Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (26 μέλη και 313 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύπε ελπίζω να μην έχεις πουλήσει το κουμπούρι γιατί με αυτά που
κάνεις το κόβω να το χρειάζεσαι.  :jerking: :jerking: :jerking:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
live απο μετάξι: Φωτεινή σταθερά στο Κολωνου 27Β όπου και τιμήθηκε, μεγαλοκοπέλα για έμπειρους μύστες με ότι έχουν πει οι προηγούμενοι να ισχύει. Εχει πολύ ενέργεια για την ηλικία της αν και δε σε προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Αν είσασταν προσεκτικοί θα είχατε παρατηρήσει ότι στην τελευταία μου ενημέρωση αναφέρω ότι η Άννα εργάζεται στο Διδυμου 27 και αν δεν την βρείτε εκεί στο Ιουλιανού 71.
[size=11pt]Προφέσσορά μου, λειτουργούσε το κάτω κεφάλι όταν δίδασκες και δεν το πρόσεξα! Ευχαριστώ για την υπόδειξη!  :rockon:

Πάντως 20 ευραίοι είναι κοροϊδία για κοπέλα που κόστιζε 10 ευρώ στο Μετάξι, όπως π.χ. η Τζανίνα από Φωκαίας 27....

Ελπίζω να ξαναγυρίσει στη Μεταξούπολη, δεδομένου ότι αρκετές κοπέλες δε στεργιώνουν στο Διδυμου 27, καθώς ο τσάτσος απαιτεί να συμμορφώνονται σε συγκεκριμένες οδηγίες συμπεριφοράς.
[/size]
:hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Ερωτηση

Καποιος που φυσικα εχει δει και τις 2. Ποια εχει μεγαλυτερο κώλο...η Ανκα απο φωκαιας(την εχω δει και παρει) ή  η Νικολ απο βεργας(δεν την εχω δει).

Gggiorgio1010

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες ξέρει κάποιος τσατα που να συμμετέχει εκτός απο αυτή στη διδυμού?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Επειδη ειδα κατι συζητησεις για την αννυ πορνοσταρ και αν κανει ελευθερο τελειωτικο, σημερα το πρωι μου ανακοινωθηκε ελευθερο τελειωτικο στο σωμα και οχι στο στομα.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
βαρυ ουισκι το μακαλαν

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Απογευματινή βόλτα στο Μεταξουργείο μπας και βρω έναν παλιόφιλο.
Μιας και δεν τον βρήκα, μπήκα σε κάποια μπουρδέλα  :tooth:
Πραγματικά οι κοπέλες δε βλέπονταν  :S

Ιάσωνος 46Β: Μια τσιγγανορουμάνα μαυριδερή με κανονικό σώμα προμιλφ, συμπαθητική μου φάνηκε.

Ιάσωνος 43: Η Μπόνα Αλβανίδα μιλφ με κοντό μαλλί καστανό, κανονικό σώμα και η Ελένη απαξιωμένο γκιλφ
από Μ. Αλεξάνδρου 17 όροφο με ζαρωμένη κοιλιά και ψευδίζει και λίγο. Πιστεύω ότι κάνει πααααρα πολύ ρομαντικό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 36: Μαρία, μια άσχημη χοντρή με μια μεγάλη ελιά στο πόδι.

Ιάσωνος 30Β: Τζούλια νομίζω την αποκάλεσε η τσατσά, χοντρή πάλι με μεγάλα βυζιά.

Λεωνίδου 28: Όπως ανέβαινα κατέβαινε η Νίκα η ξανθιά μιλφ από Ιάσωνος 36 όπου και εκεί πήγαινε.

Μ. Αλεξάνδρου 15: Ειρήνη, την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο.

Μ. Αλεξάνδρου 22: Στον όροφο είχε 2 τέρατα την Βερόνικα και την Βικτώρια.
Η Βερόνικα έχει τελείως απαξιωμένο κορμί με ελιές και πεσμένο κρέας σε όλη την επιφάνεια του.
Η Βικτώρια είναι σαν γουρούνι που έχει μάθει να περπατάει όρθιο.
Πραγματικά όποιος μπορεί και μπαίνει με αυτές είναι ΗΡΩΑΣ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.595
Πόντοι
46.232
τωρα live σφυνακι

Αλκιβιαδου 16γ Γκαμπι μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι τατου στο αριστερο χέρι, με ακα τελειωτικο και κωλο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη.

Αλκιβιαδου 16α Πατριτσια ξανθια μιλφ χοντρη με μεγαλο κωλο 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Ιουλιανου 71 Τζουλια καστανη θηριοδεις μιλφ ψηλη χοντρη με 2.5αρια βυζια, με ακα και κωλο, σε ρολο υπηρεσιας η Γκαλινα απο Μεταξουργείο, περναει σε παρτουζα με 30 ευρω.

Φωκαιας 22 πηγα για την Μαιρη αλλα εχει περιοδο, δούλευε η Εβελινα και ηταν δωματιο.

Φωκαιας 20 Ιωαννα καστανη χοντρη με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φωκαιας 18β Αντριαννα μελαχρινη χοντρη με 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Θενκς σε εσενα κ στον προφεσορα.
Πηρα κ εγω φωτεινη, σαββατο βραδυ κ το ευχαριστηθηκα.
Και παλι ευχαριστω γιατι αν δεν ειχα διαβασει την κριτηκη σου κ του προφεσορα δεν υπηρχε περιπτωση να την παρω.
:rockon:
Πραγματικά χαίρομαι που σε βοήθησα να περάσεις καλά!
Και εκ μέρους μου σε ευχαριστώ!

[size=11pt]Προφέσσορά μου, λειτουργούσε το κάτω κεφάλι όταν δίδασκες και δεν το πρόσεξα! Ευχαριστώ για την υπόδειξη!  :rockon:

Πάντως 20 ευραίοι είναι κοροϊδία για κοπέλα που κόστιζε 10 ευρώ στο Μετάξι, όπως π.χ. η Τζανίνα από Φωκαίας 27....

Ελπίζω να ξαναγυρίσει στη Μεταξούπολη, δεδομένου ότι αρκετές κοπέλες δε στεργιώνουν στο Διδυμου 27, καθώς ο τσάτσος απαιτεί να συμμορφώνονται σε συγκεκριμένες οδηγίες συμπεριφοράς.
[/size]
:hi:
Να είσαι καλά! Όσον αφορά τώρα την διαφορά της τιμής, η Άννα είχε πέσει αρκετά σε αποδόσεις όταν εργαζόταν στο δεκάρικο.Όταν ήταν καινούρια ήταν πολύ καλή μέσα.Και στο εικοσάρικο συνέχισε να είναι.Αλλά όταν έπεσε πάλι στο δεκάρικο οι επιδόσεις της δεν ήταν τόσο καλές για αυτό και δεν την ξαναπήρα. Στο Διδυμου 27 στο εικοσάρικο πιστεύω θα κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στο δωμάτιο. Για εμένα ο ιδιοκτήτης κάνει πολύ καλή δουλειά που απαιτεί οι κοπέλες να συμμορφώνονται με κάποια πρότυπα συμπεριφοράς.Το εικοσάρικο στις μέρες μας βγαίνει δύσκολα.

Κάποια στιγμή η κοπέλα σίγουρα θα επιστρέψει και στο δεκάρικο,άλλωστε έχει ξαναεργαστεί.Άλλωστε πολλές κοπέλες κάνουν κύκλους εναλλασόμενες σε στούντιο,μπουρδέλα,σε γραφεία και όπου "πιάσουν" παραμένουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom