Στοχευμενη επισκεψη στην Αννουσκα, Κολωνου 30β, 1ος οροφος, και ωρα 12:30.
Η αληθεια είναι ότι την ειχα πεθυμησει, γιατι η τελευταια συνευρεση μαζι της ηταν πριν από 114 μερες. Μου ειπε ότι ελειπε περιπου 2 μηνες στη Μολδαβια.
Όταν πηγα, ηταν στο δωματιο, το σαλονι ηταν αδειο, οποτε ηταν κατάλληλες οι συνθηκες για να "μπω". Μου λεει η τσα τσα εχει άλλο ένα δωματιο, κι ερχεται σε σενα, οποτε η αναμονη ηταν σχετικα μικρη θα ελεγα.
Την ειδα καπως αλλαγμενη, εννοω πιο κεφατη, πιο χαμογελαστη, και πιο "ξεψαρωμενη".
Απεβαλλε αυτό το ντροπαλο υφος που ειχε. Ολο το σκηνικο μαζι της, εγινε μεσα σε gfe κλιμα, όπως και κάθε φορα μαζι της. Δεν μου 'χει τυχει, η μαλλον δε θυμαμαι τα τελευταια χρονια πιο χαδιαρα κοπελα απ' αυτην. Ειχε κολλησει πανω μου σα βδελλα, με αποτέλεσμα στο τελος να παρω και τη μυρωδια - αρωμα της, και να φυγω σα καλο παιδι...
Όλα καλα, όλα ωραια λοιπον.....Ένα πολύ ευχαριστο δεκαλεπτο δηλαδή.
Τη ρωτησα τι ωρες θα δουλευει, και μου λεει ότι συνεχεια θ' αλλαζει βαρδυες. Εχουν ένα θεμα εκει με τις βαρδυες. Μια σχολανε στις 5, μια σχολανε στις 8. Δε βρίσκεις ακρη. Επικρατει ένα γενικο μπαχαλο γενικα.
Να επισημανω ότι μαζι της δουλευε η επισης ξανθια Μαιρη, από το Ακομινάτου 2α, η οποια και την ωρα που πηγα, αλλα και την ωρα που εφυγα, καθότανε μονη της στη κουζινα, ενώ η Αννουσκα μπηκε μετα από μενα, και σ' άλλο δωματιο. Δε βλεπω να τη προτιμανε και ιδιαιτερα...