You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Καθυστερημένη χτεσινο-πρωινή μίνι ενημέρωση (1η βάρδια - Σάββατο)
Φυλ. 71 ισ.: Τζίνα
Φυλ. 65 ισ.: Αντζελίνα
Φυλ. 65 1ος: Νατάσα
Φυλ. 66α: Ρενάτα (όσο πάει ομορφαίνει αυτό το καυλάκι)
Φυδ. 11 ισ.: Σάρα
Φωκ. 27 ισ.: 2 ξανθιές μέτριες, Καρολίνα και Κατερίνα , νομίζω . . . .
Φωκ. 27 1ος: Ρομπέρτα & Χριστίνα
Έψαχνα την Άντζυ, αλλά τζίφος.
Φυλ. 71 ισ.: Τζίνα
Φυλ. 65 ισ.: Αντζελίνα
Φυλ. 65 1ος: Νατάσα
Φυλ. 66α: Ρενάτα (όσο πάει ομορφαίνει αυτό το καυλάκι)
Φυδ. 11 ισ.: Σάρα
Φωκ. 27 ισ.: 2 ξανθιές μέτριες, Καρολίνα και Κατερίνα , νομίζω . . . .
Φωκ. 27 1ος: Ρομπέρτα & Χριστίνα
Έψαχνα την Άντζυ, αλλά τζίφος.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
τωρα live
Ιουλιανου 71 Τζουλια καστανοξανθη πολυ ψηλη μιλφ χοντρουλα μ 2.5αρια βυζια, με ακα.
Διδυμου 27 Αννα μελαχρινη Μολδαβη με ωραιο λεπτο κορμι 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, κωλο και αυταρχικο.
Διδυμου 22 κλειστο.
Διδυμου 20 Ιωαννα καστανη χοντρη με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στο σωμα και Ελιζα μελαχρινη παχουλη με 2αρι βυζι, με ακα.
Διδυμου 18α γιαγιά Ελενη ξανθια γκρανι με κοντο μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι, με ακα τελειωτικο παντου και κωλο.
Διδυμου 18β Αντριανα μελαχρινη κατσαρομαλλα χοντρη με 2.5αρια βυζια, με το μεγαλο τατου στο δεξι μπουτι, με ακα τελειωτικο και κωλο.
Διδυμου 16 Νικη ξανθο γκρανι με πιασιματακια 2αρι βυζι με ακα επιλεκτικά.
Διδυμου 8β Βερονικα ξανθοκαστανη μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Λίλιαν/Λιλυ ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα.
Διδυμου 7β κλειστο.
Διδυμου 7α Ντενισα καστανη με ωραιο λεπτο κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Φυλης 40 Βανα ενα ξανθο χοντρο γκρανι με 2.5αρια βυζια, ο υπηρεσιας δεν ειπε ξεκαθαρο προγραμμα παρα μονο μην βκεπεις που ειναι μεγαλη ειναι καλή μεσα.
Φυλης 56 Ναταλι ξανθιά με πιασιματακια 3αρια βυζια, απλο προγραμμα.
Φυλης 54β Χριστινα καστανη με κανονικο ωραιο κορμι ωραιο κωλο 2αρι συν βυζι, απλο προγραμμα, έχει μάθει λίγα ελληνικά και κανει πιο αερατο σαλοναρισμα.
Φυλης 54α Βαλερια ξανθια με ωραιο κανονικο κορμι 2αρι συν βυζι, απλο προγραμμα.
Ελλης 3 Ντενισα από Αλκιβιαδου 16γ μελαχρινη με λιγα πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.
Ιουλιανου 71 Τζουλια καστανοξανθη πολυ ψηλη μιλφ χοντρουλα μ 2.5αρια βυζια, με ακα.
Διδυμου 27 Αννα μελαχρινη Μολδαβη με ωραιο λεπτο κορμι 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, κωλο και αυταρχικο.
Διδυμου 22 κλειστο.
Διδυμου 20 Ιωαννα καστανη χοντρη με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στο σωμα και Ελιζα μελαχρινη παχουλη με 2αρι βυζι, με ακα.
Διδυμου 18α γιαγιά Ελενη ξανθια γκρανι με κοντο μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι, με ακα τελειωτικο παντου και κωλο.
Διδυμου 18β Αντριανα μελαχρινη κατσαρομαλλα χοντρη με 2.5αρια βυζια, με το μεγαλο τατου στο δεξι μπουτι, με ακα τελειωτικο και κωλο.
Διδυμου 16 Νικη ξανθο γκρανι με πιασιματακια 2αρι βυζι με ακα επιλεκτικά.
Διδυμου 8β Βερονικα ξανθοκαστανη μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Λίλιαν/Λιλυ ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα.
Διδυμου 7β κλειστο.
Διδυμου 7α Ντενισα καστανη με ωραιο λεπτο κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Φυλης 40 Βανα ενα ξανθο χοντρο γκρανι με 2.5αρια βυζια, ο υπηρεσιας δεν ειπε ξεκαθαρο προγραμμα παρα μονο μην βκεπεις που ειναι μεγαλη ειναι καλή μεσα.
Φυλης 56 Ναταλι ξανθιά με πιασιματακια 3αρια βυζια, απλο προγραμμα.
Φυλης 54β Χριστινα καστανη με κανονικο ωραιο κορμι ωραιο κωλο 2αρι συν βυζι, απλο προγραμμα, έχει μάθει λίγα ελληνικά και κανει πιο αερατο σαλοναρισμα.
Φυλης 54α Βαλερια ξανθια με ωραιο κανονικο κορμι 2αρι συν βυζι, απλο προγραμμα.
Ελλης 3 Ντενισα από Αλκιβιαδου 16γ μελαχρινη με λιγα πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Φιλιππίδου 11 δεξιά (όροφος)
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Χτες ρώτησα έναν τσάτσο στον εν λόγω οίκο και μου είπε ότι εξαφανίστηκε....Καλησπερα,
μηπως εχει δει κανεις που εχει παει η Αννα απο το υπογειο της Κολωνου 32Β;
Κρίμα είναι να σταματήσει εντελώς
Ποιόν κώλο θα γαμάμε με 10ρικο? [/size]
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
χθες εχοντας ελευθερη μερα πραγματοποιηθηκε μπουρδελοτσαρκα σε δυο δοσεις. οσα θυμαμαι.
φυλης 54 χριστινα
φυλης 66 ρενατα
φυλης 66δ η μπιανκα με πρωκτικο
φυλης 65 1η βαρδια η αντελινα και 2η η ναρα μπιανκα
φυλης 65 η μετρια προς ασχημουλα νατασα
Φυλής 67 η μαρια
φυλης 71 η τζινα
φωκαιας 7 υπογειο η ναταλι (αρκετα ωραια παρουσια )και μια αλλη που δε θυμαμαι,στο διπλα η μαρια απο φυλης 74,το παραδιπλα κλειστο το πρωι ανοιξε στη 2η βαρδια εχοντας την ειρηνη με πρωκτικο
φωκαιας 17 απο το απογευμα δουλευε η σονια
και φωκαιας 27 οροφος η χριστινα η σκουροχρωμη βουλγαρα με πρωκτικο οπου εδω εγινε η καταθεση με αρκετα καλες εντυπωσεις
φυλης 136 δουλευαν 2 μια γεματουλα και μια αλλη αδυνατη μελαγχροινη ωραιο κομματι
και μια πληροφορια η αλινα απο φυλης 86β την εκανε οριστικα απο τη χωρα
φυλης 54 χριστινα
φυλης 66 ρενατα
φυλης 66δ η μπιανκα με πρωκτικο
φυλης 65 1η βαρδια η αντελινα και 2η η ναρα μπιανκα
φυλης 65 η μετρια προς ασχημουλα νατασα
Φυλής 67 η μαρια
φυλης 71 η τζινα
φωκαιας 7 υπογειο η ναταλι (αρκετα ωραια παρουσια )και μια αλλη που δε θυμαμαι,στο διπλα η μαρια απο φυλης 74,το παραδιπλα κλειστο το πρωι ανοιξε στη 2η βαρδια εχοντας την ειρηνη με πρωκτικο
φωκαιας 17 απο το απογευμα δουλευε η σονια
και φωκαιας 27 οροφος η χριστινα η σκουροχρωμη βουλγαρα με πρωκτικο οπου εδω εγινε η καταθεση με αρκετα καλες εντυπωσεις
φυλης 136 δουλευαν 2 μια γεματουλα και μια αλλη αδυνατη μελαγχροινη ωραιο κομματι
και μια πληροφορια η αλινα απο φυλης 86β την εκανε οριστικα απο τη χωρα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Εχω καυλες γουσταρω γαμησι για σημερα στην. Τσαρκα
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Κάποιος να ειδοποιήσει όσους βρίσκονται στην πιάτσα να πηγαίνουν τοίχο - τοίχο! Ο ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ!!!Εχω καυλες γουσταρω γαμησι για σημερα στην. Τσαρκα
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Αν είσασταν προσεκτικοί θα είχατε παρατηρήσει ότι στην τελευταία μου ενημέρωση αναφέρω ότι η Άννα εργάζεται στο Διδυμου 27 και αν δεν την βρείτε εκεί στο Ιουλιανού 71.[size=11pt]Χτες ρώτησα έναν τσάτσο στον εν λόγω οίκο και μου είπε ότι εξαφανίστηκε....
Κρίμα είναι να σταματήσει εντελώς
Ποιόν κώλο θα γαμάμε με 10ρικο? [/size]
Εγώ το άκουσα απο την υπηρεσία στο σαλόνι που το ανακοίνωσε.Αλλά καλό είναι να ρωτήσεις και την ίδια την κοπέλα γιατί πολλές φορές αλλά ανακοινώνουν οι υπηρεσίες στο σαλόνι και άλλα κάνουν οι κοπέλες μέσα στο δωμάτιο.ξεκινησε η αννυ το τελειωτικο?
ή το εγραψες κατα λαθος?
Παιδες καλησπερα.μηπως ξερει κανενας να μου πει αν υπαρχει καμια τσατσα συμπαθητικη που να τον παιρνει εκτος αυτης της Διδυμου 27
Αγουρι συναντηση με χριστινα απο φ54β
οχι κατι το ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου απο θεμα εμφανισης , αλλα ηταν αδειο το συγκεκριμενο σπιτι ενω σε ολα τα προηγουμενα που πηγα ειχαν κοσμο, πληρωσα και μπηκα. μου εβγαλε αρκετο gfe στο δωματιο , απεφευγε το γλυψιμο στα επιμαχα σημεια αλλα επαιζε ναζιαρικα
δεν ειχα καλη αιασθηση μεσα στο γατακι της , γενικα δεν μ αρεσε η ολη εμπειρια
Νωριτερα απο αυτα εκανα στοχευμενες εφοδους σε φ71 οροφος να δω αυτη την αννα , δεν μ'αρεσε
εφυγα για φωκαιας 7 υπογειο να δω τη ναταλυ , αλλα ηταν καποια αλλη και ο τσατσος την παρουσιαζε γραβατομενος
παρολο τη βροχη αρκετος κοσμος στο δρομο
οχι κατι το ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου απο θεμα εμφανισης , αλλα ηταν αδειο το συγκεκριμενο σπιτι ενω σε ολα τα προηγουμενα που πηγα ειχαν κοσμο, πληρωσα και μπηκα. μου εβγαλε αρκετο gfe στο δωματιο , απεφευγε το γλυψιμο στα επιμαχα σημεια αλλα επαιζε ναζιαρικα
δεν ειχα καλη αιασθηση μεσα στο γατακι της , γενικα δεν μ αρεσε η ολη εμπειρια
Νωριτερα απο αυτα εκανα στοχευμενες εφοδους σε φ71 οροφος να δω αυτη την αννα , δεν μ'αρεσε
εφυγα για φωκαιας 7 υπογειο να δω τη ναταλυ , αλλα ηταν καποια αλλη και ο τσατσος την παρουσιαζε γραβατομενος
παρολο τη βροχη αρκετος κοσμος στο δρομο
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 658
- Πόντοι
- 371
Κοιτά φιλε και οι 3 έχουν ειδικότητα στο τσιμπούκι.Γεια σας. Ποια μου προτείνετε είμαι ανάμεσα σε πωλινα Σόνια αννυ πορνοσταρ η και καμια άλλη καλή πρόταση ?
Να ξέρεις ότι η πωλινα βγάζει γλώσσας και δεν σταματάει να σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω...
Ή Σόνια σου την βαζει στο στόμα της,νιώθεις τον πουτσο σου στα 8 ρίχτερ αλλά δεν τον καταπίνει μέχρι τη ρίζα.ρουφάει τον μισο άντε 34.
Ή Άννυ τον καταπίνει ολόκληρο μέχρι τη ρίζα,ακουμπάει αρχίδια.απλά είναι λιγότερο ερωτική συγκριτικά με τις άλλες 2 που θεωρούνται και gilf.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
πριν από περίπου 25 λεπτά δοκίμασα στο
Κολωνου 27β την Φωτεινή μελαχρινο μιλφογκιλφ, κοντη με κανονικο σωμα χαλαρη κοιλιτσα 2αρια βυζια με καλή ρογα, έχει χαλασμένα δόντια και το μουνι της δεν είναι τελείως ξυρισμενο, δεν μιλάει ελληνικά μόνο κάτι λέξεις αλλά ούτε και αγγλικά, πολύ καλή κατάθεση, δεκτικοτατη σε σημείο να την χαρακτηρισω "ρομαντική" σύμφωνα με γραφόμενα και όρους του σαιτ... Θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.
annsnndnnannd
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Θενκς σε εσενα κ στον προφεσορα.
Πηρα κ εγω φωτεινη, σαββατο βραδυ κ το ευχαριστηθηκα.
Επισης λογο του petit κορμιου της την ανεβασα πανω μου την γαμουσα, πραγμα το οποιο δεν ειχα μπορεσει
να κανω μεχρι τωρα με γκομενα.
Το ευχαριστηθηκα κ σκεφτομαι να του δωσω αλλη μια φορα, αυτην την φορα ομως αρχη της βαρδιας οπως εσυ.
Και παλι ευχαριστω γιατι αν δεν ειχα διαβασει την κριτηκη σου κ του προφεσορα δεν υπηρχε περιπτωση να την παρω.
Φυλης 136 οροφος πρωινη βαρδιαΠαιδες καλησπερα.μηπως ξερει κανενας να μου πει αν υπαρχει καμια τσατσα συμπαθητικη που να τον παιρνει εκτος αυτης της Διδυμου 27
Για εμενα μακραν καλυτερη η Πωλινα... δεν παιζεται..Γεια σας. Ποια μου προτείνετε είμαι ανάμεσα σε πωλινα Σόνια αννυ πορνοσταρ η και καμια άλλη καλή πρόταση ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις