Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (9 μέλη και 190 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στους συναγωνιστες ειμαι νεος στο site αλλα παλιος στις τσαρκες.
Εχθες πηγα να επισκευτω την Αννυ στο Φιλιππιδου 11β και ο τσατσος την ειδε καπως και δεν ανοιγε την πορτα μεγα λαθος του γιατι οταν δουλευει με την Ηλεκτρα η την Καμελια σε παρακαλαει να μπεις ενω οταν εχει την Αννυ νομιζει οτι ειναι το πιο δυνατο studio αλλα δεν πειραζει αυτος θα χασει ομορφα κοριτσι θπαεχουν και αλλου.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ Α Ν Τ Ι

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.910
Πόντοι
6.495
Η Ηλεκτρα ξεκουράζεται ? Αν και με χαμηλή συμμετοχή θέλω να της δώσω μία ακόμη ευκαιρία.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
αυτος ο τσατσος ο αντι ειναι πολυ περιεργος σε μερικους φερεται με αλλο τροπο σε αλλους με αλλο τροπο  

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.910
Πόντοι
6.495
Σωστά και το έχω διαπιστώσει. Εμενα με κερναγε ουίσκι και άλλους τους σουταριζε. Φίλο τον κέρναγε σαμπάνια και άλλους τους μίλαγε απότομα. Μήπως γουστάρει και τίποτα άλλο..δεν ξερω. Φοβού τους Δαναούς και δώρα....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
εγω φιλε κανω την δουλεια μου στα μπουρδελα εγω με τον αντι δεν εχω προβλημα απλως ειναι λιγο περιεργος εγω οταν εχει την αννυ πληρωνο κατευθειαν αλλα και με τις αλλες κοπελες που εχει εχω μπει  εγω παντα προσεχω με τους τσατσους και τις τσατσασες

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Ο Άντι που λέτε είναι αυτός ο δροσερός Κύπριος;
Το βέβαιο είναι ότι δεν γουστάρει αλλοδαπούς και πιτσιρικάδες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
ναι αυτος ειναι  ο δροσερος κυπριος   τσατσπς πιτσιρικαδες δεν γουσταρει ουτε αλλοδαπους το εχω διαπιστωσει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.063
Πόντοι
10.686
Στο Κολωνού 30 1ος όροφος η όμορφη μελαχρινή πλην όμως κακοδιάθετη Νίκη,στον 2ο όροφο η ασταθής σαν ραδιοϊσότοπο ψηλή μελαχρινή με ωραίο γυναικείο κορμί Κάτια,και η σταθερή σε μένα τουλάχιστον ξανθιά Ντάνα η νταρντάνα που δέχεται τελειωτικό στο στήθος,πέρασα μαζί της ένα ευχάριστο δεκάλεπτο εν είδει γκόμενας!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.139
Πόντοι
46.232
τωρα live υ

Ιουλιανου 71 Φωτεινη μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και μασαζ.

Διδυμου 27 Βαλεντινα ξανθια μιλφ λεπτη με 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Τζουλι καστανη θηριωδεις χοντρη με τεραστιο κωλο 2.5-3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο, κανουν και παρτουζα με 30 ευρω.

Διδυμου 22 κλειστο.

Διδυμου 20 Αννα καστανη μαυρισμενη μιλφ λεπτή με μικρό βυζι σιλικονατο, με ακα τελειωτικο.

Διδυμου 18α Κατερινα ξανθια μιλφογκιλφ με πιασιματα 3αρι πεσμενο στηθος, με ακα τελειωτικο, κωλο και αυταρχικο.

Διδυμου 18β Μαρια μελαχρινη μιλφ με πιασιματα μικρο βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Διδυμου 16 Αναστασια η ξανθια μιλφαρα κανονικο σωμα 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σώμα και Όλγα ξανθια χοντρουλα με 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, κανουν και παρτουζα.

Διδυμου 7β κλειστο.

Διδυμου 7α Ντενισα καστανη λεπτη με 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Διδυμου 8β Βερονικα ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Διδυμου 8β Νατασα μελαχρινη κατσαρομαλλα κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ακα τελειωτικο και Νταιανα ξανθια μιλφ κανονικό σώμα και υπέροχο σχηματικα 2.5αρι βυζι, με ακα, κανουν και παρτουζα.

Φωκαίας 27Β πανω Χριστινα καστανη μαυριδερη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Φωκαίας 27Β κατω Σιμονα μελαχρινη κανονικό σώμα ωραιο κωλο 1.5-2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φωκαιας 27α Ελενα καστανη κοντη μπουτου 1.5-2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο και Κατερινα ξανθια νταρντανα με 2αρι βυζί, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φωκαιας 24 Αντριανα γυρολογος ξανθια νταρντανα μιλφ με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Φωκαιας 25β Αννα η Πολωνεζα ξανθια μιλφ με κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Φωκαιας 25α Λουιζα μελαχρινη κοντη λεπτη 1.5αρι βυζι, με ακα.

Φωκαιας 19 Γκαμπι μελαχρινη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο και Αντρεα ξανθοκαστανη λεπτη με μικρο βυζι, με ακα, κανουν και παρτουζα.

Φωκαιας 17β Μικαελα μελαχρινη κανονικό σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φωκαιας 17α Αλινα καστανη κοντη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.  

Φωκαιας 9 δεξια κλειστο.

Φωκαιας 9 αριστερα Νοεμι η κοπελα που χθες απόγευμα την πετυχα στο Εξηκιου 18γ μελαχρινη κανονικό σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Φωκαιας 7 υπογειο δεξια Ναταλι ξανθια με λεπτο ωραιο κορμι ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα και αυταρχικο.

Φωκαιας 7 υπογειο ευθεια Ελενα η ξυπολτη ξανθια με μακρυ μπουκλε μαλλι κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα και αυταρχικο.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πολυ ωραίες live ενημέρωσεις smirni τις τελευταίες μέρες γενικότερα

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Διδυμου 18α Κατερινα ξανθια μιλφογκιλφ με πιασιματα 3αρι πεσμενο στηθος, με ακα τελειωτικο, κωλο και αυταρχικο.
πολυ καλη η ρωσσιδα. την εχω παρει πριν κανα δημηνο 2 φορες με πολυ καλες εντυπωσεις. τρελενεται να τισ βαζεις κωλοδαχτυλο και να την φλυφεις μεχρι να χυσει στο στομα σου. σε μενα τουλαχιστον ετσι εχει ειχε γινει καθως δεν ειχε κινηση και μεαφησε να την φλυφω για ωρα ωσπου να τραβαει τ μαλλια μου και να χυνει τα ζουμια στο στομα μου. επισης τησ αρεσει να την χυνουν στα κωλομερια και να τρεχουν τα ζουμια.... :erection: :erection: :erection:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.139
Πόντοι
46.232
Πολυ ωραίες live ενημέρωσεις smirni τις τελευταίες μέρες γενικότερα
ευχαριστώ φίλε, πάντα θα έλεγα εγω αλλα δυστυχώς εδω μεσα όπως είναι γνωστό υπάρχουν "τυφλοι", υπαρχουν αυτοι που βλεπουν ότι θελουν, και αυτοι που όλο σπαμαρουν την ημερήσια ενημερωση...
Περιμένω και τις δικές σου βόλτες/ενημερώσεις

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.981
Πόντοι
6.925
Στο Κολωνού 30 1ος όροφος η όμορφη μελαχρινή πλην όμως κακοδιάθετη Νίκη,στον 2ο όροφο η ασταθής σαν ραδιοϊσότοπο ψηλή μελαχρινή με ωραίο γυναικείο κορμί Κάτια,και η σταθερή σε μένα τουλάχιστον ξανθιά Ντάνα η νταρντάνα που δέχεται τελειωτικό στο στήθος,πέρασα μαζί της ένα ευχάριστο δεκάλεπτο εν είδει γκόμενας!

Συμπληρώνοντας στο ισόγειο η πάντα ολόγυμνη Ντάρια, απέναντι στο 27 στον όροφο η μιλφ Λυδία, το 27 ισόγειο κλειστό.
Λεωνίδου 28 όροφος η Αννίτα - κατάθεση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom