Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (6 μέλη και 177 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Xειροτερη συμπεριφορα πουτανας δεν εχω ξανασυναντησει στα 13χρονια που παω φυλης.Τζεσυ απο Βουλγαρια πρωινη βαρδια στο 134πανω!Ας αλλαξει επαγγελμα καλο θα κανει σε ολους ΤΕΛΟΣ!!

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Xειροτερη συμπεριφορα πουτανας δεν εχω ξανασυναντησει στα 13χρονια που παω φυλης.Τζεσυ απο Βουλγαρια πρωινη βαρδια στο 134πανω!Ας αλλαξει επαγγελμα καλο θα κανει σε ολους ΤΕΛΟΣ!!
έχεις δίκιο  εγώ την  έχω  πάρει τρεις φορές ένα νεκρό πλάσμα ειναι

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δε προλαβα ευτυχως να καταλαβω αν ειναι νεκρο πλασμα στο σεξ γιατι μου την ειπε που την συμβουλεψα ευγενεστατα να παιρνει πιπα πιο αργα κι οποτε της ειπα επισης ευγενεστατα να αποχωρησει απο το δωματιο.Το καλυτερο ειναι οτι φευγοντας ειχαν κρυφτει η τσατσα κι η μαλακισμενη και φωναζω την τσατσα να της πω για την σκατοσυμπεριφορα της και μου απανταει κορυφαια η χτικιαρα΄΄και τι περιμενες ρε φιλε εδω που ηρθες΄΄!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλημέρα σε όλους. Έχω μια κτάθεση-απορία. Πήρα την παρασκευή το βράδυ τη λάνα (ξανθό, αδύνατο, κορμάρα) στο ντενιζόσπιτο, αλλά μέσα δεν έλεγε και πολλά...έχω όμως την εντύπωση ότι η λάνα και η νάνα στο 134υπόγειο είναι το ίδιο πρόσωπο...Δεν είναι τυχαίο ότι η λάνα είπε σε συναγωνιστή ότι θα δουλέυει από δω και πέρα στο 134....
Επίσης θα ήθελα πληροφορίες για το μελαχροινο του 109, αυτή είναι η τζίνα????
ναι μου είχε πει την παρασκευή που μας πέρασε ότι θα είναι σε ένα από τα σπιτάκια του 134 αλλά δεν μπορώ να ξέρω άμα είναι η Νανά η Λάνα γιατί απλούστατα δεν την έχω δει στην πρωινή βάρδια που λες .

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα  απογευμα στην περιοχη της φυλης
Διδυμου 16 ευα ,ξανθο παρηκμασμενο mlf
Διδυμου 18 υπογειο ξανθια κινεζορωσιδα,τυπου ζανα ,και χειροτερα
Διδυμου 18 ισογειο ,φωτεινη,πιο καβλε σε σχεση με τις προηγουμενες αλλα στο ιδιο μοτιβο
Διδυμου  20 μιραντα ξανθο mlf αναλογο με τις προηγουμενες
Διδυμου 8 κατω  λιλια,είναι η ξανθια τσεχα που δουλευε στο 54 το πανω τα απογευματα  που σημερα
ηταν κλειστο
διδυμου 8 πανω λιζα,ξανθο νταρντανομωρο με καρε μαλι
φυλης 134 υπογειο η γνωστη αννα από βουλγαρια
φυλης 134 α  η κατερινα η ξανθια,καταθεση,μαζι με την τανια και τη σοφια από αγ πετρου καταφερνουν να μ ευχαριστουν,είναι πολύ καλο κοριτσι μεσα
φυλης 92 η κρινα ,η’ντινα ,αναλογα το σπιτι που δουλευει(και στο 134 το υπογειο)
μελαγχροινο κοντοπουτανο
φυλης 71 πανω επισης μελαγχροινο κοντοπουτανο που θα λεγα ότι επι της ουσιας είναι η αντζι από φωκαιας 17 το ισογειο,ωραιο σωματακι αλλα ο lostromos εχει μιλησει για κακη συμμετοχη
Φυλής 67 η γνωστη ξενερωτη  μια  από γερμανια τωρα,ουγγαρια παλαιοτερα
φυλης 65  κατω η σαντρα η’αλλιως αλεξαντρα όπως την εχω γνωρισει σε πολλα σπιτια,με υπεροχο στηθος αλλα λιγο τυπικη συμμετοχη,εχει ομορφηνει πολύ όμως σε σχεση με το παρελθον,ισως αξιζει μια δευτερη ευκαιρια
φυλης 65 πανω η ροξανη,ένα μελαγχροινο με ωραιο σωματακι,ναζι στο σαλονι με λευκα εσωρουχα,την εχω παρει μια φορα στη φωκαιας στο 17 το πανω,μπορει να εξελιχθει σε πολύ ξενερωτη κατασταση το πηδημα μαζι της
φυλης 84 το ισογειο ,αννα η πολωνεζα
φυλης 80 η μονικα,το ιδιο μελαγχροινο κοντοπουτανο
φυλης 59 κατω η κλαουντια,τα λογια περιτα
φυλης 59 πανω η ελενη μελαγχροινη,στο στυλ της ελληνιδας μπαροβιας,όμως παρολο που δεν είναι το στυλ μου,το λευκο φουστανι με τις μαυρες γοβες και το σεξι κουνημα  με προκαλουσε για ένα στα τεσσερα μακρας διαρκειας,σημειωστε το αυτό στη συνεχεια
φωκαιας και αχαρνων στο κατω,μαυρη ,όχι ευσωμη ξαι φυσικα όχι λεπτη,με τις καμπυλες της
φωκαιας 25 βικτωρια ξανθια με σεξι σωματακι,καμια από τις δυο γνωστες ,την ψιλη και την σιλικονατη
φωκαιας 17 πανω η μελαμψι αννι γνωστη από το 71 και το 134 το υπογειο,καταστροφη μεσα ενώ είναι πολύ σεξουαλικη
φωκαιας 17 κατω ένα αδυνατο μελαγχροινο ανευ σημασιας θυμιζε  τραγουδιστρια
σε σκυλαδικο,τελος
φωκαιας 25 πανω η βερονικα,νεα παρουσια δευτερη καταθεση,εμοιαζε παρα πολύ σε σωμα και χαρακτηριστικα με την ελλη από το 67 και το 71,ημουν προδιαθετημενος για καλη κατασταση,καταλαβα όμως από τι ξεκινημα ότι υπαρχει κινδυνος για να εξελιχτει σε αποτυχια,ετσι πολύ γρηγορα απεφυγα το ιεραποστολικο και ξεκινησα
ένα πολύ δυνατο και αρκετα μεγαλης διαρκειας σφυροκοπημα ενθυμουμενος ότι αναλογη συμπεριφορα ηθελα να επιφυλαξω και στην μπαροβια του 71,δεν εβγαλε ουτε ένα κιχ,ενδειξη της ψυχριτητας της παρολη την σφορδροτητα των κτυπηματων μου,παρολα ταυτα εγω το ευχαριστηθηκα,σιγουρα όμως δεν συνισταται

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
φιλε Xlink, respect για το πληρεστατο report!!!!!

Mιας και εκανες την σημερινη τσαρκα.... εντοπισες φωκαιας και αχαρνών στην... "αποθήκη"  όπως την λένε κάποιοι συναγωνιστές το ξανθο milf ακ ρωσια και ονοματι μαρινας??
thanks amigo!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Σημερα  απογευμα στην περιοχη της φυλης
Διδυμου 16 ευα ,ξανθο παρηκμασμενο mlf
Διδυμου 18 υπογειο ξανθια κινεζορωσιδα,τυπου ζανα ,και χειροτερα
Διδυμου 18 ισογειο ,φωτεινη,πιο καβλε σε σχεση με τις προηγουμενες αλλα στο ιδιο μοτιβο
Διδυμου  20 μιραντα ξανθο mlf αναλογο με τις προηγουμενες
Διδυμου 8 κατω  λιλια,είναι η ξανθια τσεχα που δουλευε στο 54 το πανω τα απογευματα  που σημερα
ηταν κλειστο
διδυμου 8 πανω λιζα,ξανθο νταρντανομωρο με καρε μαλι
φυλης 134 υπογειο η γνωστη αννα από βουλγαρια
φυλης 134 α  η κατερινα η ξανθια,καταθεση,μαζι με την τανια και τη σοφια από αγ πετρου καταφερνουν να μ ευχαριστουν,είναι πολύ καλο κοριτσι μεσα
φυλης 92 η κρινα ,η’ντινα ,αναλογα το σπιτι που δουλευει(και στο 134 το υπογειο)
μελαγχροινο κοντοπουτανο
φυλης 71 πανω επισης μελαγχροινο κοντοπουτανο που θα λεγα ότι επι της ουσιας είναι η αντζι από φωκαιας 17 το ισογειο,ωραιο σωματακι αλλα ο lostromos εχει μιλησει για κακη συμμετοχη
Φυλής 67 η γνωστη ξενερωτη  μια  από γερμανια τωρα,ουγγαρια παλαιοτερα
φυλης 65  κατω η σαντρα η’αλλιως αλεξαντρα όπως την εχω γνωρισει σε πολλα σπιτια,με υπεροχο στηθος αλλα λιγο τυπικη συμμετοχη,εχει ομορφηνει πολύ όμως σε σχεση με το παρελθον,ισως αξιζει μια δευτερη ευκαιρια
φυλης 65 πανω η ροξανη,ένα μελαγχροινο με ωραιο σωματακι,ναζι στο σαλονι με λευκα εσωρουχα,την εχω παρει μια φορα στη φωκαιας στο 17 το πανω,μπορει να εξελιχθει σε πολύ ξενερωτη κατασταση το πηδημα μαζι της
φυλης 84 το ισογειο ,αννα η πολωνεζα
φυλης 80 η μονικα,το ιδιο μελαγχροινο κοντοπουτανο
φυλης 59 κατω η κλαουντια,τα λογια περιτα
φυλης 59 πανω η ελενη μελαγχροινη,στο στυλ της ελληνιδας μπαροβιας,όμως παρολο που δεν είναι το στυλ μου,το λευκο φουστανι με τις μαυρες γοβες και το σεξι κουνημα  με προκαλουσε για ένα στα τεσσερα μακρας διαρκειας,σημειωστε το αυτό στη συνεχεια
φωκαιας και αχαρνων στο κατω,μαυρη ,όχι ευσωμη ξαι φυσικα όχι λεπτη,με τις καμπυλες της
φωκαιας 25 βικτωρια ξανθια με σεξι σωματακι,καμια από τις δυο γνωστες ,την ψιλη και την σιλικονατη
φωκαιας 17 πανω η μελαμψι αννι γνωστη από το 71 και το 134 το υπογειο,καταστροφη μεσα ενώ είναι πολύ σεξουαλικη
φωκαιας 17 κατω ένα αδυνατο μελαγχροινο ανευ σημασιας θυμιζε  τραγουδιστρια
σε σκυλαδικο,τελος
φωκαιας 25 πανω η βερονικα,νεα παρουσια δευτερη καταθεση,εμοιαζε παρα πολύ σε σωμα και χαρακτηριστικα με την ελλη από το 67 και το 71,ημουν προδιαθετημενος για καλη κατασταση,καταλαβα όμως από τι ξεκινημα ότι υπαρχει κινδυνος για να εξελιχτει σε αποτυχια,ετσι πολύ γρηγορα απεφυγα το ιεραποστολικο και ξεκινησα
ένα πολύ δυνατο και αρκετα μεγαλης διαρκειας σφυροκοπημα ενθυμουμενος ότι αναλογη συμπεριφορα ηθελα να επιφυλαξω και στην μπαροβια του 71,δεν εβγαλε ουτε ένα κιχ,ενδειξη της ψυχριτητας της παρολη την σφορδροτητα των κτυπηματων μου,παρολα ταυτα εγω το ευχαριστηθηκα,σιγουρα όμως δεν συνισταται
πω ρε πουστη ρεπορταζ απο την εμπολεμη ζωνη μπραβο κυριε συναγωνιστα!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε Xlink, respect για το πληρεστατο report!!!!!

Mιας και εκανες την σημερινη τσαρκα.... εντοπισες φωκαιας και αχαρνών στην... "αποθήκη"  όπως την λένε κάποιοι συναγωνιστές το ξανθο milf ακ ρωσια και ονοματι μαρινας??
thanks amigo!
οχι φιλε στη θεση της ηταν η μαυρη,τη ξερω τη μαρινα που λες

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..θα γίνω.. κουραστικος... η μαύρη δεν ειναι σε αυτό που καταιβαίνεις 2 σκαλάκια και εχει τη σιδερενια γκρι πορτα??  εγω λέω ακριβώς διπλα και δεξιά, στη γωνία με αχαρνω΄ν, απ οπου κανείς ανεβαίνει είτε στο πάνω, είτε κάτω οπου και μολις μπεις υπάρχει μια σκαλιτσα 2-3 ξυλινων σκαλιών που οδηγεί... στη μαρίνα!!  :think:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ναι φιλε μου καταλαβα,δεν αναφερομαι στο υπογειο που δουλευει η κλαρα τ οποιο οπως ειδες δεν αναφερω γιατι δε μπηκα,αναφερομαι στο γωνιακο οπου υπαρχει το ισογειο οπου δουλευε η μαρινα και υπαρχει και σκαλα που οδηγει επανω σε αλλο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
..θα γίνω.. κουραστικος... η μαύρη δεν ειναι σε αυτό που καταιβαίνεις 2 σκαλάκια και εχει τη σιδερενια γκρι πορτα??  εγω λέω ακριβώς διπλα και δεξιά, στη γωνία με αχαρνω΄ν, απ οπου κανείς ανεβαίνει είτε στο πάνω, είτε κάτω οπου και μολις μπεις υπάρχει μια σκαλιτσα 2-3 ξυλινων σκαλιών που οδηγεί... στη μαρίνα!!  :think:
Aυτη η Μαρινα ειναι μια ..μεγαλοκοπελα 40+ που ηταν πριν τις διακοπες?

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
ναι σε αυτή ανα΄φερομαι....

μεγαλη μου... συμπάθεια, αλλα απο τις διακοπες και μετα την εχασα!
γνωρίζεται κάτι??

φιλε xilink σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!!!!!  :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ξανθια με σημα κατατεθεν το γλιψιμο a@@@@@@

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...και οχι μονο @@@@@@@@@@@@ τρελο γλυψιμο μεχρι και....... γλυφοκολαδα!
καυλιαρα πολύ, και αν τη χειριστεις και σωστά δίνει πολλά και στη συμμετοχή!!

...μα που ειναι τωρα?
γνψριζετε κατι??????

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Δε προλαβα ευτυχως να καταλαβω αν ειναι νεκρο πλασμα στο σεξ γιατι μου την ειπε που την συμβουλεψα ευγενεστατα να παιρνει πιπα πιο αργα κι οποτε της ειπα επισης ευγενεστατα να αποχωρησει απο το δωματιο.Το καλυτερο ειναι οτι φευγοντας ειχαν κρυφτει η τσατσα κι η μαλακισμενη και φωναζω την τσατσα να της πω για την σκατοσυμπεριφορα της και μου απανταει κορυφαια η χτικιαρα΄΄και τι περιμενες ρε φιλε εδω που ηρθες΄΄!

Φίλε μου είναι μια ξανθια κοντο μαλι με πολυ ωραιο σωματάκι??

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ναι με πολυ ομορφο προσωπο και ξανθο κοντο σχετικα μαλλι.Ακυρη ενετελως :uglystupid: :uglystupid:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Ναι με πολυ ομορφο προσωπο και ξανθο κοντο σχετικα μαλλι.Ακυρη ενετελως :uglystupid: :uglystupid:

με σωσες απο βεβαιη αποτυχια, να σαι καλά...

Αρα ανακεφαλαιόνωντας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο φυλης εκτός από Ελένη-Σόφι Αγ. πέτρου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom