Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (35 μέλη και 307 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σε εμενα εγινε το εξης απιστευτο    γαμηθηκε πολυ καλα χωρις μα μου  και μου εκανε ιπανικο ειχε 69 και με αφηνε να την  χουφτωσο δεν το  περιμενα ενταξει η  κοπελα  ειναι    περιεργη  προσωπικοτητα δεν το περιμενα μου  μιλαγε  ολα  καλα  και την γαμησα και πισωκολητο χωρις να  κλεβει   

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
και πετυχε η καταθεση    η λαουρα ηταν  αναμεσα σε 5 επιλογες και την  διαλεξα θα γαμαγα  η την κατερινα την μελαχρινη η την  σαμπρινα την  γυφτισα η  γκαμπυ  ακεντραριστη  η οποια την γνωριζω  πολυ  καλα    η την αντζυ αλλα  με χαλαει που εκοωψε το πρωκτικο φορουσε και μαυρα εσωρουχα  αλλα  δεν  την  γαμησα 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στην τρέχουσα τρίτη βάρδια...

Φυλής 71 ισόγειο: Η Χρύσα η μελαχροινή με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.
Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67: Η Αντίνα η γνωστή ξανθιά μιλφ με το σιλοκονάτο στήθος.Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65 ισόγειο: Η Έλενα η ψηλή  καστανή νταρντανοπούλα με τα δήθεν χαριτοζουζουνίστικα ναζάκια της.
Ανακοινώθηκε "φουλ πρόγραμμα δηλαδή ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα/πωπό,69 και κώλος".

Τα Φυλής 71 όροφος,69 α και β,65 όροφος όπως και όλα τα 84 και 86 ήταν κλειστά.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο:
Η Λίζα η μελαχροινή μιλφ με την χαρακτηριστική μύτη-και με κανονικό σώμα και ελαφρώς ζουμερό κώλο.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Φιλιππίδου 11 όροφος:
Η ξανθιά ψηλή Τζανίνα και η κοντή μελαχροινή συμπαθητικούλα  Κατερίνα με σχετικά αδύνατο σώμα-και με μεγάλες μελανιές στον κώλο!
Και εδώ ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου-και όποτε τα δείτε γράψτε μου...

Φυλής 61: Η ξανθιά ψηλή Τζούλια και η κοντή μελαχροινή κατσαρομάλλα Νίκη με αδύνατα κορμιά και οι δυο τους.Απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και για τις δυο κοπέλες.Περίεργο...

Φυλής 59 όροφος: Η Καρίνα.Σχετικά ψηλή κοπέλα,ξανθιά,ασπρουλιάρα,με συμπαθητικό πρόσωπο.
Μικρόβυζη αλλά γεμάτη...περιφερειακά.
Μαζί της η Νανά,μελαχροινή μιλφ με ψιλοάγρια φάτσα και με ζουμερό κορμί,μικρόβυζη και αυτή.
Με 69 και οι δυο κοπέλες.

Φυλής 59 ισόγειο: Η Άννα η κοντή ξανθιά γεματούλα με το πρωκτικό και η Τζούλια η κοντή μελαχροινή εκφυλόφατσα με (επιλεκτικό) ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66 δεξιά: Κλασσικά η Άννα Ιλόνα.

Κλειστά τα Φυλής 74,66 αριστερά.
Κλειστά και τα υπόλοιπα μοντελάδικα 56 και 54 άνω και ισόγειο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9 δεξιά: Η εντυπωσιακή και απόψε μελαχροινή Ειρήνη με τα όμορφα ασιατικά μάτια και το ωραίο σώμα.
Με πρωκτικό.

Φωκαίας 9 αριστερά: Η κοντή αδύνατη Άντζυ με απλό πρόγραμμα και σήμερα.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Η Ελένη η μελαχροινή ψηλή σκουρόδερμη σκονταρντανοπούλα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Φωκαίας 17 όροφος:Η Μπιάνκα η ξανθιά συμπαθητική κοπέλα -με πιο σκούρο μαλλί πλέον.
Με γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι και με ωραίο σωματάκι ελαφρώς ζουμερό.
Με ελεύθερο στοματικό και 69.
Μαζί της και η γνωστή Ιονέλα για την οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Το Φωκαίας 19 είναι κλειστό όπως και τα Φωκαίας 25.

Φωκαίας 27 υπόγειο: Η Καροίνα η ξανθιά κοντή γεματούλα.Τα πάντα εκτός κώλου στο μενού της.

Φωκαίας 27 ισόγειο: Η Σάρα η καστανή πιτσιρίκα με το αδύνατο σώμα-όχι και τόσο όμορφη απόψε.
Με τελειωτικό στο σώμα και 69.

Φωκαίας 27 όροφος: Η Γκάμπυ η ακεντράριστη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και στο στόμα.

Φωκαίας 24: Η Κατερίνα η ξανθιά συμπαθητική ζουμερούλα για την οποία ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τωρα απο αυτες που γραφει ο συναγωνιστης  θα γαμαγα  σαρα απο φωκαιας 27 ισογειο μια ευκαιρια στην γκαμπυ οροφο 27    ειρηνη  απο φωκαιας 9  και φιλιππιδου 11 α λιζα και την κατερινα φιλιππιδου 11 β   

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
να πω και σε ενα συναγωνιστη εγω δεν εχω προβλημα και δεν ασχολουμαι με αλλα θεματα γαμαω και φευγω δεν εχω κανενα ζητημα αν   ξερουν η  οχι αν γραφω  στην φυλης  

Επισκέπτης
να πω και σε ενα συναγωνιστη εγω δεν εχω προβλημα και δεν ασχολουμαι με αλλα θεματα γαμαω και φευγω δεν εχω κανενα ζητημα αν   ξερουν η  οχι αν γραφω  στην φυλης  
δε ρωταω αν εχεις ζητημα.
Ρωταω αν το ξερουν ή οχι.

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
ρε παιδια η Μπιανκα που ειναι κ τωρα φωκαιας 19 οροφο ξερει κανεις αν αξιζει? ειχε δοκιμασει ο n.smirni αλλα δεν εβαλε ακομα κριτικη...την εχω σταμπαρει κ δειχνει αξιολογο τεμαχιο

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ενδιαφέρον θα έχει από την ερχόμενη εβδομάδα η ενημέρωση από την περιοχή της Φυλής, όπου πρόκειται να επαναλειτουργήσει ως σχολείο η περίφημη "Βίλα Αμαλία"!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

www.iefimerida.gr/news/287606/ti-deytera-htypaei-xana-koydoyni-sti-vila-amalia-egine-sholeio-eikones?ref=yfp]http://www.iefimerida.gr/news/287606/ti-deytera-htypaei-xana-koydoyni-sti-vila-amalia-egine-sholeio-eikones?ref=yfp[/url]

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Ακριβως  - ήθελα  το ποσταρω..  Ειναι  μεσα  στο ….κεντρο  των εξελιξεων το σχολειον !!  :o  ιδου  και στο   .. CNN  . Διαβαστε και αυτό  ->
Η δημοτική αρχή κάνει λόγο για ένα «έργο – κόσμημα για όλη τη γειτονιά» φιλοδοξώντας ότι θα ευνοήσει την τοπική μικροοικονομία.  !!!   :o

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σχολειο αποκλειστικα για μεταναστες φυσικα... θα ωφελησει ποια μικροοικονομια της περθοχης? Τα διπλανα μπουρδελα και τα ξενοδοχεια με τους μεταναστες?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν γνωριζουμε τη θα γινει  απο δευτερα θα  ξερουμε  τι θα  γινει    λογικα  καποια θα εχουν θεμα  η αν θα    δουλευουν δευτερη    βαρδια  και   τριτη   βαρδια    και σαββατοκυριακα και τις τρεις βαρδιες    και δεν ξερεις για αυτο το θεμα τη παραθυρακια θα βρουν τα μπουρδελλα  να ειναι ανοικτα 

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Αν ήταν να γίνει κάτι θα είχε γίνει ήδη. Ευτυχώς που είναι για μετανάτσες δηλαδή.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα!Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην πράξη και οι Ελλεεινίδες να αρχίσουν να ζορίζονται.Εγώ αν ήμουν διευθυντής θα διαπραγματευόμουνα ειδικές προνομιακές τιμές για τους μαθητές!  :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Σωστη  η παρατήρηση. Αν ήταν  πχ  ολημερίς με Ελλεηνίδες  μητερες κλπ  θα ήσαν αλλιως τα πράματα. Δεν μένει παρά να  ενταχθουν και οι  οικοι  στο συνολικο εκπαιδευτικό  πρόγραμμα -   στο πλαισιο  .της μεταναστευτικης πολιτικής  :rolleyes:  ΟΚ -- Σχετικά να πώ,  οτι επί πολλά χρόνια που κανει εντύπωση ο παιδικος  σταθμός και Νηπιαγωγείο ΧΑΡΑ ΣΕΛΛΗ =Περγάμου 11 και Ρεμουνδου  (!) , που λειτουργει κανονικά και ειναι σχεδον μεσοτοιχία  με το Ρεμουνδου  21 οροφος  :)

ladiesman

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
94
Πόντοι
0
Ακριβως  - ήθελα  το ποσταρω..  Ειναι  μεσα  στο ….κεντρο  των εξελιξεων το σχολειον !!  :o  ιδου  και στο   .. CNN  . Διαβαστε και αυτό  ->
Η δημοτική αρχή κάνει λόγο για ένα «έργο – κόσμημα για όλη τη γειτονιά» φιλοδοξώντας ότι θα ευνοήσει την τοπική μικροοικονομία.  !!!   :o

Ε, αφού το λέει ο χειρότερος Δήμαρχος από την ίδρυση της πόλης των Αθηνών, έτσι θα είναι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom