Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (2 μέλη και 97 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ok απλα ειπα οτι δεν τρελλαθηκα.
Δεν το εκαψα το κοριτσι μια χαρα ειναι και προσπαθει.

δεν ειπα κατι τετοιο

το βυζομπαλο της τονισα.

για μπουρδελο καλη ειναι
αλλα δεν φτανει σε επιπεδα περιποιησης κορυφαια οπως μιλενα πχ.
δεν γλειφει καν μπαλες

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Επειτα απο καταθεση την τελευταια βδομαδα σε Ναντια 134υπογειο,Τανια ισογειο και Τζεσσυ 134πανω με τεραστια διαφορα καλυτερη απο την δευτερη βαζω την Τανια.Η κοπελα ειναι υπομονετικη παντα με το χαμογελο κι ενω δεν κανει κατι το σουπερ δε προσπαθει να σε ξεπεταξει.Κι αυτο πιστευω ειναι το πιο σημαντικο οταν δινεις τα λεφτα σου

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μινι τσαρκα πριν λιγο
τροφωνιου 11 το κατω μια μιλφ ρωσοφατσα που παλαιοτερα δουλευ πρωινα στην κνιδου
τροφωνιου το πανω η αγαπη λειπει,μια ελληνιδα μιλφ  ευγενικη αλλα επειδη την ειχα δοκιμασει καποτε επιπλο στο σεξ
τροφωνιου 13 κατω μια ελληνιδα γυρω στα 850 κιλα(μπορει να λεω και λιγα)
τροφωνιου 13 ανω φιλλιπινεζα κοντουλα,καβλιαρα,για λατρεις της κιτρινης φυλης.
αδανων η πολυ σεξυ μαρια απο πολωνια.νταρντανογυναικο με κοιλιτσα,ευγενεστατη δουλευε παλαιοτερα χωματιανου το βραδυ.εδω εγινε καταθεση και πιστευω αποτελει πολυ καλη επιλογη γαι λατρεις νταρντανοειδων γυναικων

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μινι τσαρκα πριν λιγο
τροφωνιου 11 το κατω μια μιλφ ρωσοφατσα που παλαιοτερα δουλευ πρωινα στην κνιδου
τροφωνιου το πανω η αγαπη λειπει,μια ελληνιδα μιλφ  ευγενικη αλλα επειδη την ειχα δοκιμασει καποτε επιπλο στο σεξ
τροφωνιου 13 κατω μια ελληνιδα γυρω στα 850 κιλα(μπορει να λεω και λιγα)
τροφωνιου 13 ανω φιλλιπινεζα κοντουλα,καβλιαρα,για λατρεις της κιτρινης φυλης.
αδανων η πολυ σεξυ μαρια απο πολωνια.νταρντανογυναικο με κοιλιτσα,ευγενεστατη δουλευε παλαιοτερα χωματιανου το βραδυ.εδω εγινε καταθεση και πιστευω αποτελει πολυ καλη επιλογη γαι λατρεις νταρντανοειδων γυναικων

Ενδιαφέρουσες και -σπάνιες- ανταποκρίσεις από μέτωπα τα οποία κυριολεκτικά είναι στην "περιφέρεια", underground και λίγοι διεισδύουν ως εκεί!

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Καλημέρα
Κατεβαίνω για να ρίξω έναν. Θα υπάρξει ενημέρωση
Καμμια πρόταση???

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
εχει λαικη σημερα ,μην κατεβεις

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε αλανια η μυρτο το τραβελακι δουλευει σημερα ξερει κανεισ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Παρά την λαική (το ξέχασα) πέρασα Φυλής.

Φ 80 η Κάτια μεσα στην κ..λα με τις πεταχτές ρωγίτσες της με έβαλε σε σκέψη αλλά είπα άσε να δοκιμάσω και κάτι άλλο.
Φ 84 Α μία αδυνατούλα κατσαρομάλα χορευταρού Τσέχα κατά την τσα2 αλλά ασχημούλα.
Φ 86 Β ένα άβυζο με αισθησιακό προσωπάκι
Φ 86 Α μπάζο
Φ 84 Β η Ρόζα (σαν να πάχυνε λίγο ?)
Φ 67 ένα μετριο μελαχρινό με τατού χαμηλά στην πλάτη.
Φ 65 Β ένα μπαζάκι ξανθό

Τα Φ 134 κλειστά γιατί μπροστά τους είχε λαχανικά (πάει η Τάνια γμτ)
Φ 92 η Τίνα κοντοπουτανάκι παναδύνατο με 3αράκι (?) βυζί και όμορφο παιδικό προσωπάκι ήταν η επιλογή μου αν δεν με έμπαζε σπρώχνοντας σχεδόν η Αντζελα στο Φ 71Α την οποία είχα ξαναπάρει αλλά δεν θυμόμουν εντυπώσεις.
Στην πορεία πρότεινε εξτρά - πρωτοβουλία της για κάτι εξοδάκια φαντάζομαι - κωλαράκι +20 το οποίο και απεδέχθην βλ. κριτική

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Παρά την λαική (το ξέχασα) πέρασα Φυλής.

Φ 80 η Κάτια μεσα στην κ..λα με τις πεταχτές ρωγίτσες της με έβαλε σε σκέψη αλλά είπα άσε να δοκιμάσω και κάτι άλλο.
Φ 84 Α μία αδυνατούλα κατσαρομάλα χορευταρού Τσέχα κατά την τσα2 αλλά ασχημούλα.
Φ 86 Β ένα άβυζο με αισθησιακό προσωπάκι
Φ 86 Α μπάζο
Φ 84 Β η Ρόζα (σαν να πάχυνε λίγο ?)
Φ 67 ένα μετριο μελαχρινό με τατού χαμηλά στην πλάτη.
Φ 65 Β ένα μπαζάκι ξανθό

Τα Φ 134 κλειστά γιατί μπροστά τους είχε λαχανικά (πάει η Τάνια γμτ)
Φ 92 η Τίνα κοντοπουτανάκι παναδύνατο με 3αράκι (?) βυζί και όμορφο παιδικό προσωπάκι ήταν η επιλογή μου αν δεν με έμπαζε σπρώχνοντας σχεδόν η Αντζελα στο Φ 71Α την οποία είχα ξαναπάρει αλλά δεν θυμόμουν εντυπώσεις.
Στην πορεία πρότεινε εξτρά - πρωτοβουλία της για κάτι εξοδάκια φαντάζομαι - κωλαράκι +20 το οποίο και απεδέχθην βλ. κριτική

Η Τίνα είναι Πολύ καλό μωρό, με παχύ χορταστικό μουνάκι/μουνοχειλάκια (για τους μερακλήδες), απλά δεν αντέχει δυνατό σφυροκόπημα, θέλει γλυκό γλυκό μπάσιμο, δες
κριτική μου στο Φ134 υπόγειο γι΄αυτήν.

Chris7913

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
ρε παιδιά μήπως κανεις ξέρει ή θυμάται μία ρωσίδα κοντά στα σαράντα,νταρντανογυναίκα, ξανθιά, Όλγα? Δούλευε Λιοσίων σε 2-3 σπιτάκια. Την ψάχνω αρκετό καιρό...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Η Τίνα είναι Πολύ καλό μωρό, με παχύ χορταστικό μουνάκι/μουνοχειλάκια (για τους μερακλήδες), απλά δεν αντέχει δυνατό σφυροκόπημα, θέλει γλυκό γλυκό μπάσιμο, δες

Δεν έχει όμως περιφέρεια και κώλο καθόλου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι και εμενα μου αρεσει!καλο μουνακι!

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες πιπινου 65β παιζει καθε τεταρτη και παρασκευη ενα τραβελακι που στις υπηρεσιες παιζει και ποδομαλακια και τετοια μηπως ξερετε πως ειναι το ονομα της? και τι ωρες παιζει?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μυρτω την λενε την εχεις αναφερει εσυ ο ιδιος σε προηγουμενη αναφορα σου.Νταρντανοτραβελο δεν την εχω τιμησει συναγωνιστες λενε οτι παιζει Τεταρτη και Παρασκευη απογευμα

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας ρε μαγκες ... σορρυ που σας στέρησα από την παρουσια μου τοσο καιρό  :grin: αλλά ετρεχα για προσωπικά ζητήματα... και δουλειές. που λέτε το πρωϊ του περασμένου σαββάτου περνώ πάντα κατακαβλωμένος από φωκαίας και μπαίνω στο πανω δελάκι από τα καινούργια (19 νουμερο νομίζω) το όνομα αυτής ρομανα από ρουμανία!!! πιπινι τριζάτο με υποδειγματικο βυζάκι κουκλίστικο... μπαίνει και όλα καλα χαιδέματα κτλ, όπου ερχεται η ώρα τις πίπας .... ο αέρας να σου την έκανε πιο πολλα θα καταλάβαινες ... τεσπα ας αρχίσουμε τον αργαλειο λέω... ωραίο νακι .... παχια χειλια ... σουπερ μπαινω και ίσα που καταλάβαινα (το πουλι μου φαινεται και χωρις μεγεθυντικό φακό) ..... η κυρία είτε τον είχε μεσα της ειτε οχι τα ίδια... γέλαγε κιολας .... καλο αντε και υπομονετικό αλλα αντε γεια... 
το απόγευμα ξαναπάω με ενα φιλο μου που ήθελε επειγουσα περιθαλψη και βρήκαμε την αλεξανδρα Φυλής 67 οπου τον μαγεψε με τα βυζάκια της .... και ενω μαμαγε ενα μυστηριώδες τηλέφωνο λαμβάνει η τσατσα και έξαλλη μας λέει να την κάνουμε.... πάμε και φωκαιας και τα πιο πολλά είχαν κλείσει .... 
θα προσπαθω να κανω ποστ εγκαιρα άλλη φορα... :P

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Σημερα πρωινη βαρδια ήταν η Ευα...Πηγε κανεις απογευμα για να μας πει αν ειδε την Τινα??..Παντως το πρωι που περασα απο το 134 το υπογειο που δουλευε παλια το μωρο,η τσατσα μου ειπε πως εχει προβλημα με τα χαρτια της και δεν δουλευει ακομα...παραμυθια...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή απογευματινή τσάρκα στην Φυλής και πέριξ και με μια κατάθεση .

Ρεμούνδου 21 κάτω Ντενίζα
Φυλής 134 υπόγειο Άννα
Φυλής 134 μεσαίο Κατερίνα ξανθιά
Φυλής 134 πάνω Κατερίνα μελαχρινή με σγουρά μαλλιά
Φυλής 109 Τζίνα μελαχρινή με καλό βυζάκι και καυλιάρα
Φυλής 92 εδώ έγινε η κατάθεση η κοπέλα μικρή 18 χρ. από ότι μου είπε λεπτή από Ρουμανία μελαχρινή με ωραίο βυζί αλλά μέτρια στο κρεβάτι δεν έβγαζε γλώσσα μέσα της κατά την διάρκεια του γαμησιού πίπα βαθιά αλλά ακουμπάγανε τα δόντια της στον πούτσο μου και με ενοχλούσε η καριόλα πάντως για μια καλή για δεύτερη με το ζόρι .
Φυλής 71 κάτω καινούργια ξανθιά με ανταύγειες φάνηκε καλή
Φυλής 71 πάνω Κάρλα ξανθιά με τα ισπανικά της
Φυλής 69 κάτω μελαχρινή κοντοπουτάνα με καλό κωλαράκι αλλά από πρόσωπο μάπα .
Φυλής 65 κάτω Αλεξάνδρα με τα ωραία βυζάκια μικρούλα σε ηλικία
Φυλής 65 πάνω καινούργια και αυτή ξανθιά με ανταύγειες
Φυλής 66 Ρωξάνη μελαχρινή αλλά όχι καλή στο δωμάτιο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom