Μάκης Τσατσαρίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 713
- Πόντοι
- 86
Ποιος να σε κάνει να ντραπείς; Ο μαλάκας ο Κύπριος τσάτσος; Οχι φίλε μη μασάς!
Αυτός με την περούκα είναι,που δούλευε σε στουντιο στην Ιερα οδό διπλα ?
Ποιος να σε κάνει να ντραπείς; Ο μαλάκας ο Κύπριος τσάτσος; Οχι φίλε μη μασάς!
Αφού βρε Γιώργο ''εσύ τα'χεις χτίσει αυτά τα μαγαζιά'',όπως θα έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυνν σαν ατάκα για τους σκυλάδες της εποχής...Ειμαι απο τους λιγους που ο αντι ο τσατσος πηγαινει
Πρωινη καταδρομη σημερα στην αλκιβιαδου 16γ οπου εριξα 2 σερι hardore κωλογαμησια στη γκαμπυ.το μωρο αξιζει.ωραια κοπελα με καραφουλ και vfm αλλα χανει λιγο στο στοματικο το οποιο ειναι πολυ μετριο.πολυ σφιχτο μουνακι και κωλαρακι στα οποια γουσταρει γαμησι και στηνεται τελεια να τα ευχαριστηθεί
Έχεις δίκιο φίλε, πολύ σπαστικό. Λες και όποιος είναι να μην μπει, θα συγκινηθεί από το μονόλογο του τσάτσου και θα αλλάξει γνώμη. Παντού το έχουν κάνει έτσι τώρα;Τι μαλακια ειναι αυτο το νεο συστημα στη Φυλης; Ειναι το κοριτσι στο κουζινακι και αντι να βγει να το δεις καθεται η τσατσα ή ο τσατσος και σου πρηζει τον μπουτσο μιση ωρα. Και αφου τελειωσει φωναζει την πουτανα να κανει ενα περασμα 3 δευτερολεπτων. Εγω τωρα ποια πρεπει να πηδηξω, την τσατσα ή την πουτανα;
Εμενανε με αρέσοθν ολε! Η καθεμια εχι τη χάρη τις!
Εμενανε με αρέσοθν ολε! Η καθεμια εχι τη χάρη τις!Φίλε μου καλή αυτή η στεφάνια ;
γιατι το γελας τυπε μου?προτεινε μου κατι καλυτερο να παω.
Τεσταρισα την Αννυ.
Αργοστροφη Ελληνιδα (?),...
Επισης, αν ειστε ολοι τοσο προθυμοι να την παντρευτειτε, να της παρετε κινητο ή ΙΧ, χρηζετε ειδικης φροντιδας...
εγω αποσες γαμαω στη φυλης η πιο στενη πιστευω οτι ειναι.
Έχεις δίκιο φίλε, πολύ σπαστικό. Λες και όποιος είναι να μην μπει, θα συγκινηθεί από το μονόλογο του τσάτσου και θα αλλάξει γνώμη. Παντού το έχουν κάνει έτσι τώρα;
Τεσταρισα την Αννυ.
Αργοστροφη Ελληνιδα (?), συμπαθης αλλά οχι και ωραια/ερωτευσιμη (ΕΛΕΟΣ!)
Ψευδιζει και μου θυμιζει μια φιλη μου, που δεν θα γαμουσα ουτε γι' αστειο.
Στα Συν:
Πολυ συζητησιμη, με καλο σερβις.
+ ΠΟΛΥ δυνατο τσιμπουκι, μεχρι να πιασεις πατο.
Το ολο στυλ της μου θυμισε Αννα Πιτσος. Βεβαια, ειναι πιο εμφανισιμη, καθοτι αλογο, με μετριο βυζι και κωλαρα.
Σημερα ψιλοβαριοταν, αλλά δεν ελεγε μη και μη. Τουναντίον!
ΥΓ - Καλο ειναι να διακρινουμε το καλο σερβις απ' τις "Θεές", τις "μουναρες", τις "καυλες" κ.ο.κ...
Επισης, αν ειστε ολοι τοσο προθυμοι να την παντρευτειτε, να της παρετε κινητο ή ΙΧ, χρηζετε ειδικης φροντιδας...
δεν εχω λογο να προμοταρω καμια πουτανα και να κανω τα θεληματα πουτανας γιαυτο τα σκαω κανονικα.για αυτο ασε τις ειρωνιες.το καυλι μου ουτε τσουλαγε ουτε κολυμπουσε εκει μεσα για αυτο εγραψα στενη κιολας.τεσπα
γιατι το γελας τυπε μου?προτεινε μου κατι καλυτερο να παω.
εγω αποσες γαμαω στη φυλης η πιο στενη πιστευω οτι ειναι.Τύπε μου, με αυτά που έχω μαρκάρει με κόκκινο, γελάω (φαντάζομαι δεν θα είμαι ο μόνος)
δεν εχω λογο να προμοταρω καμια πουτανα και να κανω τα θεληματα πουτανας γιαυτο τα σκαω κανονικα.για αυτο ασε τις ειρωνιες.το καυλι μου ουτε τσουλαγε ουτε κολυμπουσε εκει μεσα για αυτο εγραψα στενη κιολας.τεσπαΑφού "πιστεύεις", και δεν είσαι πολύ σίγουρος, πάω πάσσο...
Ρε την Γκάμπυ, την στενούλα...