Μιας και είσαι γνώστης της... πορνοκατάστασης ''στας Ευρώπας'',αν έχεις την καλοσύνη κάνε μας ένα συγκριτικό με την εδώ κατάσταση,ή ακόμα καλύτερα άνοιξε καινούργιο thread.Αυτή που ανέφερες για παράδειγμα,πόσο κόστισε,για πόσην ώρα,τι υπηρεσίες παρείχε,πώς ήταν ο χώρος,οι τσατσάδες πώς φέρονται; κ.ά.
Καποια στιγμη θα το κανω κι αυτο, αν και δε θεωρω οτι ειδα οσα επρεπε να δω... Συνοπτικα θα αναφερω μονο οτι το επιπεδο εμφανισης του
μεταξουργειου ειναι ανωτερο απο της Φρανκφουρτης. Καταρχας εκει δεν πεφτεις κατω απο 50 ευρω, αλλα οτι υπηρεσια ζητησεις χρεωνεται αναλογα (πχ εξτρα χρονος). Το ελευθερο στοματικο και 69 ειναι στανταρ στο απλο προγραμμα που λεμε εμεις, αλλα εκει δεν κυκλοφορει η τοση βρωμια και απλυσια των πακιδων του
Μεταξουργειου. Επισης επικρατει και η καταρταση της πασαρελας (οπως γινοταν με τις μαυρουλες πισω απο το δημαρχειο), τα τσαρδια που γαμας ειναι μεν καποιας παλαιοτητας, αλλα καλοδιατηριμενα και καθαρα. Φανταστειτε τα δικα μας στουντιο, αλλα μεσα αντι για μοντελαρες που εχουν τα δικα μας, να εχουν πατσαβουρες! Και για το τελος, οι τσατσαδες δεν ειναι οπως εδω που σου παρουσιαζουν το προγραμμα. Ειναι λιγο φαση στριπτιζαδικου, που τα βρισκεις μονος σου με την κοπελα. Με λιγα λογια μαλακιες, η τιμη του αγοραιου ερωτα που παιζει στην Ελλαδα, δεν υπαρχει πουθενα. Η κοπελιτσα αυτη που πηρα εκει που δουλευε
μεταξουργειο μου κοστισε 50 ευρω για περιπου 15 λεπτα, αλλα μπορουσα να την κρατησω κι αλλο αν ηθελα. Ε, και απο υπηρεσιες.... μαπα το καρπουζι. μια αεροπιπα, μετα πηρε μια σταση τυπου: να το μουνι, βρες ακρη, και τελος επειδη ηταν ξεπατωμενη και τιγκα στην κρεμα, μου ζητησε να γυρισω πισωκολλητο για να εχω αισθηση μπας και χυσω.