Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (27 μέλη και 331 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
εχω  μια αδυναμια τι να κανουμε αλλα γαμαω και αλλες κοπελες και του επαγελματος και φοιτη τριες

Tις φοιτήτριες να βαζης διπλό προφυλακτικο,Τιτανοτεράστιε,ειδικα από σοβαρες σχολες  :jerking:,όπως δικολάβες και φιλόλογες, γιατί παίρνουν και τσιμπουκάκια σε ολο το "εκπαιδευτικο προσωπικο"  :jerking: , κι  ο,τι προλάβεις ,γιατί χαμπάριασε  ο μαυρος  ο Σόιμπλε με τι κοπρόσκυλα και κλεφτουριά εχει να κανη , και απ'  ο,τι βλέπω τους παει για ξυσιμο, ,και καλα θα κάνη.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
κολπικος σπογγος.
http://[URL unfurl="true"]www.care.gr/media/mag/a495p01.jpg[/img[/URL]]

ταμπον
[img]http://s.nbst.gr/files/1/2011/11/15/tampon1.medium.jpg

και τα τρια περιπου την ιδια δουλεια κανουν, με την διαφορα πως ο σπογγος ειναι και μεθοδος αντισυλληψης
στο φαρμακειο το 1ο το ζητας σαν κολπικο σπογγο
απο τα τρια παραπανω το μονο που επιτρεπει την σεξουαλικη πραξη με καποια ανεση και στον αντρα και στην γυναικα ειναι ο σπογγος
Ο κολπικός σπόγγος είναι είδος ταμπόν. Μία από τις πολλές μορφές του. Ταμπόν είναι η τάπα που φράσσει την τρύπα του μουνιού, λαϊκιστί. Η σωστή έκφραση δεν είναι ότι οι πουτάνες χρησιμοποιούν ειδικό σφουγγάρι αλλά ειδικό ταμπόν.
Παλιότερα και το ίδιο το συμβατικό ταμπόν χρησιμοποιείτο ως μέθοδος αντισύλληψης για να απορροφά το σπέρμα.
[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BD[/url]
:offtopic:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κολωνού  30 η Νταρια σε τι βάρδια  ειναι?ευχαριστώ  :hi:

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Τωρα φυλης δευτερη βαρδια απογευματινη.

φυλης 59 ισογειο: Χριστινα, μελαχρινη, χαλι μαυρο και αλλη μια μελαχρινη, κοντη, μπαμπατσικη, μετρια και αυτη.
φυλης 65α οροφος: Τζουλια η γερμανιδα, καστανη με ωραιο σωμα, φοραγε ενα μαυρο δαντελωτο ολοσωμο εσωρουχο, με καυλωσε πολυ. Στο τσακ ημουν να περάσω, αλλα μολις ειχα γαμησει το αστερι, δεν ειχα αλλη δυναμη και ενεργεια.
φυλης 65β ισογειο: Ντιανα, σημερινη επιστροφη απο την πατριδα της. Τι να πεις εδώ, τα λόγια ειναι περιττα. Ο Ρίγκελ, ο Ντένεμπ και ο Αλντεμπαράν μαζι.
Φυλής 67: Μονικα η μελαχρινη αλβανιδα, βυζαρου. Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.
φυλης 69β ισογειο: Στελλα μια ξανθια, πολυ μέτρια και αλλη μια καστανη αρκετα πιο ομορφη.
φυλης 71β οροφος: Μια φωνη απο το υπερπεραν με ενημερωσε οτι εχουν 'αλαγκε βαρντια'. Η αλβανικη προφορα με ξενερωσε ακομα περισσοτερο. Βρε ουστ.
φυλης 86β ισογειο: Γκαμπυ ουκρανιδα, μια μελαχρινη χοντρη, τραγικη. Κατερινα η κυπρια με το καρε μαλλι, ακομα τραγικοτερη. Εφλυφε και κωλο, διατυπανιζε η τσατσα  :S. Ευχαριστω πολυ, αλλα τον θέλω τον κωλο μου.
φωκαιας 7: Νάταλι δεξια καθως μπαινεις, η ξυπολητη Ελενα ευθεια. Ομορφα καυλοπιπινα και τα δυο.
φωκαιας 17α ισογειο: Ελενη η αιγυπτια. Ψηλη, καστανη με σκουρο δερμα.
φωκαιας 19 ισογειο: Σονια η ομορφη μελαχρινη τσιγγανορουμανα με το κορμι, κορμαρα. Αντικειμενικα το πιο τσαχπινικο, καυλιαρικο σαλοναρισμα στη φυλης. Πιστευω. Σε κανει να θες να μπεις μεσα να  :zfuck:.
φωκαιας 25β ισογειο: Τανια μια μιλφ ρωσιδα, στρογγυλομουρα και με πολυ ωραια ποδια για την ηλικια της.
φωκαιας 27α υπογειο: Χριστινα η  ελληνοουκρανεζα.
Φωκαίας 27Β υπερυψωμενο ισογειο: Μα μελαχρινη σγουρομαλλα, νομιζω Χριστινα, καλο σωμα, μετριο προσωπο.
Φωκαίας 27Β οροφος: Μια καστανη, αδύνατη με μαζεμενο κοτσο, και καστανο δερμα. Μικρο βυζι, αλλα κατι ρωγες χοντρες σαν δαχτυλα  :kneel:.

Τιμηθηκε η Ντιανα, πως θα μπορουσε αλλωστε κατι αλλο. Αχ βρε Ντιανα ποτε θα ερθει εκεινη η ωρα που θα βγω απο το δωματιο μετα απο σενα, και θα πω "σημερα δεν ηταν καλή". Μαλλον ποτε  :wanker:. Σημερα στα προκαταρκτικα οχι απλα με φιλαγε, αλλα σχεδον με εγλυφε σε λαιμο και προσωπο. Αυτος ο ηχος του γλυψιματος που εβγαινε, παραλιγο να με κανει να τελειωσω πανω στα προκαταρκτικα. Της ζητησα να σταματησουμε για κανα λεπτο, το σεβαστηκε, ηρεμησα, συνηλθα και ξανα στον ομορφο, αισθησιακο αγωνα. Ακομα και τωρα που γραφω, μυριζω το μεθυστικο της αρωμα στο λαιμο μου, και ζαλιζομαι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
σημερα ηθελεα να γαμησω αυτη που δεν μπορεσα χθες λογο κοσμου στπ πιπινου 118 τη βικυ ... καλα ρε παρτακιδες που διαβαζεται το σαιτ δεν λετε κουβεντα και το μαγαζι ειχε πιο πολυ κοσμο απο οτι ειχε το +soda το 97
τοσος κοσμος και εδω δεν μιλαει κανεις ... παρτακιδες

φυσικα παλι δεν γαμησα, ηθελε κανα 2ωρο η αναμονη

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
περασμα από αρκετους οικους ανοχης και στουντιο 3η βαρδια,αυτο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και το γραφω κιολας είναι η στουντιακια Εμμανουελα από το Κων/πολεως 132
η κοπελα απεχει πολύ από τις φωτο που εχει το στουντιο στη σελιδα του. Το φοτοσοπ εχει πεσει βροχη, η φατσα της τελειως αντισεξουαλικη και για τα πανηγυρια...
απορω μερικοι με τη κριτήρια γραφουν διθυράμβους για την εμφανιση της... ποσο αγαμητοι είναι αραγε και ποσο μπαζα γκομενες και γυναικες να εχουν διπλα τους που βλεπουν αυτή μουναρα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

..τι ψαχνεις και εσυ τωρα...  :grin:

satrapis21

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2015
Κριτικές
4
Like
49
Πόντοι
1
σημερα ηθελεα να γαμησω αυτη που δεν μπορεσα χθες λογο κοσμου στπ πιπινου 118 τη βικυ ... καλα ρε παρτακιδες που διαβαζεται το σαιτ δεν λετε κουβεντα και το μαγαζι ειχε πιο πολυ κοσμο απο οτι ειχε το +soda το 97
τοσος κοσμος και εδω δεν μιλαει κανεις ... παρτακιδες

φυσικα παλι δεν γαμησα, ηθελε κανα 2ωρο η αναμονη

Ήσουν 12:00-12:30 εκεί; Γιατί εκείνη την ώρα είχε λαϊκό προσκύνημα. Εγώ ήμουν τυχερός. Μάλλον πρόλαβα το φανάρι και όταν μπήκα ήμουν μόνος μου. Μετά από 5 λεπτά το σαλόνι γέμισε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω ειμαι κολοφαρδος παντυα καταφερνω να γαμαω αυτη που μου αρεσει χωρις κοσμο στο σαλονι η με λιγα ατομα

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
περασμα από αρκετους οικους ανοχης και στουντιο 3η βαρδια,αυτο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και το γραφω κιολας είναι η στουντιακια Εμμανουελα από το Κων/πολεως 132
η κοπελα απεχει πολύ από τις φωτο που εχει το στουντιο στη σελιδα του. Το φοτοσοπ εχει πεσει βροχη, η φατσα της τελειως αντισεξουαλικη και για τα πανηγυρια...
απορω μερικοι με τη κριτήρια γραφουν διθυράμβους για την εμφανιση της... ποσο αγαμητοι είναι αραγε και ποσο μπαζα γκομενες και γυναικες να εχουν διπλα τους που βλεπουν αυτή μουναρα.

Την ειδα και εγω.Δεν μου εκανε κλικ για να δωσω 30.40 η 50 ευρω! :rockon: Δεν θυμαμαι ποσο εχει το απλο προγραμμα εκει.Αδιαφορο προσωπο! :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

εντάξει. Εσυ εισαι ενας.αυτοί ήταν πολλοί .άρα από ότι φαίνεται κερδίζουν μέσω από μια πιο ισχυρή  αντικειμενικότητα..αρκετά όμορφη μάλλον αλλά όχι του γούστου  σου.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
εντάξει. Εσυ εισαι ενας.αυτοί ήταν πολλοί .άρα από ότι φαίνεται κερδίζουν μέσω από μια πιο ισχυρή  αντικειμενικότητα..αρκετά όμορφη μάλλον αλλά όχι του γούστου  σου.
εσενα σε εχει φαει η μαλακια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom