Μεσημέρι
Αλκιβιάδη 16Α
Ιζαμπέλα, υπέρβαρο αλλά όχι αντιαισθητικά χονδρό μιλφ με κωλάρες και βυζάρες, μακρύ μαλλί καστανό, χαμογελαστό.
Οι παφλασμοί της κωλάρας από το γαμήσι του προηγούμενου, ακούγονταν από το πεζοδρόμιο.
Μέσα, στο χώρο αναμονής & επιδείξεων, ακούγονταν οι κραυγούλες της Ιζαμπέλας και μετά από λίγο τα βογκητά του χύνοντος συναγωνιστή.
Άργησε να βγει, μάλλον έπεφτε πιρφόρισμα, βγήκαν τα δυό τους, εκείνος μεσήλιξ γενειοφόρος δικυκλιστής, εκείνη με χαμόγελα και υποσχέσεις.
Αλκιβιάδη 16Β
Σϊλβια, βραχύσωμη περιποιημένη μιλφ, κωλάρες βυζάρες, ξανθοβαμμένη, ευχάριστη.
Αλκιβιάδη 16Γ
Σόνια.
Δεν περιγράφω άλλο, την πέρασαν γενεές 14 οι παραπάνω συναγωνιστές.
Διδυμου 27
α) Βαλεντίνα, μιλφ, λεπτή, μαύρο μακρύ μαλλί λευκή επιδερμίδα, 2ρια, λίγο σκεβρωμένη.
β) Τζούλια, νεαρά, πανύψηλη, υπέρβαρη, μαύρο μαλλί, λευκή επιδερμίδα, 2ρια (bbw).
Ιουλιανού 71
α) Καργιολίνα, ξανθή μιλφ, με κωλάρα και 2,5ρια βυζιά. Καλή εμφάνιση, με σλάβικα χαρακτηριστικά. Την είχα γαμήσει προ ολίγων ημερών, αλλά δεν μου άρεσε γιατί μου θυμίζει κάτι ξαδέρφες μου.
β) Άννα, νεαρά λεπτή Μολδαβή, βραχύσωμη, μελαχρινή με σταρένιο χρώμα επιδερμίδας, μακρύ ίσιο μαλλί, 1,5ρια κρεμαστά (αλλά πολύ πιο sexy από τορπίλες σιλικόνης), εφαρμοστό μουνί, δεκτική και ευχάριστη.
Είναι η Άννα του Δ27 που περιέγραψε παραπάνω ο nsmirni
Συγκρίνοντας την Καργιολίνα με την Άννα, καταλήγω για μια ακόμη φορά ότι πολλές από τις έντονα μελαχρινές γαμιώνται με μπρίο, ενώ πολλές φυσικές ξανθές γαμιώνται με αδιάφορο και μάλλον βαριεστημένο τρόπο.