kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.393
- Πόντοι
- 7.885
ας ξεκινησει η εναρξη του ετους με τις πρωτες συνευρεσεις μας με τις ιεριες του ερωτα !
Ρε χοντρέ εσείς του ΠΙΚΠΑ πάτε σε συγκεκριμένα μπουρδέλα

ας ξεκινησει η εναρξη του ετους με τις πρωτες συνευρεσεις μας με τις ιεριες του ερωτα !
τωρα live το 60% των οικων κλειστο.
Διδυμου 7α Γιάννα επεστρςψε παλι στην αλυσιδα ξανθια νταρντανα με 3αρι βυζι και το χαρακτηριστικο τατου στην δεξια ωμο πλάτη, απλο προγραμμα.
Kαλως ηρθες και παλι μυστη μουΛιοσιων 79β Μπιανκα μαλλον εφυγε από το Μεταξουργειο οπου μεχρι προσφατα δουλευε Ιασωνος 36 & Κολωνου 30α καστανη λεπτη αβυζι πιτσιρικα, απλο προγραμμα.
Λιοσιων 79β Μπιανκα μαλλον εφυγε από το Μεταξουργειο οπου μεχρι προσφατα δουλευε Ιασωνος 36 & Κολωνου 30α καστανη λεπτη αβυζι πιτσιρικα, απλο προγραμμα.
καλως ηρθες και παλι. Μαλλον ειχες βαλει στοχο οτι μεσα στο 2015 δε θα ξαναγραψεις!! οπως και να'χει, εγω προσωπικα χαιρομαι με την επιστροφη σου!!
Οσο για τη συγκεκριμενη, να ξερεις οτι ειναι η πρωην Λαβινια που δουλευε Φωκαιας 19/24/27, Διδυμου 8, και σε καποιο τσαρδι ειχες γραψει κριτικη με τιτλο "ρουμανοπιπινι φολα" που τοτε την ονομαζαν Λαρισα!
εννοείτε ότι τι ξέρω....
Ο dude είσαι;τωρα live το 60% των οικων κλειστο.
...
Tωρα μου ρθε φλασια. Την ειδα και γω σε τσαρκα και εσπαγα το κεφαλι μου που την ξερω...Ιουλιανου 71 Κατερινα ξανθια μιλφ χοντρη με 3αρια βυζια, με ακα και κωλο.
Ποια δουλευε στο 22 μυστη;Στο Μετάξι σήμερα κατά τις 18 30 που μπήκα μόνο στο Μ. Αλεξάντρου 22 ισόγειο ήταν γεμάτο κόσμο πάνω από 12 άτομα. Τι έγινε ρε παιδιά όλοι σήμερα? Ανοιχτοί οι περισσότεροι οίκοι σε Ιάσωνος και Κολωνού.
Μαλλον λες την Κατερινα με προυπηρεσια σε Βεργας3, Αγκυρας12, Διδυμου20,27 και αλλα...κολωνου47 οροφος ψηλη ρωσιδα μελαχρινη με γεματο στηθος και ατσουμπαλο σωμα οχι ιδιαιτερα νταρντανα.....φωναζε για.... τουρμπο σεξ ....με αποτελεσμα κατι αθιγγανακια να σκοτωθουν ανεβαινοντας τα σκαλια