου.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Συνεχίζοντας πάνω από τις γραμμές...

Ρεμούνδου 21 ισόγειο:  Η (παλαιά) Βικτώρια του Φωκαίας 27 με το σκοτάδι του σαλονιού να κρύβει ότι περίεργα σημάδια υπάρχουν επάνω της.
Ήταν σε δωμάτιο και Πακιστανός περίμενε να φύγει ο προηγούμενος πελάτης για να πάρει σειρά.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.
χωρίς να ξέρω κάτι, δεν είναι για καλό αυτά τα σημάδια της Βικτώριας...
νομιζω τα ειχε απο εποχης αλκιβιαδου.αν δεν εχουν φυγει ακομα και παραμενει αδυνατη, υποθετω καποιο προβλημα υγειας θα εχει.και δε νομιζω να ειναι ακμη.

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
ιμε απο σεπολια το ιωανινων 5 γιατι δεν αναφερετε ? οπως και το χοματιανου οροφος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γραφω    καποια    ενημερωση απο  καποια    σπιτακια  αγιου  πετρου  7  η μαιρη    54    α  ηταν κλειστο    54  β  βαλερια      56 η ελενα    66 α αννα ιλονα  66 δ συλβια      59 κλειστο      84  α  η σονια    84 β η σαρα    86 β χριστινα    65 α  χριστινα  65 β ελενα  και φιλιππιδου 11  α  η μαρια αλβανεζα μαζι με  μια αλλη καινουργια κοπελα δεν ακουσα ονομα    και  φιλιππιδου 11  β  η αννυ                   

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.326
Πόντοι
22.785
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=26.msg7189147#msg7189147 date=1475782990]
ιμε απο σεπολια το ιωανινων 5 γιατι δεν αναφερετε ? οπως και το χοματιανου οροφος
[/quote]..........

...........  άπορριπτικό στυλ στόν τρόπο πού σχετίζονται !!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Κατεβηκα το πρωι στη φωκαιας 7 υπογειο ψαχνοντας να ριξω δυνατο κωλογαμησι.στο σαλονι εμφανιστηκε μια αλβανιδα κατω των 30 ετων με καστανα μαλλια ψηλη και με χαλαρο σωματακι αλλα χωρις κυτταριτιδα.μετριας ομορφιας θα ελεγα αλλα η τιμιοτητα της με κερδισε και για αυτο γραφω την ενημερωση.απο τα πιο τιμια κοριτσια που εχω δοκιμασει.για το ονομα δεν ειμαι σιγουρος..ισως χριστινα λεγεται.μπηκε στο δωματιο χωρις προκαταρκτικα ομως σιγουρα αν το ζητησει καποιος θα τα κανει.της ειπα να περασει καποτα και αρχισε μια καλουτσικη πιπα και στη συνεχεια της αρχιζω δυνατο mouthfuck και παρολο που τη ζορισα αρκετα δεν ειπε κουβεντα και συνεχιζε να εχει το χαμογελο της.εκει καταλαβα πως θα ριξω δυνατο κωλογαμησι που γουσταρα.την εστησα μπρουμυτα και της ζητησα κατευθειαν κωλο.χωρις μα και μου και χωρις να βαλει τζελ δοκιμασαμε να της τον βαλω αλλα ηταν πολυ σφιχτη.της τον εβαλα λιγο στο μουνι το οποιο και αυτο ηταν πολυ σφιχτο.αφου λιπαναν τα μουνοζουμα της την καποτα ξαναδοκιμαζουμε για κωλο χωρις αποτελεσμα ακομα και ας αυτη ανοιγε τα κωλομαγουλα της για να μπει πιο ευκολα.τελικα εβαλα τζελ και μπηκα μεσα.αυτη ολη την διαρκεια φροντιζε να ανοιγει τα κωλομερια της με δυναμη οπως τις τσοντες.εβγαζε κραυγες και γω την εσκιζα κανονικοτατα.ουτε μερεντες ουτε δυσοσμιες εβγαλε το κοριτσι.το οτι ακομα χαμογελουσε με σκλαβωσε.αν ξερει καποιος το ονομα της ας μου πει γιατι εχασα τη μπαλα στο τελειωμα και ουτε καν τη ρωτησα..ενιωσα το καυλι μου να πυρωνει και να καιγεται.αφου εβγαλα τη καποτα ειδα σοβαρα εγκαυματα.τωρα ειμαι με πανθενολ για να καταλαβετε τι παιχτηκε

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Επισης να ρωτησω λεπτομερειες για το πιπινι που ηταν πρωινο σημερα στο φυλης 69 ισογειο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Τώρα λάιβ τοπ 3 για γαμησι στο Μετάξι:

Κολωνού 11 οροφος :η πριγκιπισα του Μεταξιού Ροδικα.
Κολωνού 11 ισογειο: η Ντορινα
Ιασωνος 20γ ασανσέρ:Η πιπινα Βιβη.
Ιασωνος 20α:Η ψηλη Καρινα.
:hi:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τώρα λάιβ τοπ 3 για γαμησι στο Μετάξι:

Κολωνού 11 οροφος :η πριγκιπισα του Μεταξιού Ροδικα.
Κολωνού 11 ισογειο: η Ντορινα
Ιασωνος 20γ ασανσέρ:Η πιπινα Βιβη.
Ιασωνος 20α:Η ψηλη Καρινα.
:hi:

Καβλωσε μας Πορνε μου με το Ροδικακι!!!
Μέσα στη βδομάδα που την πήρα 3 απανωτά μπαλάκια της έριξα
σε 1 επίσκεψη, και τις υπόλοιπες μέρες την σκεφτόμουνα και γινόμουν καγκελο... χεχεχε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
και εγω ειχα το ιδιο θεμα  με την πουτσα μου αλλα με αλλη κορασιδα  μου ειχε γινει  τουμπανο    η πουτσα μου    ξεκινησε η καυλα απο την σχολη και πηρα λεωφορειο για να παω τσαρκα  και να γαμησω την κορασιδα που σκεφτομουνα 

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ρε παιδια να ρωτησω......

αυτή η σονια από το φ.84α και φ.65  είναι λιγο ξεπετα ή εμενα μου φανηκε?????

εχθες που την επισκευθηκα(απόγευμα φ.84α) εδειχνε καπως βιαστικη και λιγο τσαπατσουλα γρηγοες κινησεις ελαχιστο τσιμπουκι (χωρις να τον παρει ολο στο στομα) και σεξ με το χρονομετρο  :headbang: :headbang:

με ξεγελασε το χαμογελο στο σαλοναρισμα  :headbang: :headbang:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εχουν ενα θεμα καποια  σπιτακια  με  το  χρονο    ισως να μην ηταν στη μερα της αλλα δεν ειναι και σταθερη στην  αποδοση της 

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβως ξεπετα το κοριτσι.αλλα σε τετοιους ρυυμους εχει συνηθισει να δουλευει.γιαυτο και χτυπαει παντα διπλοβαρδιες.οσο για το τσιμπουκι δεν πιστευω να τον πηρε σε κανεναν ολο στο στομα εκτος αν τον ειχε πολυ μικρο.πιστευω ακομα και ετσι δεν το κλαις το 20αρικο αλλα δεν ειναι να την εχεις για στανταρ.ενα 20ρικο για το κορμι ειναι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Καβλωσε μας Πορνε μου με το Ροδικακι!!!
Μέσα στη βδομάδα που την πήρα 3 απανωτά μπαλάκια της έριξα
σε 1 επίσκεψη, και τις υπόλοιπες μέρες την σκεφτόμουνα και γινόμουν καγκελο... χεχεχε

το ροδικακι σημερα μυστη μου ηταν πολυ σενιαρισμενο  :wanker:
μαλλακι χτενισμενο απο κομμωτήριο,γαμπουλες τρυφερες φρεσκοξυρισμενες κεφατη και χαμογελαστή. ε ρε
τη γαμαμε με ένα απαξιωμενο 10ρικο. ουτε του παπα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
καποιες κοπελες της γαμαμε    σε εξευτελιστικες  τιμες   και ειναι κουκλες

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβως ξεπετα το κοριτσι.αλλα σε τετοιους ρυυμους εχει συνηθισει να δουλευει.γιαυτο και χτυπαει παντα διπλοβαρδιες.οσο για το τσιμπουκι δεν πιστευω να τον πηρε σε κανεναν ολο στο στομα εκτος αν τον ειχε πολυ μικρο.πιστευω ακομα και ετσι δεν το κλαις το 20αρικο αλλα δεν ειναι να την εχεις για στανταρ.ενα 20ρικο για το κορμι ειναι.

το 20-αρικο δεν το απολαυσα στο 100% τυπε μου

όταν πηγα εγω δεν ειχε ιδαιτερη κινηση στον δρομο αλλα ουτε και στο μαγαζι, ηταν περασμένες 21:30 και κοσμος ελάχιστος δεν μπορω  να καταλαβω την βιασυνη της, πραγματικα  με αγχωσε   :think: :think:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η κοπελα εχει παντα ανχος διοτι θελει να εχει περισσοτερους πελατες και κανει  διπλοβαρδιες  ποσα λεπτα εκατσες δωματιο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom