Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Για δωσε Ρεπορταζ Μυστη να μαθουμε και εμειςΡομαντικος τσαμπουκας προ ολιγου στην διασταυρωση Φωκαιας και Αχαρνων με τσαντια, σφαλιαρες και κυνηγητο!
hellover σαν γνησιος πιπινολατρης θα δοκιμασω ,ευχαριστουμε για το scouting...
ειναι φολαρα τυπε....τοσο πολυ που το λεω και σε σεναΓνωρίζει κάποιος info για την Ντάνα που είδα χθες στο Ιάσωνος 20 το μεσαίο ? (3η βάρδια)
Μαυρομάλλα, το βυζί γεμάτο φαινόταν, σώμα κανονικό και με ένα ταττοο πάνω από τον κώλο.
Κάτι σαν tribal. Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει
Θα την ξεμούνιασε κανας ηλίθιος...Το Κων/πόλεως 166 υπόγειο κλειστό πριν από περίπου μια ώρα για όποιον ενδιαφέρεται για Κατερίνα. :S
Την καλημερα μου σε ολους τους φιλους και καλη χρονια.Θα θελα να ρωτησω καθψς μολις εχω ερθει απο επαρχια για μερικες μερες ποσο οσφαλες ειναι το κεντρο (ολες οι περιοχες που ανεφερετε,ΦΥλης,Μεταξουργιο κτλ κτλ) την ημερα διοτι μ αυτα που εχω διαβασει στο Φορουμ ενα ψιλοσοκ το εχω παθει,νταβαδες,ξυλο στις γωνιες,μεταναστες που καραδοκουν κτλ κτλ.
Ευχαριστω και συγνωμη για το ολιγον of topic.
Καλημερα σε ολους
Χώσε φρέσκο πράγμα,αδερφέ.Σε πειράζει οσο τους περιμένεις να ποστάρω εγω λιγη πορνο-ενημέρωση?
σπαρταράει - φρεσκο πράγμα μολις πριν απο λιγο!
συνεχεια live
Φυλης 69β Βαλερια μελαχρινη μαυριδερη με πιρσινγκ στην μυτη τατου ψηλά στην πλατη κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι ωραίο κωλο, απλό πρόγραμμα.
Φυλης 69α Τζούλια/Τζουλιανα στο δωματιο με ακα κωλο και αυταρχικο.
Φυλής 67 3 κοπέλες Λαουρα μελαχρινη λεπτή με 3αρια, απλό προγραμμα, Κλαουντια ξανθια λεπτη με 1.5αρι βυζι, με ακα και Αννα/Μαρια ξανθια κανονικό ωραίο κορμί 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο,κανουν και παρτουζα με 30ευρω.
Φυλης 65β Ντιαννα καστανοξανθη το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 2αρι σιλικονατο βυζι, απλο προγραμμα.
Φυλης 65α Εμμανουελα η μελαχρινη γυμνή καυλα... απλο προγραμμα.
πάω πίσω Φωκαιας 24 να τσεκάρω την διαθεσιμότητα της Ολγας μπας και την δοκιμασω.