koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.169
- Πόντοι
- 1.936
....εκεινη η Καρολινα απο το ημιυπγειο της διδυμου που εξαφανιστηκε??Μηπως γνωριζει κανεις???
230 και κατι ειναι στην περιοχη του λεκανοπεδιου !
Φωκαίας 25α:Η Λουίζα στο δωμάτιο με Αφγανούς να περιμένουν...
Φυλής 66δ:Ο κύριος μίλησε για την Ελενάρα...Ήταν στο δωμάτιο ενώ Αφγανοί είχαν περικυκλώσει το μικρό σαλόνι...
Φυλής 71α:H Μαρία που ήταν στο δωμάτιο ενώ στο σαλόνι έπαιζαν Αφγανοί μεταξύ τους...
....εκεινη η Καρολινα απο το ημιυπγειο της διδυμου που εξαφανιστηκε??Μηπως γνωριζει κανεις???
Πιπίνου 118 πήγα πρωί πρωί για το στανταράκι μου την Καίτη, βρήκα όμως την Κρίστυ και τη Λάνα.
Το σοβάτισμα αναβλήθηκε.
Την έχει πάρει μυστη μου ο heelover αγκυρας 12 με πολύ ρομαντικές εντυπωσεις
Νομίζω ήταν και η πρώτη της κριτικη αυτή
απαιχτος ο φανουρης....169 μαγαζια μονο μια μαυρουλα, στο ιωαννινων 3,αν τα λεω σωστα
Ωραια ενημερωση parakmiake
Αυτοανεφλέγη και εξερράγη....
Γιατί άραγε έφαγε ban o PABLO COLOBAR ?
...
Αυτοανεφλέγη και εξερράγη.
Γεια σας κύριε Φανούρηwww.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5296691#msg5296691]'Ενας[/url] χρόνος, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg6150188#msg6150188]δύο [/url] χρόνια...
[size=11pt]Η δέκατη έβδομη[/size] (τρία χρόνια)
14:00-20:34 (χθες)
Η Μόνικα από Αλκιβιάδου 16Γ πριν 3 χρόνια που έκανε ελεύθερο στοματικό και κώλο; Αν είναι αυτή,η πληροφορία σας είναι σημαντική.101) Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η Ναταλί —από Βέργας 6—, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, 69. Η Μόνικα—από Αλκιβιάδου 16, Διδύμου 8 όροφος—, με μαύρο μαλλί, γλυκό πρόσωπο με γαλανά μάτια, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. 'Ιδιο πρόγραμμα (αν κατάλαβα καλά).