Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (20 μέλη και 292 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Η Κατερίνα η Σέρβα, πού έχει χαθεί? ξέρει κανείς? είχε αναφερθεί για μεταμεσονύχτιες στο πιπίνου, αλλά όσες φορές έχω περάσει τέτοιες ώρες είναι κλειστό
Νομίζω δουλεύει πρωινή βάρδια στο Διδύμου 18Α. Στο Πιπίνου μάλλον θα δουλεύει ως ρεπατζού.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Καλησπέρα. Είμαι πιπινολάτρης ή αν το προτιμάτε, τρυφερός pipinoskistis. Εκτός από τις νεαρές, τρελαίνομαι για ώριμες γυναίκες, απόμακρες και γοητευτικές, που αποπνέουν αέρα συγκρατημένου αισθησιασμού και στο δωμάτιο απελευθερώνουν έντονη σεξουαλικότητα.

Σήμερα, στο Βέργας 3, είδα την Βικτώρια, την Κορίνα και τέλος τη Μαργκώ. Επηρεασμένος από την κριτική του smirni, πέρασα με την τελευταία, την οποία καταευχαριστήθηκα. Κρίμα που το μενού δεν περιελάμβανε γλωσσόφιλα. Ακόμα περισσότερο κρίμα που δεν υπήρχε η δυνατότητα σοδομισμού για το υπέροχο κωλαράκι της.

Ρε pipinoskistis γιατι μας εγινες Νεστορας Λαμδας  :S? Εχω και γω την ιδια αδυναμια με σενα στα  ομορφα πιπινακια, πριν λιγο τιμησα ενα μελαχρινο :wanker:. Αδιαφορα τα μιλφ και οι εμπειριες που κουβαλανε. Αρα, λογικο να μ'αρεσει περισσοτερο το pipinoskistis που ειχες  :rockon:.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Και μια μικρη ενημερωση απο τη δευτερη, απογευματινη βαρδια φυλης.

φυλης 54β ισογειο: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα
φυλης 56: Ελενη η καινουργια της μοντελοαλυσιδας, καστανο ισιο μαλλι, σωμα με πιασιματακια
φυλης 66α: Αννα Ιλονα η ξανθια μουναρα, φευγοντας μου εχωσε μια δυνατη φαπα στον κωλο, γυρνωντας μετα την τσαρκα για να περασω, δυο δωματια και ενας στην αναμονη, οπως ημουν εφυγα  :-.
φυλης 65α οροφος: Γιασμιν, νεο μαυροτσουκαλο, κοντοπουτανο αρτι αφιχθεις απο ισπανια μερια   :rolleyes:. Καρε καστανο μαλλι, κανονικο σωμα, μετριο προσωπο. Τα παντα ολα πλην κωλου, ανακοινωσε η υπηρεσια.
φυλης 65β ισογειο: Σονια το μελαχρινο πιπινοστυλιαρι. Φινετσα, μπριο, φαντασια, κορμαρα με τα ολα της, οπου και τελικα περασα, και περασα καλα. Ειχα αναγκη να της πιτσιλισω τα ομορφα της στηθια   :tits2:. Κυρ Βασιλη μαζευουμε και καμια καποτα απο τα δωματια.Μη μου καθεσαι αραχτος στο σαλονι και πιανεις την παρλα. Καθε φορα με σενα υπηρεσια, μαζευω τις καποτες απο τους προηγουμενους πανω στο κρεβατι  :s&m_1:.
φυλης 69β: Στελλα το ξανθο μιλφ, μετρια πραγματα.
φυλης 71α ισογειο: Αλινα με την κωλαρα, Μαιρη  η μελαχρινη και αυτη με κωλαρα επισης.
φωκαιας 17α ισογειο: Ρωξαννη το ξανθο πλεον λαγουδακι.
φωκαιας 17β οροφος: Κορινα, μελαχρινο ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους, σωμα με πιασιματα, μετρια εμφανιση.

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
ξερει κανεις καμια καλη να τη παρω σαντουιτς με φιλαρακι μου ;προτιμουμε πιπινι αδυνατο να το παρουμε ταυτοχρονα και απο τις 2 τρυπες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Ξεκινώντας άπό μιά χρονική άφετηρία 40 χρόνων , είμαστε σέ θέση πια νά τεκμηριώσουμε μια εύρύτατη ποικιλία άνθρώπινης σεξουαλικότητας στήν περιοχή τού Μεταξιού........

Όμοφυλοφιλία, πορνεία , έμφατικά όχι τό άρχαιότερο έπάγγελμα,
παρενδυσία άνδρική ή γυναικεία , τρανσεξουαλικότητα, όρμονοθεραπεία, σαδομαζοχισμός, άντισύλληψη, ίδέες περί φυλετικής καθαρότητας, σέξ ώς άναψυχή, άλλά και ώς ύπερβατική πνευματική έμπειρία.......

Καί ένα μικρό κουιζάκι γιά τούς έξπέρ τού είδους ......

Τί είναι τό Σίλφιο ??

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Ξεκινώντας άπό μιά χρονική άφετηρία 40 χρόνων , είμαστε σέ θέση πια νά τεκμηριώσουμε μια εύρύτατη ποικιλία άνθρώπινης σεξουαλικότητας στήν περιοχή τού Μεταξιού........

Όμοφυλοφιλία, πορνεία , έμφατικά όχι τό άρχαιότερο έπάγγελμα,
παρενδυσία άνδρική ή γυναικεία , τρανσεξουαλικότητα, όρμονοθεραπεία, σαδομαζοχισμός, άντισύλληψη, ίδέες περί φυλετικής καθαρότητας, σέξ ώς άναψυχή, άλλά και ώς ύπερβατική πνευματική έμπειρία.......

Καί ένα μικρό κουιζάκι γιά τούς έξπέρ τού είδους ......

Τί είναι τό Σίλφιο ??
[size=11pt]Φυτό είναι, ρέκτη μου!

Χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα για τις ευεργετικές ιδιότητές του.  :rockon:

Ανακούφιζε τους τοπικούς πόνους και λειτουργούσε και ως θεραπεία στα αρχαία Σ.Μ.Ν.  :woldman:

Πολύ θα ήθελα να το προσθέσω στη Συνταγή του Τζούνη, αλλά δυστυχώς έχει εκλείψει ήδη από την αρχαιότητα...[/size]

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Πρωινή περιήγησις:

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο η μελαχρινή Νικώλ με κώλο.

Ιωαννίνων 5 πήγα να στεκάρω τη νέα άφιξη: η ξανθιά Κατρίν με φουλ και η νέα άφιξη μεγαλοκοπέλα Αφίσσα. Ξανθό γκράνυ που το έχω δει αλλού, νομίζω σε μασατζίδικο. Απλό πρόγραμμα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο η Κατερίνα. Παντελώς αδιάφορη με χάλια σώμα και ευγενικό χαμόγελο. Μάλλον αλβανίδα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Γκρανυ και να κανει ΑΠΛΟ προγραμμα!!! :headbang: ΕΛΕΟΣ!!! :headbang: :headbang: :headbang:

χαχαχαχα αυτό σκέφτηκα κι εγώ. αν την δει κάποιος γνώστης και θυμηθεί από πού είναι μας λέει.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι πρέπει να την έχω δει στο Βέργας 6. Έβγαινε με ένα βαλιτσάκι με εργαλεία...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445

Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες η πρώτη ήταν η Λάουρα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά προς το καρέ περίπου και η Κατερίνα κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλια και πρόσωπο λίγο τραχύ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλο η πρώτη,γυμνό τσιμπούκι η δεύτερη.

[/quote]

Αδερφέ η Λάουρα μέγα ΦΟΛΑ. Την πήρα πριν 10 μέρες περίπου. Ένα θα πω. Την έδιωξα χωρίς να χύσω. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τώρα που το καλοσκέφτομαι πρέπει να την έχω δει στο Βέργας 6. Έβγαινε με ένα βαλιτσάκι με εργαλεία..
==
Γκράννυ  πρωην  Βέργας 6. με εργαλεία ~ Υπογειο ?  Η θεια  Ολγα απο Ρεμ 21 πάνω και Καλ 48 μετά ?... :o

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Παιδια η αλιονα ξερουμε αν θα βρισκεται σημερα στο ποστο της; ευχαριστω.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Παιδια η αλιονα ξερουμε αν θα βρισκεται σημερα στο ποστο της; ευχαριστω.
Μάλλον θα λείπει για κανένα μήνα και βάλε ακόμα,σύμφωνα με λεγόμενα συναγωνιστών μερικές σελίδες πίσω.Ίσως πήγε διακοπές.Αν θές να το διαπιστώσεις ιδίοις όμασι μπορείς να πεταχτείς και να ενημερώσεις και εμάς.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερει κανεις καμια καλη να τη παρω σαντουιτς με φιλαρακι μου ;προτιμουμε πιπινι αδυνατο να το παρουμε ταυτοχρονα και απο τις 2 τρυπες

σιγουρα η χριστινα η ελληννοουκρανεζα στο φ27υπογειο απογευματινη βαρδια αλλα εμενα δε μου αρεσει εμφανησιακα .και με λιγη διαπραγματευση  και η συνονοματη της η βουλγαρα(δεν ειναι πιπινι αλλα αδυνατη οπως την θελεις) που  κανει και αυτη φουλ.εγω την εχυσα και στη μαπα.την βρισκεις φ27 οροφο η ισογειο τα πρωινα και υπογειο τα βραδια.

patroklos69

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
10
Τώρα που το καλοσκέφτομαι πρέπει να την έχω δει στο Βέργας 6. Έβγαινε με ένα βαλιτσάκι με εργαλεία..
==
Γκράννυ  πρωην  Βέργας 6. με εργαλεία ~ Υπογειο ?  Η θεια  Ολγα απο Ρεμ 21 πάνω και Καλ 48 μετά ?... :o
μαλλον λες για το γραννυ Νταρια

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες η πρώτη ήταν η Λάουρα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά προς το καρέ περίπου και η Κατερίνα κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλια και πρόσωπο λίγο τραχύ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλο η πρώτη,γυμνό τσιμπούκι η δεύτερη.

Αδερφέ η Λάουρα μέγα ΦΟΛΑ. Την πήρα πριν 10 μέρες περίπου. Ένα θα πω. Την έδιωξα χωρίς να χύσω. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ευχαριστώ πολύ.Πλέον είμαι σίγουρος. Ως τώρα μου έχουν πει 3/3 ότι η Λάουρα είναι μεγάλη φόλα.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Ευχαριστώ πολύ.Πλέον είμαι σίγουρος. Ως τώρα μου έχουν πει 3/3 ότι η Λάουρα είναι μεγάλη φόλα.
ειναι μονο για τα χοντρα....μην περιμενεις συμετοχη.εχει στενο μουνι και κωλο αλλα δεν παραπονιεται οταν τη ξεσκιζεις μαζι με μαλλιοτραβηγμα.εχω μπει 4 φορες αλλα και γω φολα θα πω

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
η αλιονα εχει η χερι η ποδι στο γυψο συμφωνα με τα λεγομενα μεγαλου μπουρδελιαρη της πιατσας. θα αργησει να επιστρεψει κ εγω την εχω πελωρια αναγκη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom