amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
έλλη is back???σημερα απογευμα
φυλης 80 η μονικα το μελαγχροινο κοντοπουτανο
φ 67 η μαρια απο βουλγαρια,μελαγχροινη ,την εχω παρει,ωραιο μουνι
φ71 κατω ,ελλη,η επιστροφη απο το 67
φ109 η ηρα ,ψιλο αλλα τραβελοφερνει
φ134 πανω ενα ψιλο σγουρομαλικο μελαγχροινο που ηταν με τη μαργαριτα
αλλα αδυνατισε παρα πολυ
Δυστυχως σημερα ειναι ολα σχεδον,τουλαχιστον μεχρι τωρα το απογευμα κλειστα μ εξαιρεση το 80 και το 71 κατω
εγώ την πήρα στο 200 πριν τρεις μέρες πρωί αντέχει το σφυροκόπημα αλλά έχω ακούσει ότι κάνει και χωρίς προφυλακτικό από καλή πηγή για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουνναι φιλε αληθεια ειναι,το αναφερω και στο τthread σπευσατε
ναι φιλε αληθεια ειναι,το αναφερω και στο τthread σπευσατε
επισης expert το ιδιο ισχυει και για σενα,περνα για το καλωσορισμα ,σωστη η επισημανση σουναι φιλε αληθεια ειναι,το αναφερω και στο τthread σπευσατε,και μιας που ειναι το πρωτο σου μηνυμα,περνα απ το lalakukaki να σε καλωσορισει στον στιβο της ηδονης
αξιοσέβαστε xilnik το θρεντ σπεύσατε το έχω ξεκινήσει εγώ με άλλο νίκ. όσο για έλλη την φυστίκωσα τις πρώτες μέρες που έσκασε. παρ' αυτα τα σέβη μου...ναι φιλε αληθεια ειναι,το αναφερω και στο τthread σπευσατε,και μιας που ειναι το πρωτο σου μηνυμα,περνα απ το lalakukaki να σε καλωσορισει στον στιβο της ηδονης
εγώ την πήρα στο 200 πριν τρεις μέρες πρωί αντέχει το σφυροκόπημα αλλά έχω ακούσει ότι κάνει και χωρίς προφυλακτικό από καλή πηγή για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν
αλλά έχω ακούσει ότι κάνει και χωρίς προφυλακτικό από καλή πηγή για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν
φιλε παρολο που σημερα μαλλον λογω αστυνομιας κλεινανε τα μπουρδελα,το 80 και το 71 με την ελλη,εξακολουθουσαν να ειναι ανοιχτα πραγμα που πιθανοτατα σημαινει οτι η κοπελα εχει χαρτιαόχι ρε φιλέ .. κάνει και χωρίς προφυλακτικό ?
το 8εμα είναι ότι μου έχει σπάσει το προφυλακτικό με την συγκεκριμένη ..
ζήτησα αν έχει χαρτιά ,, αλλά ούτε χαρτιά έχει όπως οι περισσότερες άλλωστε ούτε εξετάσεις είχε
έσκασε μύτη και ο τσάτσος που κάνει βόλτες εκεί συνέχεια άντε να βγάλεις άκρη .
μού είπαν να ξανάπαω σε δέκα μέρες που θα έχει περάσει η κοπέλα εξετάσεις αλλά στις 5 ημέρες είναι που εξαφανίστηκε..
Ή δε πηραν πρεφα οτι εσκασε μπατσαρια...φιλε παρολο που σημερα μαλλον λογω αστυνομιας κλεινανε τα μπουρδελα,το 80 και το 71 με την ελλη,εξακολουθουσαν να ειναι ανοιχτα πραγμα που πιθανοτατα σημαινει οτι η κοπελα εχει χαρτια
πως και σκασανε μπατσοι σημερα?φιλε παρολο που σημερα μαλλον λογω αστυνομιας κλεινανε τα μπουρδελα,το 80 και το 71 με την ελλη,εξακολουθουσαν να ειναι ανοιχτα πραγμα που πιθανοτατα σημαινει οτι η κοπελα εχει χαρτια
για τσάρκα .πως και σκασανε μπατσοι σημερα?
Ή δε πηραν πρεφα οτι εσκασε μπατσαρια...
Σουλατσάρισμα απο Φυλής για Έλλη: ΏΡΑ 21:30
Φυλής 92 Βραζιλιάνα μελαχρινή ψηλή με τσιμπουκόχειλα.
Φυλής 71 Κάτω η Έλλη δυστηχώς δεν πρέπει να την πέτυχα στα καλυτερά της παρόλα αυτά αρκετά καλή.Ο κόσμος πάντως δεν ήτανε αρκετός ώστε να περιμένεις αρκετή ώρα.
Φυλής 71 πάνω Το μελαχρινάκι με τα άσπρα εσώρουχα που συνηθίζει να φοράει και με ωραίο βυζάκι
Φυλής 67 καστανό αδιάφορο.
φυλής 65 κάτω Τζούλια
Φυλής 65 πάνω μια τάπα μελαχρινή μαυρούκα ήταν δεν ήταν 1,40.
Φυλής 84 κοντοπούτανο ξανθό αδιάφορο.
Φυλής 84 κάτω μια κοκκινομάλλα μυτόγκα την βλέπω εκεί καιρό.
Φυλής 80 Η Μόνικα με την τσατσά να μαλώνει με πελάτη λόγω κακής εξυπηρέτησης.
Φυλής 59 κάτω Μελαχρινό σγουρομάλλικο με καλό σωματάκι.
Φυλής 59 πάνω Μελαχρινό με πολύ καλό σώμα και μέτριο βυζί αλλά φάνηκε αδιάφορη.
Φυλής 54 κάτω η Στελλίτσα
Φυλής66Α ένα ξανθό κοντοπούτανο πολύ κάτω του μετρίου.
Φυλής 40 το μελαχρινό απο φωκαίας 17 άντζελα νομίζω χωρίς κουλούρι.
Διδύμου 8 πάνω η Λίζα το ξανθό νταρντανομωρό
Διδύμου 8 κάτω το Μαράκι ξανθό με βυζί περιορισμένων ικανοτήτων.
Πως τις θυμάσαι ρε συ; Kρατάς σημειωματάριο;
Πως τις θυμάσαι ρε συ; Kρατάς σημειωματάριο;