Τωρα φυλης δευτερη βαρδια απογευματινη.
φυλης 59 ισογειο: Χριστινα, μελαχρινη, χαλι μαυρο και αλλη μια μελαχρινη, κοντη, μπαμπατσικη, μετρια και αυτη.
φυλης 65α οροφος: Τζουλια η γερμανιδα, καστανη με ωραιο σωμα, φοραγε ενα μαυρο δαντελωτο ολοσωμο εσωρουχο, με καυλωσε πολυ. Στο τσακ ημουν να περάσω, αλλα μολις ειχα γαμησει το αστερι, δεν ειχα αλλη δυναμη και ενεργεια.
φυλης 65β ισογειο: Ντιανα, σημερινη επιστροφη απο την πατριδα της. Τι να πεις εδώ, τα λόγια ειναι περιττα. Ο Ρίγκελ, ο Ντένεμπ και ο Αλντεμπαράν μαζι.
Φυλής 67: Μονικα η μελαχρινη αλβανιδα, βυζαρου. Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.
φυλης 69β ισογειο: Στελλα μια ξανθια, πολυ μέτρια και αλλη μια καστανη αρκετα πιο ομορφη.
φυλης 71β οροφος: Μια φωνη απο το υπερπεραν με ενημερωσε οτι εχουν 'αλαγκε βαρντια'. Η αλβανικη προφορα με ξενερωσε ακομα περισσοτερο. Βρε ουστ.
φυλης 86β ισογειο: Γκαμπυ ουκρανιδα, μια μελαχρινη χοντρη, τραγικη. Κατερινα η κυπρια με το καρε μαλλι, ακομα τραγικοτερη. Εφλυφε και κωλο, διατυπανιζε η τσατσα :S. Ευχαριστω πολυ, αλλα τον θέλω τον κωλο μου.
φωκαιας 7: Νάταλι δεξια καθως μπαινεις, η ξυπολητη Ελενα ευθεια. Ομορφα καυλοπιπινα και τα δυο.
φωκαιας 17α ισογειο: Ελενη η αιγυπτια. Ψηλη, καστανη με σκουρο δερμα.
φωκαιας 19 ισογειο: Σονια η ομορφη μελαχρινη τσιγγανορουμανα με το κορμι, κορμαρα. Αντικειμενικα το πιο τσαχπινικο, καυλιαρικο σαλοναρισμα στη φυλης. Πιστευω. Σε κανει να θες να μπεις μεσα να
.
φωκαιας 25β ισογειο: Τανια μια μιλφ ρωσιδα, στρογγυλομουρα και με πολυ ωραια ποδια για την ηλικια της.
φωκαιας 27α υπογειο: Χριστινα η ελληνοουκρανεζα.
Φωκαίας 27Β υπερυψωμενο ισογειο: Μα μελαχρινη σγουρομαλλα, νομιζω Χριστινα, καλο σωμα, μετριο προσωπο.
Φωκαίας 27Β οροφος: Μια καστανη, αδύνατη με μαζεμενο κοτσο, και καστανο δερμα. Μικρο βυζι, αλλα κατι ρωγες χοντρες σαν δαχτυλα
.
Τιμηθηκε η Ντιανα, πως θα μπορουσε αλλωστε κατι αλλο. Αχ βρε Ντιανα ποτε θα ερθει εκεινη η ωρα που θα βγω απο το δωματιο μετα απο σενα, και θα πω "σημερα δεν ηταν καλή". Μαλλον ποτε
. Σημερα στα προκαταρκτικα οχι απλα με φιλαγε, αλλα σχεδον με εγλυφε σε λαιμο και προσωπο. Αυτος ο ηχος του γλυψιματος που εβγαινε, παραλιγο να με κανει να τελειωσω πανω στα προκαταρκτικα. Της ζητησα να σταματησουμε για κανα λεπτο, το σεβαστηκε, ηρεμησα, συνηλθα και ξανα στον ομορφο, αισθησιακο αγωνα. Ακομα και τωρα που γραφω, μυριζω το μεθυστικο της αρωμα στο λαιμο μου, και ζαλιζομαι.