...ας μην θεωρειται τιποτα προφανες......φιλος μου μπορει να γραψει απο κινητο....οχι μυθιστορημα...αλλα διηγημα για πλακα οποτε...οσον αφορα το προφανες τησ αξιοπιστιας αναφερω μια ιστορια που ακουγεται στην ταινια του ορσον ουελλες ...ο κ αρκαντιν...καποτε λοιπον ενας σκορπιος ηθελε να περασει στην απεναντι οχθη μιας λιμνης βρηκε λοιπον ενα βατραχο και του ζητησε να τον παρει στην πλατη του και να τον περασει απεναντι...οχι ειπε ο βατραχος γιατι μπορει να με τσιμπησεις....μην εισαι ηλιθιος απαντησε ο σκορπιος αν σε τσιμπησω θα πνιγω και γω μαζι σου ......πειστηκε ο βατραχος το πηρε στην πλατη του αλλα στα μεσα της διαδρομης τον τσιμπαει...καθως βυθιζονταν του λεει ο βατραχος ....μα γιατι το εκανες....γιατι ειναι στον χαρακτηρα μου να τσιμπαω.........φυσικα δεν εχω λογους να αμφισβητησω την ενημερωση σου....ειναι προφανες οτι μπερδευτηκα απο καποιες μικροατελειες του κειμενου
Στην προκείμενη περίπτωση φταίει ο βάτραχος και όχι ο σκορπιός γιατί ο πρώτος δεν κάθισε να βάλει την λογική του να δουλέψει ότι είναι στην φύση του δεύτερου να τσιμπάει. Το λάθος του σκορπιού έγκειται στο γεγονός ότι ζήτησε απο τον βάτραχο να τον περάσει απέναντί.Και για να μην μακρυγορούμε όπως είναι στην φύση του σκορπιού να τσιμπάει, άλλο τόσο είναι και στην φύση μου ως ενημερωτής να μην γράφω πράγματα που είναι αναληθή.
Όσον αφορά το κείμενο μου είναι ενημερωτικό και σαφώς δεν γράφω μυθιστόρημα,ούτε έκθεση ιδεών.Θα πρέπει δε να σκεφθείς και να σεβαστείς ότι αφιέρωσα και κάποιο χρόνο να το γράψω. Ωστόσο βλέπω ότι και τα δικά σου μηνύματα είναι εντελώς ανεπεξέργαστα και χωρίς τόνους.
Σαφώς και μόνος σου μπερδεύτηκες και όχι απο το κείμενο που ήταν ξεκάθαρο.Στις 5 η ώρα κατέβηκες στις έξι η ώρα πόσταρα, δεν είδες τις ίδιες κοπέλες έπρεπε να καταλάβεις ότι γράφω για την πρώτη βάρδια.
Ωστόσο έγραψες post για να μου την πεις,δίχως να σεβαστείς τον κόπο που έκανα, που στο κάτω κάτω δεν έχω και καμία υποχρέωση για να κάτσω να ενημερώσω.