- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Λίγο δύσκολο το κόβω να ξεμείνει αυτό το σαϊτ από μαλάκες! Είμαστε πολλοί
www.imagebam.com/image/d9436d483470718] [/URL]
Λίγο δύσκολο το κόβω να ξεμείνει αυτό το σαϊτ από μαλάκες! Είμαστε πολλοί
τώρα. live επιγραμματικα
Αχαρνων 85 Ειρηνη μελαχρινη κοντη μιλφ με κανονικό σφιχτο σωμα 1.5αρι βυζι, τα παντα εκτος κωλο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.
πριν απο λιγο επέστρεψα στο
Διδυμου 22 και τιμησα την Μαίρη την τρελοΚερκυραια, κακός δεν την ειχα δοκιμάσει νωρίτερα, 33χρονη μιλφ με ξανθο το πανω μερος του κεφαλιού της, γυρω γυρω ξουρα, σωμα με παρα πολλα πιασιματα 2. 5αρι βυζι παρα πολλα τατου, η φρασεις στα κωλομερια της θα είναι στον τιτλο της κριτικής μου, εχει και πιρσινγκ στον αφαλο, θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.
καλο απόγευμα
Δεν έγραψα για καμία ψηλη..... αλλα οχι δεν ειναι, η Καρολίνα είναι ακομα Πολωνία και ίσως γυρίσει στο τέλος του μήνα
Μαργκω! Τεσταριστηκε το πιπινακι!Φιλε ελαχιστοι δινουμε αληθινες πληροφοριες.
Προτεινω να τσεκαρεις το καινουριο πιπινι του Βεργας 3 οροφος.
Δεν έγραψα για καμία ψηλη..... αλλα οχι δεν ειναι, η Καρολίνα είναι ακομα Πολωνία και ίσως γυρίσει στο τέλος του μήνα
Στάνταρ στην πρωινή βάρδια,και πολλές φορές στην απογευματοβραδινή έως τις 10-11 μ.μ.Ξερει καποιος μεχρι τι ωρα δουλευει η Ανιτα στο Λεωνιδου 28 ? Θα μπορουσαν να δημοσιευθουν καποια μηνυματα που εχω γραψει στην αναζητηση χαμενων ιεροδουλων ?
Αν δεν βαριεσαι γραψε κριτικη για την Λιζα.Ειναι ωραιο μιλφακι! Τι προγραμμα κανει?Γυρισα απο μεταμεσονυχτια τσαρκα μαζι με φιλο μου γαμησα την γνωστη λιζα απο φιλιππιδου 11 το κατω με τσατσο τον αρη και μετα γαμησα την σαρα φωκαιας 27 ισογειο ο φιλος μου γαμησε στο υπογειο. Του 27 την αλεξια περασε και αυτος καλα
Μαργκω! Τεσταριστηκε το πιπινακι!
Η διαρύθμιση των περισσοτέρων οίκων ''επιτρέπει'' τέτοιες... ταρζανιές,είτε εκούσια είτε ακούσια,γι'αυτό οι έξυπνοι και έμπειροι μύστες κάνουν υπομονή μέχρι να αδειάσει κάποιο απομακρυσμένο δωμάτιο. ;) Άσχετα από αυτό,για κάποιον ανεξερεύνητο και μεταφυσικό λόγο,σε κάθε τσαρδί υπάρχει μια αύρα που διαπνέει τις κοπέλες και τους πελάτες...Ασχετο … Προσοχή ! > Σύμφωνα με αναφορά έγκυρου εξωθεσμικού : στο κατω του Ιασ 10 κυκλοφορεί απαιτητικος φωνακλάς αλλοδαπος, μαλλον αγαπουλης της Αλεξανδρας, που μπαινει και ανοιγει κανονικά τις πορτες των δωματιων την ώρα που πηδουν oi συναγωνιστές ! (όντως) Ητοι... Πλήρης δικαίωσις του ορου "αγαπουλόσπιτο..) :o
Καθόλου άκυρο ή άκαιρο.Είναι χρησιμότατο.Επίσης αναρωτιέμαι τι στον πούτσο κάνει όταν ανοίγει την πόρτα...Λέει είδα φώς και μπήκα;Συνέχισε πασά μου;Μου γαμάς την γκόμενα ρε αλήτη;Ορμάει;Γαμάει;Δέρνει;Κλαίει;Χρήζει διερεύνησης το θέμα,καθώς,ως εξέχοντα μέλη του κοινωνικού ιστού,δεν θέλουμε να ανακατευτούμε σε εγκλήματα μέσα σε οίκους ανοχής.Ασχετο … Προσοχή ! > Σύμφωνα με αναφορά έγκυρου εξωθεσμικού : στο κατω του Ιασ 10 κυκλοφορεί απαιτητικος φωνακλάς αλλοδαπος, μαλλον αγαπουλης της Αλεξανδρας, που μπαινει και ανοιγει κανονικά τις πορτες των δωματιων την ώρα που πηδουν oi συναγωνιστές ! (όντως) Ητοι... Πλήρης δικαίωσις του ορου "αγαπουλόσπιτο..) :o
πολύ καυλα το μικρόΜαργκω! Τεσταριστηκε το πιπινακι!