Επισκέπτης
I strongly recommend επαναφορα των ψηφων, κατω απ' τις κριτικες (θετικων - αρνητικων).
Ὑπάρχουν.
I strongly recommend επαναφορα των ψηφων, κατω απ' τις κριτικες (θετικων - αρνητικων).
Τεσταρισα την Αννυ.
Αργοστροφη Ελληνιδα (?), συμπαθης αλλά οχι και ωραια/ερωτευσιμη (ΕΛΕΟΣ!)
Ψευδιζει και μου θυμιζει μια φιλη μου, που δεν θα γαμουσα ουτε γι' αστειο.
Στα Συν:
Πολυ συζητησιμη, με καλο σερβις.
+ ΠΟΛΥ δυνατο τσιμπουκι, μεχρι να πιασεις πατο.
Το ολο στυλ της μου θυμισε Αννα Πιτσος. Βεβαια, ειναι πιο εμφανισιμη, καθοτι αλογο, με μετριο βυζι και κωλαρα.
Σημερα ψιλοβαριοταν, αλλά δεν ελεγε μη και μη. Τουναντίον!
ΥΓ - Καλο ειναι να διακρινουμε το καλο σερβις απ' τις "Θεές", τις "μουναρες", τις "καυλες" κ.ο.κ...
Επισης, αν ειστε ολοι τοσο προθυμοι να την παντρευτειτε, να της παρετε κινητο ή ΙΧ, χρηζετε ειδικης φροντιδας...
Τρελή καύλα αυτό το στυλ!προσεγμενο μαλλί,με ξυρισμένα τα πλάγια
Τρελή καύλα αυτό το στυλ!
Και πώς είσαι σίγουρος ρε μύστη ότι δε φιλάει επιλεκτικά μόνο αυτούς που γουστάρει περισσότερο ή που τους ξέρει καλύτερα, όπως λες;Και κατι αλλο περι της Αννυς:
ΔΕΝ δινει γλωσσοφιλα.
Καποιοι τρομπες αγαπουληδες φιλανε κλειστα χειλη και το πλασαρουν ως "γλωσσοφιλο"/ Ή εχουν παει 50 φορες, και η κοπελα τούς φιλαει με παθος...
και οχι μονο αυτο φιλε αλλα σου λενε ενα καρο μαλακιες και οχι τα σημαντικα!!!Τι μαλακια ειναι αυτο το νεο συστημα στη Φυλης; Ειναι το κοριτσι στο κουζινακι και αντι να βγει να το δεις καθεται η τσατσα ή ο τσατσος και σου πρηζει τον μπουτσο μιση ωρα. Και αφου τελειωσει φωναζει την πουτανα να κανει ενα περασμα 3 δευτερολεπτων. Εγω τωρα ποια πρεπει να πηδηξω, την τσατσα ή την πουτανα;
Και πώς είσαι σίγουρος ρε μύστη ότι δε φιλάει επιλεκτικά μόνο αυτούς που γουστάρει περισσότερο ή που τους ξέρει καλύτερα, όπως λες;
Η πληροφορια για την βικυ αποτελει ανακαλυψη του μελους kervera,πραγματικα εντυπωσιακη ανακαλυψη,εξαιρετικη παρουσια
Και μετά.. γλωσσόφιλα… :o Οκ ! Μαιτρ , έγραψα κριτικη, συμπλέων με τας απόψεις σας ..
Υ.Γ Σαν ενημερωτης για αρκετα χρονια και σεβομενος τον κοπο παιδιων που ενημερωνουν,εστω και αν βρισκονται σε αλλο ιστοτοπο,να πω οτι
Την πληροφορια για μια κοπελα με τ ονομα ιζαμπελα στον οροφο την ειδα απο το μελος gargamel,απλα την ταυτοποιησα σημερα
Η πληροφορια για την βικυ αποτελει ανακαλυψη του μελους kervera,πραγματικα εντυπωσιακη ανακαλυψη,εξαιρετικη παρουσια
...σε αλλο ιστοτοπο...