Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (6 μέλη και 165 επισκέπτες)

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
μην ξεχασω εχω και μια πληρωφορια απο τσατσο  οτι θα ξαναεπιστρεψει η γνωστη  βιολετα   απο φωκαιας 27  υπογειο

Φιλε μου αφου δεν επιστρεφει η Τζινα τι να το κανουμε?? Πριν κανα 2μηνο που ειχα ρωτησει ξανα μια τσατσα που δουλευαν συνεχεια μαζι, μου ειχε πει πως ηταν Ελλαδα, αλλα δεν την αφηνει ο γκομενος να δουλεψει.... Ετσι ειπε ετσι λεω... Για την Τζινα αναφερομαι

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Φωκαίας 17 ισόγειο-Εμμανουέλα και Αλίνα με ελεύθερο στοματικό και οι δυο.Η πρώτη ψηλή νταρντάνα και η δεύτερη κοντή πολύ πιτσιρίκα με μεγάλα κρεμασμένα μαστάρια.
Τι φαση η Αλινα αδερφε? κανουργια ειναι? τι νουμερακι την κοβεις περιπου? Παιζει καμμια κριτικη πουθενα?

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
καλο μεσησμερι σε ολουσ. εχουμε πληρφοριες σχετικα με τη γνωστη μιλφ ροζαλιντα που δουλευε χθες φωκαιας 27οροφο;;;; ξερουμε αν ειναι δυνατη μεσα στο δωματιο;;;

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
να ρωτησω και γω ρε μαγκες ,αυτη η μινιον αλεξανδρα στο φωκαιας 27 πανω που ηταν χθες με την ροζαλιντα ειχε ξαναδουλεψει πιο παλια στον οικο ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν θυμαμαι με σιγουρια αν ειχε ξαναδουλεψει στον οικο η αλεξανδρα

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ειναι καλη μεσα γιωργο ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
θελαμε να την δοκιμασουμε με τον συναγωνιστη την αλεξανδρα αλλα το αφησαμε για αλλη μερα 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
καλο μεσησμερι σε ολουσ. εχουμε πληρφοριες σχετικα με τη γνωστη μιλφ ροζαλιντα που δουλευε χθες φωκαιας 27οροφο;;;; ξερουμε αν ειναι δυνατη μεσα στο δωματιο;;;
Δυνατη ειναι αλλα καλο ειναι να σου βρισκονται ευκαιρα και μερικα 5 ευρα η΄ 10 ευρα για τα εξτρα ακουμπισμενα διπλα στο κρεβατι
Εξτρα χρονο,εξτρα περιποιηση και ουτω καθεξης

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Δυνατη ειναι αλλα καλο ειναι να σου βρισκονται ευκαιρα και μερικα 5 ευρα η΄ 10 ευρα για τα εξτρα ακουμπισμενα διπλα στο κρεβατι
Εξτρα χρονο,εξτρα περιποιηση και ουτω καθεξης
αμαν αδερφακι μου με αρχισες στα εξτρα 5εθρα ,10ευρα και αγχωθηκα. μια φορα που την ειχα δει σε βολτα που εκανα μου φανηκε απο το σαλοναρισμα οτι ειναι αρκετα παιχνιδιαρα. τωρα μεσα βεβαια μπορει να ειναι και μουφα. παντως εξτρα απο μενα δεν θα παρει. τισ κακομαθανε μου φενεται.......

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μάλλον δεν σε φιλάνε συχνά για να το κάνεις τόσο θέμα.χεχεχε

Πορνε μου, όπως παραδεχθηκες λίγο πριν δεν τα πας καλά με τον γραπτό λόγο, οπότε θα στα κάνω ταλαρα για να καταλάβεις :

Άμα σε φιλησει μια με κραγιόν στο λέει μετά το γαμησι για να
καθαριστεις ή το συνηθεστερο σε καθαρίζει εκείνη, άμα όμως
στην κάνει και δεν σου το λέει αυτό σημαίνει ότι μαλακιζεται
η μικρά και το κάνει επίτηδες. Εγώ λοιπόν που δεν έχω το
πορνωδες στήθος... χεχεχε που έχουν άλλοι Πορνοι και δεν
μου κάνουν σημάδια από κραγιόν συνέχεια δεν προσέχω μετά από κάθε
γαμησι τον καθρέπτη μην έκανε μαλακια η άλλη, αυτά... χεχεχε

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα καμία κοπελα που να είναι παρα πολυ καλη στις υπηρεσίες και να μην βιαζεται στην Φιλης στα 20€ ευρώ υπάρχει τωρα?

walter1

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες αυτό το"ακα" που χρησιμοποιούνε πολλοί, τι σημαίνει?

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
καλησπέρα καμία κοπελα που να είναι παρα πολυ καλη στις υπηρεσίες και να μην βιαζεται στην Φιλης στα 20€ ευρώ υπάρχει τωρα?
Υπάρχει αλλά δεν το λέμε.Γιατί θα πλακώσουν πολλοί και θα σταματήσει να υπάρχει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
κατι  θα υπαρχει αλλα ειναι μυστικο  και δεν μπορω ουτε εγω να δωσο   ονομα  διοτι θα το κουρασετε το κοριτσι  και μετα  δεν θα την γαμαω καλα  

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Μελίνα - αλόγα με βυζάρες - και Νατάσα

Είχα αρκετό καιρό να πάρω τη Νατάσα και είχα ξεχάσει πόσο θερμή είναι. Και στενό μουνί ε;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
την  μελινα  την    αλογα  την    ξανθια  με τις βυζαρες  την  εχω  γαμησει  δυο  φορες

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
καλησπερα! μολις εκανα εγρραφη μαγκες.. εχω πολυετη εμπειρια στο χωρο της πορνειας και ελπιζω να βοηθησω με τις αποψεις και τις κριτικες μου... πεδιο δρασης μου κατα κυριο λογο μεταξουργειο και λιοσσιων. βπηθαω τους παντες και οποιος θελει
μπορει να στειλνει μηνυματα..
ξεκιναω τις κριτικες... καλη αρχη και καλα γαμησια  :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom